Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כפי שציינו פה, הנאה/מחיר= המנוע ה״סטנדרטי״ 6 טורי הוא האופציה הטובה ביותר, אך יש לקחת בחשבון עלויות תחזוקה ותיקונים מטורפות. אני מתגורר בארצות הברית והSL שלי משמשת כרכב "weekend" לצד הs430, הרכב שמור, תחת גג כל הזמן ועדיין לפעמים עושה בעיות. והבעיות ברכב הזה עולות כסף, הרבה כסף. אם זה בנוגע לגג ההידראולי, לחשמל ברכב, לצריכת הדלק המטורפת שהמנוע שנמצא ברכב שלי לוקח (לא יודע מה לגבי המנוע ה6 צילינדר). את החיוך על הפנים הוא יעלה, אך את העו״ש בבנק הוא יוריד :-)

בהצלחה,

in stock

:-P

1991 SL70 AMG

2002 S430

2001 E320

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בקרוב הבימר תמכר,

ואני בודק מספר ומספר אופציות,טרם החלטתי באיזה מסלול ללכת,

1.לרכוש רכב בתקציב של 120-130 K משנתון מתקדם (בימר קופה E90,אולי TT דור שני,Z4 אם ירצה השם ותצא אחת נורמלית למכירה בתקציב)

2.לרכוש דינוזאור מתיישן בעלות של עד 90 K כגון-קורבט C4,ב.מ.וו סדרה 8 או חלום ילדות ישן, SL R129

בואו נתמקד רגע בSL,

על פניו מדובר ברכב דיי ישן (לטובה) עוד בתקופה שמרצדס בנו רכבים ראויים עם איכות הרכבה נהדרת ,ובנוסף הוא גם אמור להיות דיי פשוט מבכינה אלקטרונית בהשוואה לדגם שבא אחריו או כל רכב גרמני מודרני.

ובכל זאת אני חושש מעלויות אחזקה אסטרונומיות מאחר ועדיין מדובר הרכב שהיה ספינת הדגל של מרצדס לפני 15-20 שנה,

האם בן תמותה כמוני שאין בעוקריו דם כחול יכול לתחזק אחת כזאת מבלי לבכות בצאתו מהמוסך?

האם הSL חולקת מכלולים עם שאר דגמי מרצדס שנמכרו בארץ בתקופה המקבילה?

איזה דגם עדיף? לפני או אחרי מתיחת הפנים,והאם ישנם מחלות ידועות מלבד נזילות (מכת גרמניות) בדגם.

תודה.

עריכה:אין להעדפה למנוע,כאשר הV8 מן הסתם הוא הנחשק אבל גם 3.0 24 או 3.2 יעשו את העבודה לדעתי.

דינוזאור מתיישן - זה כמו לצאת עם יפהפיית עבר בת 50, טוב לאגו, מגשים חלום, אבל בכל זאת...

הייתי הולך על חדשות יותר בתקציב שלך

פורסם

יישור קו לקאפה שאני מחזיק הביא אותי להוצאה של 20K בשנה הראשונה. הייתי מכין סכום כפול מזה שהוצאתי ליישור קו על מרצדס כזו.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

לא שמתי לב לשרשור .....

ברשותי sl500 1998

הרכב ברשותי 3 שנים ומלבד יישור קו ראשוני הרכב נהדר.

אני הייתי מחפש מודל 96 ומעלה (הגיר יותר מתקדם-אוטומט 5 הילוכים)

לגבי מנוע אני ממליץ על ה500 במיוחד m119 המנוע אמין במיוחד אך אוסיף ואומר שאני גר בארה״ב.

מה שמקל מבחינת הדלק ומחירי החלפים

בהצלחה

sl500 r129 1998

e240 w210 1998

• תוכן חדש...