Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנת גג שמש בצ'מפיון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הפולו (מ2009) היחידות שנמכרו בארץ עם סאנרוף מקורי הן דגם הYOUNG (שלוש דלתות 1.4 ידנית) וGTI

בדיוק. משום מה לא מצאו לנכון לשווק דגם אוטומטי רגיל עם גג שמש מקורי. הצלחתם להוריד אותי קצת מהרעיון בעיקר בגלל שראיתי גם באתר שלהם והסכנרוף באמת לא הכי יפה בטח שלא לעומת המקורי. לא מבין מה ההגיון לא לתת אופציה לסטנרוף מקורי ומה השיקולים הרי זה מוטיב חשוב לחלק נכבד מהאנשים ומוסיף למראה של האוטו ולחוויה המון.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני דווקא לא שותף לדעות השליליות לגבי ההתקנה המקומית. החב'רה מגנות עושים עבודה מקצועית ואיכותית וגם נותנים אחריות ארוכה מספיק. בזמנו באלפא הם היו מתקינים ללקוחות של 159 ומיטו והתגובות היו טובות ואינני זוכר תלונות. אם זאת, אני אישית לא הייתי מוסיף כסף על התקנה מקומית של גג פשוט בגלל שזה לא משהו מחוייב מבחנתי. אם זה מגיע עם הרכב טוב, אם לא אז לא.

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אני מצטרף למקטרגים. לא הייתי רוכש רכב שעבר התקנה מקומית, מכל הסיבות שפורטו לעיל. מהתקנות שראיתי, אחרי מס' שנים קצר פנים הרכב מתחיל להתרופף וזה לא נראה מי יודע מה, כלומר ברור כבר שזו התקנה מקומית. מצד שני, שמעתי שמוכרים מדבקות שנראות "כמו" סאן רוף :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
לאימי יש יאנג 2012, לא סאנרוף ולא בטיח.

אמא שלך לא הוסיפה כסף לרמת האבזור שכללה סאנרוף ולכן אין לה. הסתכלתי בעצוד הפייסבוק של וובסטרו ישראל, ודווקא זה נראה לא רע. אמנם לא יפה כמו המקורי אבל באמת לא רע. יש גם הנחה כרגע של 2000 שקל על כל ההתקנות . לגבי מכירה אני לא דואג, הם עובדים עם היבואן ויש אחריות וקבלות בנוסף לחוות דעת מצוינות שליקטתי ברשת בנוגע לאיכות היומרים והעבודה.

פורסם
מקרה קיצון של התהפכות הרכב לא צריך לבוא בחשבון כי האוטו ננהג בידי נהג ותיק ואני ממש לא הולך לבחון את הגבולות לו בסיבובים.

קח בחשבון שמרבית התאונות מתרחשות שלא מרצון כזה או אחר של האוחז בהגה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

איך זה:

הצלחתם להוריד אותי קצת מהרעיון בעיקר בגלל שראיתי גם באתר שלהם והסכנרוף באמת לא הכי יפה בטח שלא לעומת המקורי.

מתיישב עם זה:

הסתכלתי בעצוד הפייסבוק של וובסטרו ישראל, ודווקא זה נראה לא רע. אמנם לא יפה כמו המקורי אבל באמת לא רע. יש גם הנחה כרגע של 2000 שקל על כל ההתקנות . לגבי מכירה אני לא דואג, הם עובדים עם היבואן ויש אחריות וקבלות בנוסף לחוות דעת מצוינות שליקטתי ברשת בנוגע לאיכות היומרים והעבודה.

ומכל מקום, פותה"ש, שאלת לדעתינו, שים לב שלא משנה מה הנימוק, טכני, שכירותי, אסתטי או כללי, כולם ייעצו לך לרדת מזה. גם אני חושב שזה מיותר אך מכאן ואילך החלטה שלך.

בהצלחה.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
איך זה:

מתיישב עם זה:

ומכל מקום, פותה"ש, שאלת לדעתינו, שים לב שלא משנה מה הנימוק, טכני, שכירותי, אסתטי או כללי, כולם ייעצו לך לרדת מזה. גם אני חושב שזה מיותר אך מכאן ואילך החלטה שלך.

בהצלחה.

בן.

באתר התמונות לא מחמיאות וגם אין תמונות על התקנות שבוצעו בארץ. בפייסבוק התמונות אותנטיות ויש גם סרטון וידאו. שיניתי את דעתי בגלל שאסתטי זה עניין של טעם, הרכב שאני מעוניין לקנות הוא שלור אז גג השמש יבלע בתוך הגג השחור ולא יראו את עובי הזכוכית, עלות ההתקנה לא מהווה עבורי שיקול והרוב המוחלט ציין לטובה את

איכות ההתקנה והעבודה של החברה בגנות. תוסיף לזה את העובדה שיש אחריות, הם דואגים להוסיף את העניין ברישוי ושהם מייצרים למספר גדול של יבןאנים את התקנת הגג, ביניהם צמפיון, ואני לא רואה סיבה למה לא לעשות את זה.

