Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למה אין מחיר נטו לסולר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היות ואנחנו בחברה צורכים כ2500 ליטר סולר בחודש ,הזמנתי היום פגישה עם נציג מחברת סונול.

אחרי שהראתי לו כמה אני משלם בפז הוא נתן הנחה של 8.88 שח כולל מעמ

בבנזין אני מבין שייש הנחה של 24 אג אבל למה לתת מחיר גבוה מפי 2 בסולר ואז לעשות הנחה

המחיר נישמע לכם מחיר טוב? או שכדי לבדוק בעוד חברות?

פורסם

הסולר אינו בפיקוח ולכן כל חברת דלק רשאית לקבוע מחירון משלה, בניגוד לאוקטן 95 שמחירו נקבע על ידי משרד התשתיות הלאומיות.

לכן למחיר שכתבת אין שום משמעות. 8.88 ש"ח כולל מעמ הנחה, אבל מאיזה מחיר? המחיר סולר של סונול הוא לא מחיר הסולר של פז והוא לא מחיר הסולר של אלון.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

8.8 שקל לליטר סולר?

זה נשמע מאוד יקר. בתחנת דלק של חברת דלק קיבלתי בזמנו מחיר בין 7~7.5ש"ח לליטר כלקוח פרטי. הייתי מתדלק כ50 ליטר בחודש.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

8.8 זה ממש יקר.

אנחנו מתדלקים בטבריה בתחנה פרטית בסביבות ה7.5 אם לא פחות.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אין להשוות מחיר סולר במזומן למחיר סולר לפי חשבונית שיוצאת פעם בחודש. מניסיון בחברה של אבי, רצוי לבקש הצעות מחיר במקביל ולבדוק בפועל מי הכי זול כי כמו שכבר אמרו כאן המחירונים בין החברות שונים. מבדיקה שאני עשיתי בכמויות קטנות כמו שציינת המחירים הטובים יהיו אצל סונול או טן.

פורסם

אני מתדלק ב"סדש", 7 ש"ח לליטר מזומן או 7.10 לליטר באשראי.

תמיד כשמתייקר\מוזל הסולר אז ההבדל נשאר ב10 אגורות לליטר בין אשראי למזומן.

פורסם

מסכים איתי שלהוציא 20000 שח מזומן זה לא הכי קל .במיוחד שזה נהגים שמתדלקים

מה גם אני מעדיף לשלם טיפה יותר ויש לי ביקורת על הק"מ .ככה אין בעיה של גניבת סולר

פורסם

אני לא מתדלק סולר אבל בתחנה של דיסקאונט שאני מתדלק בה זה בסביבות ה7 שח וזה מבין הכי זולים בעיר (בסולר ובבנזין!).

כל בוקר אני רואה שם אנשים עם סילברדו וראם שותים את הקפה של הבוקר בזמן התדלוק..

מעל 7.5 שח כיום לבנזין או לסולר זה שחיטה, במיוחד בכמות דלק הזאת.

פורסם

אני מתדלק בראשון בסונול המחיר של 7.10 בערך לליטר. היום המחיר עומד על 7 ש"ח אחרי ירידה קטנה.

לא קשה למצוא תחנה שמוכרת סולר במחיר כזה - תמצא תחנה כזו שאתה מרוצה מאיכות הסולר בה, ותשאר שם. נסה גם לבדוק עם אותה תחנה אם יש אפשרות הלגיע איתם לסוג של הסדר למחיר נמוך יותר - 2500 ליטר בחודש זה לא מעט. שווה לנסות זה לא עולה כסף.

• תוכן חדש...