Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום אני בעלים של פיקנטו ידני ובסה"כ מרוצה מאוד מהרכב.

עקב התרחבות המשפחה הקיה כבר לא מתאימה לנו יותר.

אני עושה בממוצע קרוב ל-30,000 ק"מ בשנה ולכן חשוב לי מאוד צריכת הדלק.

בנוסף שיהיה מקום לשני ילדים כולל עגלה תיקים וכו'

על איזה רכב הייתם ממליצים?

חשבתי על סקודה ראפיד אבל העלות יקרה מעט ואני מפחד מאוד מהגיר הסורר וממנוע ה-tsi שהשמועות לא עושות לו טוב במיוחד שהוא מגיע עם שנתיים אחריות בלבד.

רכב נוסף שנבדק ודווקא הפתיע הוא הרנו קליאו החדשה 1.2 ידני

בעלי איסוזו או רנו הינכם מוזמנים לקבוצות "איסוזו טרופר בשטח" ו-"רנו קליאו החדשה" בפייסבוק.

פורסם

לא ציינת תקציב.

לגבי הקליו - אתה מדבר על המנוע האטמוספירי או המוגדש? כיון שהאטמוספירי יהיה חלש (מנסיון קצר בגרסתו הקודמת, ברכב שכור בחו"ל).

ועוד שאלה - האם, לאור הנסועה שלך, בחנ אפשרות לדיזל?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מצאתי זמן מתי להעלות שאלה... האח הגדול הזה...

ולעניינינו התקציב הוא כמובן כמה שפחות בין 80 ל-100 k.

הרנו התכוונתי לאטמוספרי הטורבו יקר בכ-30,000₪ נראה לי מוגזם גם אם החיסכון בדלק יהיה יותר טוב בטורבו זה עדיין לא יגיע ל-30,000 הפרש...

אההה ועוד משהו ששכחתי להוסיף זה רצוי רכב חדש מהחברה (בעיקר בגלל האחריות)

בעלי איסוזו או רנו הינכם מוזמנים לקבוצות "איסוזו טרופר בשטח" ו-"רנו קליאו החדשה" בפייסבוק.

פורסם

שלום,

אתה יכול לבדוק גם יונדאי I20 ידנית והונדה ג'אז ידנית.

הונדה יותר יקרה, אבל היא יותר מרווחת, יותר חזקה, סחירה, יותר שימושית ולדעתי גם יותר חסכונית.

בדומה לקליאו ג'אז יכולה להוות תחליף לרכב משפחתי קטן (עד 4 נפשות) .

במקרה שלך הרבה תלוי בגודל עגלת תינוק .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הג'אז ידנית בהחלט מכונית מצויינת וסופר חסכונית,דומרת על מחיר בטירוף, אבל יש לה מתחרות.

אם אתה רגיל לידני וחלש אתה יכול לקנות פיז'ו 301 1.2 ידנית, היא לא מכונית טובה במיוחד, אך מרווחת ומדווח שגם נוחה וחסכונית מאוד, יש לה גם אחות תאומה סיטרואן סי אליזה שהיום מציעים את רכביהם עם 5 שנים אחריות.

פה יש סיכון לצניחת ערך גדולה וקושי במכירה, אם זה רכב להרבה שנים אז ניחא.

ובתחום היפני יש את המיצובישי אטראז, בתא הנוסעים היא עדיין תהיה קטנה יחסית, אך לשני ילדים כנראה שזה יהיה סביר, ויש תא מטען גדול.

לא נהגתי בה, אבל בכל מקום נכתב שזו מכונית בסיסית (אך מאובזרת) אבל חסכונית מאוד וכנראה תהיה קלה למכירה המפיז'ו.

פורסם

יונדאי יש לגיסי הרכב לא חסכוני בעליל וגם לא אהבתי את הצורה.

המיצובישי קטנה מידי וחלשה

לגביי הג'אז תמיד אהבתי את הונדה זה דווקא מעניין למרות שהיא נראת פשוטה מידי חיצונית ופנימית.

מעניין מה טווח הטיפולים שלה?

והמחיר שלהם...

וכמובן כמה אחריות נותן היצרן.