פורסם

אוסיף סיבה נוספת שלדעתי גג נפתח זה מיותר :

בתור אחד שהיה לו גג נפתח 8 שנים. אולי ב 5% מהנסיעות שלי פתחתי את הוילון שלו ואני אסביר :

כשהוילון פתוח ביום - חם אש, בלילה - לא רואים כלום.

כשהחלון פתוח ביום - השמש בול עליך. מה גם שרעשי רוח של גג הם מהמציקים שיש.

זה נחמד מאוד בתיאוריה שאתה נוסע, מוזיקה ברקע, מסתכל למעלה על השמיים ורואה את העננים. בפועל זה : נוסע עם רעשי רוח מעל האוזניים, נצלה מהשמש ושומע את עומר אדם מהרכב שלידך.

פורסם
מקרה קיצון של התהפכות הרכב לא צריך לבוא בחשבון כי האוטו ננהג בידי נהג ותיק ואני ממש לא הולך לבחון את הגבולות לו בסיבובים. יותר חשובה לי הידיעה שלא תהיה נזילה או חלודה אבל בשביל זה ישנה אחריות לא?

אה, ברור! כי תאונה היא תמיד אירוע מתוכנן, ובכלל: פוליסות ביטוח וחגורות בטיחות זה רק לכוסיות!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
אולי ב 5% מהנסיעות שלי פתחתי את הוילון שלו

תרשה לי ליצג את הצד השני של המשוואה - את אלו שמנצלים את גג השמש בערך ב 80% מהנסיעות. נכון שבצהרי היום כשהשמש קופחת הגג (והוילון) סגורים, אבל בבוקר מוקדם כשאני לוקח את הילד לגן הגג כמעט תמיד פתוח (אם אני עם האוטו הנכון), והחל משעות אחה"צ המאוחרות, כשהשמש שוקעת הגג שוב נפתח. זה כבר אינסטינקט כזה, להיכנס לאוטו ולפתוח את הגג.

פורסם

לא זו השאלה. גם אני אוהב גג שמש. השאלה היא אם כדאי להתקין מקומי, ברכב שלא תוכנן לזה מראש.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

איזה מגזימים אנשים פה, ב2 רכבים שהיו לי הותקן בהם סאן רוף בהרכבה מקומית של חברת סביר מגנות, החבר'ה עושים עבודה מקצועית והסאן רוף עצמו מחברה גרמנית מעולה, אני יכול להעיד שגם השירות טוב אל תמהרו לקטול ישר .

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שמעתי על צרות עם ניקוז המים בחורף בגלל התקנה מקומית של סאנרוף בסיאט איביזה. יכול בהחלט להיות שזה כשל חד פעמי בהתקנה הספציפית ההיא, אבל אישית לא הייתי מוכן שיבצעו כזו עבודה על הרכב שלי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אה, ברור! כי תאונה היא תמיד אירוע מתוכנן, ובכלל: פוליסות ביטוח וחגורות בטיחות זה רק לכוסיות!

אהבתי את הציניות מתוק! אתה בטח ממש חכם כי גם החתימה שלך היא גאונות!"נתתי לציפור שלי ציפרולקס" אין אין אני וחברה שלי פה על הריצפה....

ועכשיו לעניין, כשמתלבטים על איזשהו עניין צריכים לקחת בחשבון כמה דברים. לא הכל זה שחור ולבן. אחת הסיבות שנתנו פה נגד ההחלטה לבצע התקנת גג לא מקורית היא הטענה שזה מחליש את הגג. לא יודע איפה אתה גר ומה ראית בחיים שלך, מעטות התאונות שנגמרות שהרכב הפוך על הגג, עצם זה שאני נהג ותיק וזהיר מוריד עוד יותר את האופציה הזאת .כמובן שיש סיכוי שיפול עלי גזע כתוצאה מסופת טורנדו או שנהג שופל יצא באטרף לכביש אחרי ששיחק יותר מדי ג'יטיאיי ויהפוך אותי אבל הסבירות לזה נמוכה ולא תהיה חלק מקבלת ההחלטות שלי אם לבצע את ההתקנה או לא.

אם לא הבנת ואתה צריך הסבר נוסף שלח לי הודעה פרטית , אולי אני מתקדם קצת מהר מדי בשבילך חמוד..

פורסם (נערך)

ראשית ,שמות הגנאי "מתוק" "חמוד" לא מוסיפות לך, ודרך התנסחותך האחרונה מלמדת על היותך ילד.

שנית , אני לא מבין מה אתה רוצה? אלו הדעות, ורובן המכריע, וכפי שכבר כתבתי משלל סיבות, הציע לך לרדת מהעניין.

בקיצור, רוצה גג ? שים גג.

מאחר ואתה חדש בפורום, הייתי מציע לך ללמוד איך להתנסח.

בן.

עריכה אחרונה על ידי benj

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?

• תוכן חדש...