Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בלי יותר מדיי להכליל, בחורות/ילדות בנות 21 לא ממש יודעות מה הן רוצות מעצמן.

אכן רובן כמו שנאמר, ייתכן שהיא פשוט לא מוצאת את עצמה

תזרמו ילדים. לא צריך להכריז בגיל 23/21 או 26/24 שהיה דייט מהסרטים ושאתם סגורים על חתונה ורק צריך לעצב הזמנה.

אפשר לצאת עוד, לבלות יחד, לצחוק וליהנות מהחיים. אם גם יצא מזה משהו - סבבה.

מסכים בהחלט,

כמו שכבר ציינת חבר שלך מאוד חלוד, אין לו מה לפחד ולהישאר עם הדג הראשון שהוא מעלה בחכה,

לעיתים יש מקרים שאתה משחרר חזרה לים כדי להמשיך ולדוג

זה לפי דעתי צריך להיות הכיוון שלו כרגע

Confidence In Motion

פורסם

עידכון:

החבר דיבר עם הבחורה אתמול ,בשיחה הוא התוודה (שוב!!) שהוא רוצה אותה ,היא אמרה אני רוצה אבל לאט אנחנו מכירים שבוע וחצי וכבר נפגשנו 3 פעמים זה הרבה בשבילי.

אז הוא אמר :"לה אני לא לחוץ פשוט אני באי וודאות בגלל זה אני שואל כדי לדעת אם זה הכיוון שלך ולא סתם למרוח אותי ".

אולי הוא יצא כנה ואולי היא רואה את זה כיתרון אבל מצד שני הוא הפך לסמרטוט והיא יודעת שהוא בכיס שלה.

עכשיו הוא שואל איך אפשר להדליק את הבחורה עליו ? שהיא לא תיקח אותו כמובן מאליו,אני הצעתי לו שהיום לא ידבר איתה בכלל! שתתבשל בינתיים ומחר ידבר איתה רגיל...

עוד הצעות ?

פורסם

נשמע שהבחור דיי לחוץ על מציאת בת זוג, אולי בגלל שהוא "חלוד" כמו שרשמת.

עניין הלחץ הוא גורם מאוד מרחיק בפגישות הראשונות, קור רוח במידה מסויימת הוא חיוני (אם כי להזהר לא להראות כאדם קר).

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

הבחור עשה את שלו. הוא הביע את הכוונות שלו באופן ברור.

עכשיו תור הבחורה.

הוא צריך לתת לה יום יומיים.

אם היא לא התקשרה יומיים הוא יכול להתקשר ביום השלישי ורק להגיד היי מניינים ושום דבר חוץ מזה. "למה התקשרת?" "סתם לשמוע מה שלומך".

It's life, Jim, but not as we know it

פורסם

עכשיו הוא שואל איך אפשר להדליק את הבחורה עליו ? שהיא לא תיקח אותו כמובן מאליו,אני הצעתי לו שהיום לא ידבר איתה בכלל! שתתבשל בינתיים ומחר ידבר איתה רגיל...

עוד הצעות ?

עם כל הכבוד, מה המטרה במשחקים הללו? החבר שלך רוצה לשחק בקקה או להיות בקשר רציני?

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

~

לטובת כל המצטרפים החדשים לדיון, המיטב עד עכשיו:

בחורה סופר איכותית.

היא זרמה והם ישבו לבד!

הבחורה באה מבית מאוד מאוד אמיד והבחור אומנם לא "עני מרוד" אבל נמצא במעמד הביניים. הוא חושב שזה מרתיע שיש בחורה כזאת שכמה רמות מעליך מבחינה כספית.

אני נוטה לנשק בדייט ראשון כי לפעמים בנות חשבו שאני פחדן כי לא עשיתי את זה.

אולי הוא יצא כנה ואולי היא רואה את זה כיתרון אבל מצד שני הוא הפך לסמרטוט והיא יודעת שהוא בכיס שלה.

עכשיו הוא שואל איך אפשר להדליק את הבחורה עליו?

Tactical_20547d_374251.jpg

פורסם

איך להדליק את הבחורה?

גפרורים\מצית אבל למה בעצם להדליק את הבחורה?

קח איזה 2-3 בקבוקי WD-40 (אם הבחור גדול תוסיף עוד מיכל), תרסס אותו טוב טוב ותחזיק אצבעות שהחלודה תרד.

הבחור לחוץ מאוד, ממה שאתה אומר הוא כנראה כבר מתחיל להלחיץ את הבחורה, זה יגרום לה להרתע והוא עלול לפספס אותה בדיוק בגלל זה.

אני נגד משחקי אגו וכו' בקשר זוגי, כולל בשלב ה"חיזורים" אבל זה לא אומר שחייבים לפתוח את כל הקלפים בבת אחת ו"להצהיר כוונות מלחיצות".

