Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי I40

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך הרכב בהיבטים של נוחות ומבחינה דינמית?

הוא די נדיר על הכביש - דבר שלא מאפיין את שאר הדגמים של יונדאי. מענין.

פורסם

יצא לי לנהוג על הסטיישן.

היא מדהימה!

היא מאוד מרווחת, יציבה על הכביש, נוחה, מהודרת ומאובזרת. (יצא לי לנהוג על הסטיישן לא על הסדאן).

אבל התחושה שם עדיין מסגירה שמדובר ביונדאי, לא שיש לי בעיה עם יונדאי חלילה, מדובר במותג מצוין,

הבעיה היא שברכב שהוא נתפס יותר מנהלים, יותר יוקרתי מI35, אז לדעתי צריך טיפה להעלים את הדימיון בעיצוב תא הנוסעים

ויותר לתת משהו של הI40.

אם אתה מחפש מכונית מנהלים קוריאנית טובה לך על האופטימה.

יצא לי לנהוג בה בגירסת בנזין, לא מתמצא ברמות הגימור של האופטימה אבל היה לה ריפודי עור,

גג פנוראמי ומפתח חכם.

שם ההרגשה טיפה נבדלת משל הפורטה לדוגמא.

נכון, העיצוב הוא פחות או יותר דומה אבל האופטימה מביאה משהו משלה וככה היא נבלדת מהפורטה.

לוח המחוונים פונה לנהג, ומחשב הדרך מעביר נתונים בעזרת תמונה של הקיה אופטימה בלוח השעונים,

לדוגמא כאשר דלת פתחה אז רואים את האופטימה עם דלת פתוחה.

דבר לא פחות חשוב היא ההופעה של האופטימה שכבר זה משהו מיוחד לכשעצמו.

ה- I40 רכב מעולה שמאוד אהבתי. אבל בכל זאת אני חושב שמבפנים היא צריכה קצת יותר ייחוד כי מבחוץ אין ספק שיש לה את זה,

בייחוד בגירסת הסטיישן הנאה מאוד.

שלומי.

פורסם

נוחות נסיעה טובה ברב התנאים, אך בכביש מאד משובש המתלים לא מצליחים לרסן את פעולת הבולמים ויש הרגשה שהמכונית "מתפזרת" על הכביש. הרכב מרגיש כבד עם מנוע ה-2.0. למרות השיפור המתמשך, היונדאי הזאת לא בטופ של הסגמנט ויש מתחרות עדיפות. דווקא גרסת הדיזל נראית כגרסה העדיפה כיוון שהמנוע מרגיש חזק יותר, והוא יותר מתאים לאופי של המכונית.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

לאחי יש אחת מליסינג כבר שנה וחצי ובערך 50,000 ק"מ עד כה רק טיפול שוטף, כמובן הרכב עדיין חדש אבל אני מעריך שהאמינות כמו רוב הרכבים היום.

לגבי המנוע אני רוצה לחלוק, אני נוסע ברכב לפעמים גם למספר ימים רצופים, הרכב בקלות בלי לשים לב משייט על 120 ו130 , במיוחד שבידוד הרשעים די מעולה ולא שומעים את הכביש ואת הגלגלים. מזגן מצוין , רכב מרווח.

החלק שלי קצת הפריע זה השדה ראיה לאחור אבל אני מניח שמתרגלים לזה.

אביב8)

פורסם

נסעתי על גרסת הדיזל כמה ימים. יופי של רכב וגם צריכת דלק מעולה בגרסת הדיזל.

מרווח מאד . נדיר על הכבישים שלנו... הגיוני . בארץ רוכשים לפי סטיגמות ותמחור. זה לא אומר שהרכב רע. אני הייתי מאד מרוצה

פורסם

נמכרו מהדיזל יחידות בודדות, עכשיו כבר הפסיקו את הייבוא

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...