איזה עוד רכב מיני/משפחתי שהוא "חסכוני" מינימום 1/15 בנעירוני משולב עליה קלה.

פורסם

אני מציע לך לקחת לנסיעות מבחן את קליאו ואת ג'אז.

הטיפולים של הונדה כל 10 אלפים ק"מ, לא מאוד יקרים.

אחריות 3 שנים.

אני כבר אומר לך שבמידה ולא תסבול ממחסור כוח בקליאו, אתה תבחר ברנו.

גם המחיר של קליאו משמעותית יותר זול ( מצד שני ההפרש יישאר גם במעמד המכירה העתידית, אולי אפילו יגדל).

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

טיפולים בג׳אז כל 15 א׳ ק״מ, מחירי טיפולים פורסמו בעבר באתר של הונדה ישראל.

הסוגיה היחידה שלי עם הג׳אז, כמו ברוב דגמי הונדה הוא התמחור, הוא יקר בהרבה ממתחריו, אך הרכב ממש לא מתעלה על מתחריו.

פשוט במקרה שלך היא נשמעת כמו כפפה ליד, ואז לפעמים שווה להתפשר.

אך בהחלט הייתי בודק את הרנו...

פורסם

כנראה שטעיתי בקשר למרווח הטיפולים בהונדה (בגלל הדגם הקודם שיש לנו במשפחה).

כאשר אתה אומר שג'אז לא מתעלה על המתחרים, זה לא מדויק.

היתרונות של ג'אז נשארו כמו בעבר - השילוב של מרחב פנים+בגאז לא רע לצד צריכת הדלק הנמוכה ובתוספת סחירות. כמובן אמינות גבוהה.

עדיין אין הרבה רכבים מקבוצת הסופר מיני שיכולות לשמש כרכב משפחתי ל 4 נוסעים ועדיין לעמוד בדרישה של 1:15 לפחות בצריכת הדלק.

כאשר מוכרים קליאו בת 5 עם 150 אלף ק"מ או ג'אז עם אותם הנתונים, משום מה העסק נראה שונה בעיני הקונה הפוטנציאלי.

ואני שנים רבות נוסע עם צרפתיות כולל רנו.

אז נכון שג'אז זה לא משהו מיוחד באבזור, יכולת דינאמית, נוחות, עיצוב חוץ ופנים, אבל יש לה יתרונות משלה. והיתרונות האלה למעשה הן הדרישות של המתייעץ שלנו.

פורסם

לא ממעיט בערכו של הג'אז אבל הוא לא הכיוון בעיקר בגלל המראה החיצוני ועל הבפנים בכלל אין מה לדבר.

הרכב מרגיש זקן מידי.

פורסם

סיטרואן C3 פיקאסו דיזל בת שנה-שנתיים תהיה אפילו חסכונית מהג'אז והקליאו, מרווחת יותר ובעלת עיצוב מיוחד מבפנים ובחוץ.

יש ידנית ורובוטית.

פורסם

לגביי הקליאו ה-0.9 ליטר ירד כי נראה לי שהוא יהיה רוב הזמן אצלי על טורים גבוהים אז חסכוני הוא לא יהיה כל כך...

ה-1.2 קורצת לי מאוד יש באפשרותי לרכוש אותה אבל השאלה האם זה ישתלם בסופו של דבר.

מקריאה על הכליאו החדשה בפורומים בחו"ל ומכל מיני מבחנים שקיימו בארופה היא מקבלת ציונים טובים מאוד ביחס למתחרות.

אבל אנחנו חיים בישראל ולנו יש את קרסו על כל המשתמע מכך.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון חשוב...

אחרי נסיעת מבחן מקיפה ביותר על ה-0.9 טורבו ידנית. שכללה נסיעה באזור הררי, עירוני ובין עירוני התוצאות היו הרבה מעל המצופה ועקב כך גם הוזמנה קליאו 0.9 חדשה ביום חמישי האחרון.

דרך אגב הזמנתי את הדגם המפואר יותר . עכשיו מה שנותר הוא רק לחכות בסבלנות...

תודה לכל מי שהגיב יש פה אחלה של חברה!!!

• תוכן חדש...