יש משהו סקסי בקצת מיסטוריות, לא חייבים לשפוך את הכל (כולל רגשות) בשניה הראשונה, שיקלף שכבות לאט לאט, אני לפעמים הייתי זורק בדייטים רמז לאיזה סיפור שהיה מסקרן את הבחורה והייתי אומר לה שאספר לה את זה בפעם אחרת (מסקרן אותה אבל לא ברמה המציקה שהיא תגיד לו "נו אל תיהיה קרציה", בקטע קליל שיותיר אותה סקרנית למפגש הבא, לי זה עבד ולפעמים הייתי בכלל מספר סיפור כל כך שטותי שזה היה גורם לבחורה להתגלגל מצחוק כי היא היתה מסוקרנת ופתאום כששמעה את הסיפור הבינה שסתם הסתלבטתי איתה- אחלה שובר קרח, בחורות אוהבות הומור כל עוד הוא במידה ובטוב טעם).

בחורות אומנם מנסות להציג עצמן כשונות מאוד בחשיבה ביחס לגברים בענייני זוגיות אבל האמת היא שהן די דומות, כמונו הגברים הן נבהלות מבחורים להוטים מדי שמתחילים להצהיר "רצינות\אהבה\כוונות" כשהכל עוד בחיתולים.

תגיד לחבר שלך שבפעם הבאה שהוא עומד להפגש עם הבחורה שלא יתבייש לשתות איזה דרינק שקצת ישחרר אותו מחשיבה מלחיצה, שיהנה מהמפגשים והשיחות בלי להכניס לחץ מיותר למערכת, זה לא בריא.

אם הבחורה עם ראש על הכתפיים היא כנראה תבין שהיציאות המלחיצות של הבחור הן בקטע חיובי והיא תמשיך הלאה אבל שלא ימתח את הגומי יותר מדי כי הוא יקרע.

הוא בעניין של הבחורה? אחלה, שיזרום עם זה, אם יתפתח לכיוון חיובי זה מצויין, אם לא יתפתח לכיוון שהוא רוצה שימשיך הלאה, לא קרה כלום וכנראה שתבוא אחריה מישהו לא פחות אטרקטיבית.

ועכשיו, כדי לסבך לך ולחבר שלך את החיים אני אסתור עיקרי דברי ואומר לך שלמרות שאני מציע לא להראות התלהבות יתר בהתחלה, לבת זוג האחרונה שלי אמרתי אחרי 6 ימי היכרות שהיא תיהיה אישתי (היא אמרה שהיא חוששת שאני צעיר לה מדי, אני בתגובה עניתי את מה שכתבתי בביטחון מוחלט).

היא צחקה ואמרה שלא נראה שזה יקרה, היום היא אישתי ואם ילדיי.

מוסר השכל?

אנחנו יכולים להמליץ ולהציע איך להתנהג בלי סוף, בשורה התחתונה חבר שלך יושב מול הבחורה שהוא יוצא איתה וצריך לנסות ללמוד להכיר אותה, מה יעבוד איתה בצורה טובה ומה לא, לכן אני ממליץ בחום שתיקח את כל מה שכתבתנו, כולם כולל אנוכי, ותגיד לחבר לקחת הכל בערבון מוגבל.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לא יודע מה איתך, בשלב המתקדם יותר של מערכות יחסים אני תמיד הייתי מוציא את הגומי מהרפרטואר ושולח את בת הזוג\פרטנרית אל רופא הנשים לקבלת מרשם לגלולות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
לבת זוג האחרונה שלי אמרתי אחרי 6 ימי היכרות שהיא תיהיה אישתי (היא אמרה שהיא חוששת שאני צעיר לה מדי, אני בתגובה עניתי את מה שכתבתי בביטחון מוחלט).

היא צחקה ואמרה שלא נראה שזה יקרה, היום היא אישתי ואם ילדיי.

לא נראה לי שאפשר וצריך להגיד את זה לילדה בת 21 שלא יודעת מה היא רוצה מעצמה ומהחיים שלה, ועוד אוסיף ואומר שאני מאד מאחל לאותו בחור

שלא בחורה כזו תהיה אישתו ואם ילדיו. אחת שמשחקת מישחקים יכולה לקום בוקר אחד ולהחליט ש"נגמר לה" ולעזוב הכל...ואם יש ילדים בתמונה אז בכלל סרט רע...

פורסם
~

אני כבר מזמן קשרתי לעצמי את החצוצרות. גברים הם כאלה חזירים!

המתת אותי עם דף הפייסבוק הזה. רק אני נתקלתי רק בבחורות שדורשות את שלהן ולא מתביישות?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...