Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

60-80 זו תופעה שאני בקושי נתקל בה בשמאלי (יותר באמצעי, אם כבר). מה שיותר נפוץ הוא חבר'ה של 100-110 שמתמקמים בשמאלי ותוקעים את אלו שרוצים לנסוע 130+.

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה זה מתמקמים? הם עוקפים את התנועה בנתיב הימני. לא טוב לך שהם לא רוצים להפר את החוק יותר מדיי?

פורסם (נערך)

אני רק מציין את מה שאני נתקל בו יום יום.

אלו שמוצאים את עצמם איטיים יותר מאלו המגיחים מאחוריהם, צריכים לפנות להם את הדרך והם בוחרים שלא לעשות זאת וממשיכים להתבנקר בשמאלי.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

הנתיב השמאלי אמור לשמש לעקיפה בלבד ובסיום העקיפה צריך לבצע חזרה במיידי לנתיב הימני ביותר שניתן.

אז כן, מפריע לי שהם נוסעים 110 בשמאלי כי אני רוצה לעקוף.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
60-80 זו תופעה שאני בקושי נתקל בה בשמאלי (יותר באמצעי, אם כבר). מה שיותר נפוץ הוא חבר'ה של 100-110 שמתמקמים בשמאלי ותוקעים את אלו שרוצים לנסוע 130+.

הלוואי והיה אפשרי לקבוע מיהירות מינימום בנתיב שמאל בכביש מהיר.

לצערי עד אז נהייה תקועים אחרי אלה שנוסעים 60,70,80 בשמאלי, אלה שמתעלמים מהבהוב באורות והדרך היחידה היא לעשות עברה בעצמך ולעקוף בנתיב אמצעי - עקיפה מימין.

לא צריך לקבוע מהירות מינימום כשמי שנוסע לאט יודע לחזור לנתיב הימני בזמן ולא לעכב את התנועה.

גם נתיב אמצעי, בניגוד למה שהרוב חושבים, הוא לא נתיב שאפשר להשאר בו בשאננות.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

אחד הדברים שראיתי בזמן האחרון - תופעה של כלי רכב עם גרורים שגם הם מתמקמים בנתיב שמאל,

פשוט אין תרבות נהיגה והתנהגות - מכה

קובי

:-)

פורסם

אם אני נוסע בכביש מהיר- איך אני יודע אם מותר לנסוע על 100 או שמותר לנסוע על 110?

לא תמיד יש שלט שמודיע על המהירות.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

תמיד חייב להיות שלט בכניסה לקטע או כאשר יש השתלבות או רמזור, ולך ידידי יש בעיה אם אתה לא מזהה את התמרור ולחלופין יש בעיה במדינה שלא יודעת להתמודד עם גניבת מתכות או יותר גרוע שמה אלינו ז*****ן (הכוכביות זה הגודל).

פורסם

תודה רבה לך ידידי על האבחון ראיה.

אני אומר שלפעמים יש שלט דרך מהירה ואיך שלט מהירות- והצומת הבאה היא בעוד כמה קילומטרים.

פורסם

את הטבלה אני מכיר, חשבתי שיש דרך יותר נוח לדעת מה המהירות המותרת- למשל בכביש ראשי מותר לנסוע 80, אלא אם כן יש מחסום בנוי בין הנתיבים הנגדיים- ואז מותר לנסוע 90.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לאחרונה עקב שאני יוצא בשעות הצהריים לעבודה אני נתקל בתופעה מעצבנת של אנשים שנוהגם מתחת ל80 קמ"ש בכביש מהיר כאשר התנועה זורמת.

לא מדובר ברכבים כבדים או רכבים שמסיעים נכים אלא ברכבים פרטיים יחסת חדשים כמו: רנו קליאו דור 3,סובארו אימפרזה החדשה ויונדאי I20.

מדובר בדרך כלל בנהגים בעל גיל מתקדם שבדרך עוד שנייה עם הפרצוף בשמשה הקדמית.

אני מבין את הרצון של בני ה-60 פלוס ומעלה לנהוג, אבל ברגע שאתה לא מספיק בטוח שאתה יכול לנהוג באותה מהירות כמו כולם (90-100) זה הזמן להחזיר את הרישיון למשרד הרישוי או לפחות להגביל את עצמך לשעות מתות.

כבר היו מקרים של נהגים בגיל מתקדם שדרסו הולכי רגל או עשו תאונות רק בגלל שזמן תגובה שלהם איטי יותר

כל זה נכתב למרות הכבוד שאני נותן לאנשים מבוגרים ממני במיוחד קשישים.

פורסם

הסיוט הכי גדול שיש זה נהגים כאלו על הנתיב השמאלי אין ברירה אני עוקף מימין במצב כזה , גם שאני גם בבוקר גמור לדרך לעבודה מרביץ 110 קמ"ש בכביש 40, ואחרי שאתה עוקף אותם מסתכלים עליך כאילו אתה זה שלא בסדר.

Tuning:lol:

• תוכן חדש...