Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנת גג שמש בצ'מפיון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אולי הוא חשב שזה פורום הכרויות לגייז, אחרי הכל 90% כאן גברים. [emoji1]

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני אישית לא הייתי מתקין ברכב שלא הגיע מקורי, בטח לא ברכב חדש חדש. מצד שני, סאנרוף זה פוזה, זה יפה מאוד בעיניי והלוואי והיו עושים את זה לטויוטה קורולה :)

פורסם

סאן רוף זה מעולה ומומלץ אבל כשהוא מיושם כמו שצריך.

לא הייתי מתקין בהתקנה מקומית.

עדיף לחכות לרכב שהזמין בהזמנה מיוחדת או לבחור דגם אחר.

אוסיף סיבה נוספת שלדעתי גג נפתח זה מיותר :

בתור אחד שהיה לו גג נפתח 8 שנים. אולי ב 5% מהנסיעות שלי פתחתי את הוילון שלו ואני אסביר :

כשהוילון פתוח ביום - חם אש, בלילה - לא רואים כלום.

כשהחלון פתוח ביום - השמש בול עליך. מה גם שרעשי רוח של גג הם מהמציקים שיש.

זה נחמד מאוד בתיאוריה שאתה נוסע, מוזיקה ברקע, מסתכל למעלה על השמיים ורואה את העננים. בפועל זה : נוסע עם רעשי רוח מעל האוזניים, נצלה מהשמש ושומע את עומר אדם מהרכב שלידך.

יצרן רכב נורמלי לא שם וילון אלא מאפשר סגירה מוחלטת של הגג. (וילון בדרך כלל היה ברנו ,במיוחד בישנות )

כמו כן יצרן רכב נורמלי משתמש בזכוכית שמיועדת לחסום את רוב קרינת השמש.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל, פעם צירפת תמונה של הגג ב-GTI הקודמת שלך כדי להמחיש כיצד נראה סאנרוף מקורי. אני לא מוצא את התמונה הזאת, אז אם תוכל לצרף אותה שוב זה יהיה מצוין.

בלי קשר, ליישם על הזגוגית ציפוי חוסם קרינה זה לא משהו מסובך מידי וניתן לבצעו גם בגג מהתקנה מקומית.

אהבתי את הציניות מתוק! אתה בטח ממש חכם כי גם החתימה שלך היא גאונות!"נתתי לציפור שלי ציפרולקס" אין אין אני וחברה שלי פה על הריצפה....

ועכשיו לעניין, כשמתלבטים על איזשהו עניין צריכים לקחת בחשבון כמה דברים. לא הכל זה שחור ולבן. אחת הסיבות שנתנו פה נגד ההחלטה לבצע התקנת גג לא מקורית היא הטענה שזה מחליש את הגג. לא יודע איפה אתה גר ומה ראית בחיים שלך, מעטות התאונות שנגמרות שהרכב הפוך על הגג, עצם זה שאני נהג ותיק וזהיר מוריד עוד יותר את האופציה הזאת .כמובן שיש סיכוי שיפול עלי גזע כתוצאה מסופת טורנדו או שנהג שופל יצא באטרף לכביש אחרי ששיחק יותר מדי ג'יטיאיי ויהפוך אותי אבל הסבירות לזה נמוכה ולא תהיה חלק מקבלת ההחלטות שלי אם לבצע את ההתקנה או לא.

אם לא הבנת ואתה צריך הסבר נוסף שלח לי הודעה פרטית , אולי אני מתקדם קצת מהר מדי בשבילך חמוד..

תרשה לי להתעלם מכינויי החיבה שהרעפת עלי - אני לא בקטע של גברים, עמך הסליחה.

אתה לא צריך להמתין למקרה שבו חלילה הרכב יתהפך - הגג בין היתר מסייע בספיגת האנרגיה גם בעת תאונה חזיתית. מה שאתה רוצה לעשות זה להחליש חלק סופג אנרגיה.

איחלתי לחייל בהצלחה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...