Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנת גג שמש בצ'מפיון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבנתי שחלק מהרכבים של WV שמיובאים לארץ על ידי צ'מפיון עוברים במוסכים בארץ את ההתקנה של גג המש. השאלה שלי האם ניתן להתקין גג שמש מקורי של פולקסווגן על פולו יד 2 שיצאה ללא סאנרוף במוסך של צ'מפיון?

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
למה שלא תשאל אותם?

בלי קשר, העצה הטובה ביותר שאני יכול לתת לך היא לרדת מהרעיון הזה.

למה? גם שמזמינים מהם רכב חדש עם סאן רוף ההתקנה מתבצעת בארץ אז מה זה משנה אם אני מבצע את ההתקנה לאחר מכן? בטוח שאלה חלקים מקוריים של פולקסווגן ואני מאמין שתהיה אחריות על העניין אז למה לא?

• אחראי פורום
פורסם

לא נכון. יש שני סוגי התקנה, אחד מקורי מהיצרן שזה מתרחש כחלק מהייצור בפס היצור ויש התקנה מקומית בש.א. סביר.

יש הרבה שנרתעים מההתקנה המקומית, היא אכן פחות יפה מהמקור אבל ממה שאני רואה אין להם בעיות מכאניות או נזילות

ויש אחריות ל-6 שנים אם אני זוכר נכון.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

איתי היה עדין בהסבר שלו. אני אסביר בצורה יותר גרפית:

כשאתה מזמין רכב עם גג שמש של היצרן, השלדה עוברת את ההתאמות הנדרשות כבר בפס הייצור, ומבנה הגג הוא כזה שלוקח בחשבון הן את תוספת המשקל מצד אחד, והן את החלק החסר מצד שני.

כאשר הגג מותקן בארץ, הוא מנוסר באופן שהוא לא תוכנן במקור. אני לא אומר שההתקנה בהכרח תהיה רעה, אבל לקחת רכב בעל גג תקין ובדעה צלולה לתת למישהו לנסר חלק מבני משמעותי בו מבלי שהיצרן בכלל תכנן את זה... אתה כבר אדם מבוגר, תעשה מה שאתה מבין. אני יודע שאני לא הייתי עושה כזה דבר אפילו בחלומות הגרועים ביותר שלי.

יש לא מעט שרשורים עם הסברים אפילו יותר מפורטים, כולל תמונות. אני מציע לך להשקיע קצת בחיפוש. אם תעבור על החומר ועדיין תחליט שאתה רוצה ללכת על זה - בהצלחה, רק לפחות תבין מה אתה הולך לעשות לרכב.

וכמו שאיתי ציין: לא צ'מפיון מבצעים את ההתקנה, אלא ש.א. סביר ממושב גנות, שהינם הנציגים (לצערי) היחידים בארץ של היצרן של הגג - חברת WEBASTO הגרמנית.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

גג שמש זה חלק שמאד חשוב לי באוטו, האוטו שאני רוצה לקנות הוא בטווח מחירים של 90 אלף ככה שחשוב לי ההתקנה תהיה איכותית יעלה כמה שיעלה. השאלה אם כשאני ארצה למכור אותו ההתקנה תרחיק לקוחות פוטנציאליים? לפי ההגיון הישר אם היבואן הרשמי בוחר לעשות שם חלק גדול מההתקנות לגגות שמש ברכבים שלו וישנה אחריות איזה סיבה יש להימנע מזה? מקרה קיצון של התהפכות הרכב לא צריך לבוא בחשבון כי האוטו ננהג בידי נהג ותיק ואני ממש לא הולך לבחון את הגבולות לו בסיבובים. יותר חשובה לי הידיעה שלא תהיה נזילה או חלודה אבל בשביל זה ישנה אחריות לא?

פורסם

תכלס,הייתי נרתע לקנות רכב שעבר התקנת סאן רוף בארץ.

