Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אני אקנה אחד,זה בוודאי דוגמא שמורה ביותר,אנסה למצוא אחת שעברה כבר החלפה של מספר חלקים רצניים(משאבת מים,משולשים,בולמים אולי שיפוץ גג)

ונפתלל לבורא עולם לכל השאר :).

לגבי הבימר,קניתי אותה במצב מוזנח ועשיתי את יישור הקו בעצמי,קח שאכן החלפתי בחודשים הראשונים,רדיאטור,בוקסות,משולשים,צמיגים,תיקוני נזילות וכו.

Porsche 944 turbo

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ראיתי ביד 2 אקזמפלר שעל פניו נשמע כמו סופר שמור ומטופל במוסך המרכזי. אבל המחיר כמו של משפחתית חדשה.

כזה אקזמפלר אולי באמת יחזיק ללא בעיות מיוחדות.

באופן כללי עם מכונות ישנות הכל תלוי מאופי שימוש. בנסיעה רגועה בסטייל גריאטרי הן מחזיקות אם מתחשבים בהן.

בכל זאת הזמן עושה את שלו ואי אפשר להתיחס לרכב כזה כאילו הוא חדש.

אם נניח אתה לוקח דגם 6 צילינדר במצב סביר, גג תקין או לא - לא משנה לך, אתה מתקין את הגג הקשיח (אמור לבוא עם האוטו), פה ושם גדג'טים כלשהם לא עובדים, אולי אפילו מזגן. בשימוש סביר אני מניח שהרכב ישרוד.

אגב, אולי אתה רוצה להוסיף לרשימה W124 קופה? אפשר למצוא 6 צילינדר במצב סביר. ראיתי ביד 2 אפילו אחת ידנית (לא יודע מקורית או לא ובאיזה מצב הרכב).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כל חלק ניתן יהיה להזמין אם יהיה צורך, הבעיה היא שלא מחזיקים מלאי חלקים כי אין דרישה ובמקרה של תקלה יש מצב להתקע עד שהחלק יגיע.

גם אני מת על הדגם הזה ובקושי יש ממנו בארץ - רובם הכמעט מוחלט מייבוא אישי.

פורסם (נערך)

הרכב ישמש כרכב משנה ,בהחלט אני לוקח בחשבון שאחת טובה עולה בסיביבות ה90K לגבי מלאי חלקים.

כל מה שלא חלק בטיחותי,אני אזמין מארה"ב עד 300-500 שח לקטנות ועד -3000 שח לחלקים יותר מורכבים אני יכול לחיות עם זה בשלום.

צבי CE300 זה גם חלום,הבעייה שאין להשיג בארץ אחת שמורה עם נסועה לא גלקטית,אחד החלומות הרטובים שלי זאת 500E HAMMER COUPE.

עריכה אחרונה על ידי nimnim

Porsche 944 turbo

פורסם

אם הדגם הספציפי הוא חלום שלך, הייתי מחכה כמה שנים ומביא אחת במצב מושלם אספנות מחול.

אחרת - הייתי מחפש אלטרנטיבה צעירה יותר.

פורסם

נמרוד, בתור רכב משני R129 בהחלט יכולה לשרת. היתרון של רכבים האלו שלרוב הם היו בשימוש כרכב משני ולכן הנסועה יחסית נמוכה.

עדיף למצוא אחת אחרי מתיחת פנים כי היא חדשה יותר.

ראיתי CE300 קופה בהרצליה לפני כמה זמן. היא ניראתה ממש טוב. לא יודע מה הנסועה, אבל גם עם נסועה לא קטנה רכבים האלו די עמידים (במיוחד בשבילך בתור רכב משני).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

יש לי R107 שנוסעת כמעט יום יום כבר 4 שנים. מלכתחילה הרכב כמעט ולא נזקק ליישור קו כי הוא נקנה (בארה"ב) במצב מצויין.

עלויות האחזקה השנתיות שלו מסתכמות באלפי שקלים בודדים בשנה.

היות והוא חף מהאלקטרוניקה הבעייתית, ובהתחשב באיסור נסיעה 7-9, אולי הדגם הזה יתאים יותר?

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
יש לי R107 שנוסעת כמעט יום יום כבר 4 שנים. מלכתחילה הרכב כמעט ולא נזקק ליישור קו כי הוא נקנה (בארה"ב) במצב מצויין.

עלויות האחזקה השנתיות שלו מסתכמות באלפי שקלים בודדים בשנה.

היות והוא חף מהאלקטרוניקה הבעייתית, ובהתחשב באיסור נסיעה 7-9, אולי הדגם הזה יתאים יותר?

שקלתי את הR107,האמת באמת התחזוקה שלה פשוטה יותר? איזה שנה מנוע שלך?

Porsche 944 turbo

פורסם

התחזוקה שלה פשוטה יחסית. יש מספיק ידע ומוסכים מתמחים בשביל לשמור אותה במצב מצויין גם עם נסועה גבוהה יחסית.

SL450 74

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

R107 אופציה מעניינת. אפשר לייבא מארה"ב וגם בארץ יש כמה וכמה רכבים כאלה שמורים שהגיעו ביבוא אישי כאספנות.

YNV, זה קרבורטור או הזרקה מכנית?

פורסם

הזרקה.

מסכים לגבי הפגושים - ניתנים להחלפה.

W. Churchill

פורסם

נראה לי שראית אתמול בלילה אחת חומה נוסעת במזרע

W. Churchill

• תוכן חדש...