Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פדלים מוזרים בגולף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניסיתם לנהוג ברכב הזה? לא נראה לכם שהפדלים קצרים נורא והתנועה שלהם בזוויות לא רגילות?

si vis pacem, para bellum

פורסם

נהגתי על GTI מאותו דור, ועל גולף מדגם קודם. הכל היה בסדר בדוושה. תעלה תמונה שלה, אולי משהו לא תקין.

גם לא הרגשתי חוסר נוחות כל שהיא.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני לוקח את הרכב מחר לבדיקה במוסך או במכון. אבדוק שם, אולי אעלה לפה איזה תצלום.

לכאורה הגולף מאד דומה במכלולים לפולו 2001 שלי אבל הגיר קצר יותר והדוושות מרגישות קצרות והולכות בכיוון מוזר, במקום בכיוון הנסיעה כאילו בורחות כלפי מעלה קצת.

si vis pacem, para bellum

פורסם

פסגת הפדאלים הייתה כמובן בראלי צ'ופר שהייתה לי, כבר אין כאלה פדלים!!!

%u002525D7%u002525A8%u002525D7%u00252590%u002525D7%u0025259C%u002525D7%u00252599+%u002525D7%u002.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
הדוושה יוצאת מהרצפה ברכב הזה, כמובן שזה תקין, כך הרכב יוצר.

מוזר אולי כן, אבל גם יעיל יותר בהרבה מצבים.

תהנה אחלה רכב.

איך אכלתי סרטים כשנסעתי על ג'טה 2009...לא הבנתי מה לא בסדר בדוושה אבל כן זה די נחמד איך שהם עשו את דוושת הגז.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...