Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאחר וזוגתנו הפסיקה לעבוד בחצי שנה האחרונה הרי שהשבתנו את הרכב המשפחתי הנחמד שלה, רנו סניק 2001 2 ליטר, (גם ככה הגיר שלו גמור) ובפעמים הספורות שהיא נזקקה לרכב, היא נכנסה באומץ רב ל 505GTI מודל 85, ידנית, מנוע 2200 מוזרק ונסעה עימה. בינתיים תפסה הסניק חנייה ברחוב התל אביבי בו אנו גרים. אמנו הורתנו של משה והרפורמים, החליטה כי די והודיעה כי תעניק לנו כ 5000 ש"ח על מנת שנתקן את הטעון תיקון בסניק ונחזיר אותה לכביש, היות והמזגן ב 505 מקרר בעיקר את עצמו. הלכנו למוסך ושאלנו לדעתו - האם כדאי לתקן את הגיר האוטומטי בסניק או אולי יש לו רעיון אחר. חיש קל הציע המוסכניק וולבו 740 מודל 91 שעומדת אצלו כתשלום מלקוח. "היא תקינה, טובה, טסט, מזגן זוגתך תהנה. תביא אותה מחר שתראה את האוטו." אכן מחר באנו עם זוגתנו שתחייה לראות את הוולבו. בהגיענו הכניס אותה המוסכניק לטויוטה אוונסיס 2005 שנמצאת אצלו, "תעשי סיבוב, אחר כך תראי את הוולבו..." כשחזרה, למרות שנכנסה לוולבו, כבר לא היה סיכוי שלא לרכוש את הטויוטה. "אני אתן לך 2000 ש"ח על הסניק והשאר נעשה בתשלומים" אמר המוסכניק, וכך, לראשונה מאז 1987 עת היתה ברשותנו דייהטסו קורה משובחת, התדרדרו משה והרפורמים למכונית יפנית, שמורה, נעימה, מרווחת וקרירה.

איך נפלו גיבורים...

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם

גדול המוסכניק הזה. עשה לך 'כיפה אדומה' עם טויוטה.

אין לי ספק שאישתך תרווה ממנה נחת.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

תתחדשו ושתיסע בזהירות!

אני יודע שלנהוג באוטו נורמלי אחרי כל הזבל הצרפתי שאתה רגיל אליו זה שוק אבל כמו כל דבר בחיים, מתרגלים :wink:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

מאד אהבתי את הדייהטסו קורה של שנות השמונים, זאת שרוני אהרונוביץ הכניס לתוכה חמישה כדורסלנים אפרו אמריקאיים.. והיא נסעה.

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם (נערך)
גדול המוסכניק הזה. עשה לך 'כיפה אדומה' עם טויוטה.

אין לי ספק שאישתך תרווה ממנה נחת.

:hihi:

צודק דיסקו.

אגב - למה המוסכניק שלך לא הולך לעבוד בתור סוכן מכירות ?

עדיף לדעתי לתת לאישה (אפילו לכל אחד אחר) רכב יותר חדיש מאשר וולבו 91' (שכבודה במקומה מונח).

תתחדשו ותהנו.

עריכה אחרונה על ידי חולגי
תוספת

alfa 156 2.5.

פורסם
מאד אהבתי את הדייהטסו קורה של שנות השמונים, זאת שרוני אהרונוביץ הכניס לתוכה חמישה כדורסלנים אפרו אמריקאיים.. והיא נסעה.

"פלא תכנוני״ הוא קרא לזה

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

הראשונה אוכלת שבלולים ואילו השניה, סושי.

תתחדשו, אני מאחל לכם רק נחת מהרכב ולך נחת מהאישה :wink:

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

שכחת גם להוסיף שקטה, יחסית זריזה וככל הנראה תשרוד פצצת אטום.

אתה יודע איך אומרים שסוף העולם יראה?

מקק נוהג בלקסוס!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
שכחת גם להוסיף שקטה, יחסית זריזה וככל הנראה תשרוד פצצת אטום.

אתה יודע איך אומרים שסוף העולם יראה?

מקק נוהג בלקסוס!

מקק מפונק זה

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

כן אבל בסוף העולם הוא והלקסוס יהיו השניים היחידים שישרדו - לא יהיה מפונק אחר לנהוג בלקסוס - אפילו לא גייז!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...