Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים אני רוצה להתייעץ אתכם לפני שאני הולך למוסך כי את הדבר הזה לבד אני לא יפתור.

לאחרונה בעיית ההנעה התגברה ולפעמים קורה שאני לא מצליח להניע (כנירא סטארטר תפוס),ואני נאלץ לקרוא לעזרה בדרך כלל חברים תמיד ליד ומוכנים לעזור לדחוף.אבל היום נקלעתי למצב שלא היה לי פאלפון והיתי בעיר אחרת ונאלצתי לבקש מ2 שוטרים נחמדים שירדו מהרכבת לעזור לי לדחוף.

פעם בכמה הנעות (הדבר לא סדיר) אני לא מצליח להניע כמו כן אני לא מצליח להניע כאשר צרכן גדול כמו מאוורר קירור בפעולה מה שמאלץ אותי להמתין עד שהוא מסיים את פעולתו, אבל ישר אחרי זה הוא מניע

אני מאמין שהבעייה היא בסטארטר כי מתח המצב נראה בסדר גמור (12.6) היום זה קרה לי פעמיים והפעם השנייה מאוד ביאסה אותי כי היתי בלי פאלפון ובאמצע עיר שאני לא גר בה.

מחר אני רוצה לנסוע למוסך אבל לפני כן היתי שמח אם מישו היה אומר לי אם זה בטוח הסטארטר-אני מאמין שהוא מקורי כי לא שמעתי מאבא שלי מעולם שהוא החליף אותו ולכן אני גם מאמין שמגיע לו אחרי 300K ו19 שנה לגסוס.

יש לציין שהדבר קורה כבר כמה שנים אבל באופן זניח (מספר פעמים מועט בשנה ואחרי המון נסיונות היה משתחרר אבל פה זה לא ככה-או שאני לא מספיק סבלני)

תודה על העזרה מראש!

פורסם

אי אפשר לערוך את האשכול אז אוסיף בתגובה.

בדקתי את המתח בפעולה והוא בסיבובי סרק בסביבות ה13.8V כאשר המאוורר פועל 13.5 בערך לא בדקתי בסלד נסיעה אבל אבדוק מחר ואעדכן

אני מבין מהבדיקה הזו שהאלטרנטור במצב סביר

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה מסובב את המפתח וכלום לא קורה, או שזה מסתובב אבל נתקע?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אתה מסובב את המפתח וכלום לא קורה, או שזה מסתובב אבל נתקע?

יש את הצליל המוזר הזה שיש כל הזמן כל המערכות מתעוררות מעין זמזום חשמלי במשך שנייה עד 2 שניות ומשם כל המכשירים פועלים מלבד הסטארטר אבל כשאני עוזב אני רואה שהנורות על הדאש מאירות חזק יותר ממה שהם האירו בזמן שניסיתי לתת סטארט דבר שמחזק את עמדתי לגבי הסטארטר ושאין שום נתק כי כשהוא נתקע יש יותר התנגדות ויותר חשמל מוזרם ורואים מאין קפיצת מתח

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כנראה באמת הסטרטר זקוק לשיפוץ או החלפה. לך למוסך שיוודא שזו אכן התקלה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לפני שמחליפים סטרטר, תבקש מחשמלאי שיחבר לך "מגבר סטרטר" - ממסר מעקף שמעביר מתח מצבר ישירות לסטרטור, ובכך מונע מפלי מתח שבדרך.

פורסם

האמת שזה היה גם הרעיון שלי. חשבתי על לחבר את הסטארטר עם סויטצ' משלו שעוקף את כל המעגל של האוטו ולשים כפתור באחד המקומות מתחת למכסה המנוע. ולמקרה שהוא לא יניע לתת לו דרך הסויטצ' שלו סטארט למקרה שזאת בעיית נפילת מתח או שזה סוג של פתרון ביניים זמני עד שהסטארטר ישבוק חיים סופית לא?

פורסם

לא צריך כפתור נפרד.

תקרא כאן על ממסר התנעה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?167044-%D7%9E%D7%9E%D7%A1%D7%A8-%D7%94%D7%92%D7%91%D7%A8%D7%AA-%D7%9E%D7%AA%D7%97-%D7%9C%D7%A1%D7%98%D7%A8%D7%98%D7%A8-%D7%94%D7%90%D7%9D-%D7%90%D7%A4%D7%A9%D7%A8%D7%99

במידה ובמאת יש בעיה של מפלי מתח ומתקינים ממסר התנעה, זה יכול לעבוד תקין הרבה זמן.

פורסם
לא צריך כפתור נפרד.

תקרא כאן על ממסר התנעה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?167044-%D7%9E%D7%9E%D7%A1%D7%A8-%D7%94%D7%92%D7%91%D7%A8%D7%AA-%D7%9E%D7%AA%D7%97-%D7%9C%D7%A1%D7%98%D7%A8%D7%98%D7%A8-%D7%94%D7%90%D7%9D-%D7%90%D7%A4%D7%A9%D7%A8%D7%99

במידה ובמאת יש בעיה של מפלי מתח ומתקינים ממסר התנעה, זה יכול לעבוד תקין הרבה זמן.

אוקיי אני משער שזה לא אמור לעלות הרבה,אני צודק?

יש לי ממסר כח בבית ואני דיי בטוח שהוא יתאים,פעם תכננתי לתקן את הפעלת המאורר לקירור ובמקום זאת הצלחתי לסדר את הממסר המקורי כך שאני משער שאני אפילו יכול לנסות לבצע את העבודה בעצמי.

• תוכן חדש...