Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה אמא שלי הוציאה ספר ילדים,מספר עותקים הודפסו,הביקורות משבחות.

איך הכי רווחי להוציא ספר כזה לאור?

תודה מראש!

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם

אתה מדבר על שיווק או על הוצאה לאור ? אלו שני דברים שונים.

מה המטרה שלכם ? לעשות כסף, להתפרסם או משהו אחר ?

מה התקציב שאתם מוכנים להשכיב לטובת העניין (שיכול להיות ולא יביא למכירות שאפילו יכסו את עלות ההדפסה)

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אישית הייתי חושב על פלטפורמה כמו קינדל או של אפל, ניראה לי הכי משתלם והכי ידידותי לסביבה ולמשתמש

פורסם
אתה מדבר על שיווק או על הוצאה לאור ? אלו שני דברים שונים.

מה המטרה שלכם ? לעשות כסף, להתפרסם או משהו אחר ?

מה התקציב שאתם מוכנים להשכיב לטובת העניין (שיכול להיות ולא יביא למכירות שאפילו יכסו את עלות ההדפסה)

המטרה היא לעשות כסף.

התקציב שאנו מוכנים להשכיב לטובת העניין הוא הכל שאלה של רווחיות וסיכון.

אני לא יודע מה עדיף יותר,אולי רק הוצאה לאור, הייתי מעוניין לשמוע על שניהם אבל ואז להחליט.

• אישית הייתי חושב על פלטפורמה כמו קינדל או של אפל, ניראה לי הכי משתלם והכי ידידותי לסביבה ולמשתמש

• רעיון מצויין!איך מתחילים?
  • ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

פורסם
    המטרה היא לעשות כסף.

כאן איבדתי אותך. לכתוב ספר ילדים במטרה לעשות כסף? ממליץ לחשב מסלול מחדש.

Golf MK4 TDI 1999

פורסם
    כאן איבדתי אותך. לכתוב ספר ילדים במטרה לעשות כסף? ממליץ לחשב מסלול מחדש.

הספר כבר נכתב,על ידי אמא שלי שהיא גננת ומורה טיפולית בעלת עשרות שנות ניסיון בכתיבת ספרים ועם ילדים. הספר מדהים ונכתב מהלב עבור אחיין שלי.

עכשיו אנחנו רוצים לשווק אותו. לא נראה לי שנעשה דברים בחינם או בהתנדבות. לא ניראה לי שנתעשר כמובן..אבל להרוויח קצת לא יזיק.

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

פורסם

תרוויחו בין שקל לשניים בתרחיש אופטימי. השוק הזה בקנטה והיום מנסים ללמד את הצרכן הישראלי שספרים כבר לא נמכרים לפי משקל וקשה להסתגל. כולם בהאטה.

מצטער לנפץ לך/לה את החלום אבל אין מצב.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
    פורסם

חפש ברשת "כיצד להוציא לאור ספר ילדים בהוצאה עצמית".

זה ייתן לך מושג כללי על האפשרויות.

עלות הפקה של ספר אלקטרוני היא קטנה יותר. יש ספרים הנכתבים או מעובדים לגרסה אינטראקטיבית.

לא מכיר היטב את התחום אך להערכתי לא קל להתעשר מכתיבת ספרי ילדים בעברית - זה שוק קטן ורווי.

אם לספר יש פוטנציאל בינלאומי ומו"ל אשר מוכן לשאת בעלויות הפקה ושווק בינלאומי - זה סיפור אחר. (ראה לדוגמא "ציפור הנפש")

פורסם
    הספר כבר נכתב,על ידי אמא שלי שהיא גננת ומורה טיפולית בעלת עשרות שנות ניסיון בכתיבת ספרים ועם ילדים. הספר מדהים ונכתב מהלב עבור אחיין שלי.

תמכרו אותו לקהל השבוי - הלקוחות העכשים ולשעבר של אמא שלך.

מפתיע אותי שאתםלא בצעתם מחקר שוק מקדים - שוק ספרי הילדים הוא השוק הכי עמוס שקיים (אפילו יותר גרוע מספרי בישול). כל אחד כותב ספר ילדים ... מגפה לשמה.

אז לללא קשר לאיכות הספר או ליחודו - אין לו סיכוי להצליח שלא מפה לאוזן ....

פורסם

עכשיו אנחנו רוצים לשווק אותו. לא נראה לי שנעשה דברים בחינם או בהתנדבות. לא ניראה לי שנתעשר כמובן..אבל להרוויח קצת לא יזיק.

אני בהחלט מעריך אנשים כמו אמך שמסורים לעבודתם.

הרצון לשווק אותו, מובן לי.

ואף על פי שאנחנו נקראים לעיתים עם הספר, הדבר אינו עבר לדור הנוכחי,

וגם לגירסאות דיגיטליות אין סיכויי הצלחה גדולים כלל.

אני רק מזהיר מפני הוצאות שכנראה לא תקבלו חזרה, זה הכל.

Golf MK4 TDI 1999

• תוכן חדש...