זה גם ממש לא יפה כי הזכוכית יוצאת החוצה ולא לתוך הגג כמו במקור.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

מחזק את אלעד,הרכב לא הוכן מראש לגג,גג מקורי מותאם לרכב בצורה מיטבית(בטיחות,רעשי רוח ,וכו).

יש חבר פורום שהתקין גג בג'טה חדשה ולהבנתי היום היה מוותר על העיניין מניסיונו, אולי הוא יעלה ויגיב.

לסיכום,הבנתי שאתה נהג ותיק ולא מתכנן להתהפך עם הרכב לדבריך,הלוואי שהחיים היו תכנית כבקשתך אתה יכול להיות מקצוען הכי גדול,מספיק דביל אחד בשביל להפוך אותך.

סע בזהירות.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם
כשאתה מזמין רכב עם גג שמש של היצרן, השלדה עוברת את ההתאמות הנדרשות כבר בפס הייצור

לתת למישהו לנסר חלק מבני משמעותי בו מבלי שהיצרן בכלל תכנן את זה...

בלי להיכנס לכן או לא להתקין גג שמש אפטרמרקט (רמז: אני פריק של סאנרופים, ובכל המכוניות שנרכשו חדשות במשפחה סימנו וי על האופציה הזו, אבל בסניק שלי שהגיעה בלי האופציה הזו לא חתכתי את הגג), אני חושב שאתה קצת נסחף עם התאורים שלך ולוקה בהיסטריה בלי שום הצדקה. גג של מכונית אינו חלק מבני, הוא בסה"כ - לפחות ברכבים שאני ראיתי - קליפה דקה למדי של פח שנועדה להגן על ראשי הנוסעים מגשם ושמש.

מה שכן מבני בגג זה בדר"כ קורות האורך שעוברות מעל הדלתות, וקורות רוחב - קשתות שמחברות את קורות האורך. בהתקנה נכונה של סאנרוף - למיטב ידיעתי - חותכים את הקליפה החיצונית בלבד ולא נוגעים בקורות הרוחב שמחזקות את הגג. בנוסף, לפחות במקרים שאני ראיתי, לא היו חיזוקים מבניים ברכבים עם סאנרוף בהשוואה לרכבים בלי.

פורסם
תכלס,הייתי נרתע לקנות רכב שעבר התקנת סאן רוף בארץ.

זה גם ממש לא יפה כי הזכוכית יוצאת החוצה ולא לתוך הגג כמו במקור.

שלי מקורי מהיצרן (ct200h) ככה הרכב יצא מהמפעל, והזכוכית יוצאת החוצה.

גם בשברולט מאליבו הדור הקודם, המקורי יוצא החוצה.

בדרך כלל את הSunroof שמותקן בארץ, אפשר לראות על הרבה אימפרזות וסובארו למיניהן.

הזכוכית מאד דקה, זה בולט מהגג כשזה סגור, זה לא יושב יפה, ונראה כחלק שאינו קשור לרכב.

פותח השרשור

אם אתה כבר מתווכן לקנות פולו, אז תחפש אחת עם Sunroof מקורי. :idea:

CT200h

MX-5 :-P

Mini Cooper S - Sold

MX-5 - Sold:twisted:

פורסם
אם אתה כבר מתווכן לקנות פולו, אז תחפש אחת עם Sunroof מקורי. :idea:

הפולו (מ2009) היחידות שנמכרו בארץ עם סאנרוף מקורי הן דגם הYOUNG (שלוש דלתות 1.4 ידנית) וGTI

פורסם

סאנרוף מקורי הוא חלון שקוע בגובה הגג. הסאנרוף שמותקן בארץ (לא מקורי ולא נעליים) יושב מעט גבוה מקו הגג ומסביבו מסגרת פלסטיק.

אני אישית הייתי מוותר.

פורסם
הפולו (מ2009) היחידות שנמכרו בארץ עם סאנרוף מקורי הן דגם הYOUNG (שלוש דלתות 1.4 ידנית) וGTI

לאימי יש יאנג 2012, לא סאנרוף ולא בטיח.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...