Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4406 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכלם,

 

אני מתכנן טיפול לרכב של אימי, סוזוקי איגניס 2002.

בספר הרכב ממליצים על שמן מנוע 10/40 חצי סינטטי.

האם זהו השמן בו כדאי להשתמש?

 

כמו כן, היכן ניתן למצוא חלפים כגון פילטר שמן/אויר ופלאגים?

 

תודה.

פורסם

במידה והרכב לא צורך שמן בין טיפולים ניתן לעבור לשמן סינטטי 5/40 ומטה אפילו 5/30

לגבי חלפים טיפול יש מחסן חלפים בתל אביב בפתח תקווה ובחיפה מה שאני יודע חלפי הטיפול מקוריים של סוזוקי לא עולים יקר.

פורסם

ברשותך אני רוצה להזכיר שזה לא ממש נבון להחליף צמיגויות על דעת עצמך. כלומר, זה בסדר לעבור ל 5W-40 מ 10W-40 אבל זה לא ממש נבון לעבור ל 5W-30 משמן 10W-40. מעבר לשמן עם צמיגות בטמפ עבודה נמוכה ממה שהיצרן ביקש עלולה לגרום לבלאי מהיר ואף לקיצור חיי המנוע.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

בספר רכב של הבאלנו רשום שמומלץ 10/30 במידה וספר הזה נכתב לפחות בשנת 96 ניתן לתאר שאפשר לעבור לצמיגות נמוכה יותר.האיגניס הינה המחלפיה של הסוויפט שבעלת אותו מנוע כמו הבאלנו (חוץ הנפח) אז תסביר לי מדוע טיוטה או פיאסטה מאותו שנתון תוכל לנסוע על שמן בצמיגות נמוכה יותר וסוזוקי לא במידה והרכב במצב פיקס?

×
×
  • תוכן חדש...