Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז התקנתי אובונטו על מכונה וירטואלית בלפטופ שלי.

מבסוט מההתקנה החדשה ומההתעסקות על מערכת ההפעלה הזריזה, פניתי לבדוק את מצב הטעינה של הלפטופ לפני שיקרה הגרוע מכל ויכבה לי המחשב לפני שאני מסיים את הפרק החדש של משחקי הכס.

ומה אני מגלה? אין שום אייקון סטטוס למצב הסוללה. גיגלתי וגיגלתי ומצאתי שלא מעט אנשים התלוננו על הבעייה הזו והם קיבלו מספר פתרונות. אף לא אחד מהם עבד בשבילי.

אז מה עשיתי עד כה:

1) התחלתי מהפשוט- נכנסתי להגדרות של הUnity ווידאתי שאכן מוגדר שסמל הסוללה יופיע תמיד.

2) הקלדתי בטרמינל את הפקודה שמציגה את רשימת settings-daemon ווידאתי את הפקודה plugins.power active true ולא false

3) פניתי להוריד תוכנה שנקראת battery status אך לא משנה מה עשיתי, הוא לא הצליח למצוא להורדה חלק מהקבצים ולכן ההתקנה נכשלה כל פעם

4) הגעתי למסקנה שמרוקאי חנון זה דבר שנועד לכשלון

5) פניתי לפורום רכב בבקשה לעזרה בלינוקס

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

8.1

ברור שאפשר לחזור לווינדוס עצמו ולקבל אינדיקציה למצב הסוללה. אבל אני רוצה לסדר את זה בלינוקס עצמו.

ובנוסף לזה, בזבזתי על זה כבר יותר מידי זמן אתמול והיום וזה כבר נהיה אישי, אני לא אתן לו לנצח.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

נראה לי שחפרת על זה הרבה יותר מהרעיונות שיעלו לי אבל בכל זאת:

אני לא זוכר אם WIN וירטואלי מראה מצב סוללה (ז"א האם זו בעיה של אובונטו של כלל הוירטואליות תחת ה HOST שלך)

האם זה VMWARE ?

אם כן, האם הותקנו vmware tools?

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

כן זה vmware והותקנו vmware tools

זה שחפרתי על זה כל כך הרבה זה רק בגלל שאין לי מושג על לינוקס בכלל.

אתמול זו הפעם הראשונה בחיים שלי שראיתי את זה בכלל.

יכול להיות שיש לזה פיתרון ממש פשוט שאני פשוט לא מודע אליו, בגלל זה כתבתי את הדברים שכבר ביצעתי. למקרה שלא עשיתי משהו ממש ממש בסיסי שאני לא מכיר (ואני לא מכיר כלום)

פורסם (נערך)

גיא, נסה להגדיר ב- VMWare תחת ההגדרות של המכונה הוירטואלית -

Options -> Power -> Report battery information to guest

במידה וזה לא עובד, יכול להיות שהבעיה היא בבאג הפתוח שיש על זה - https://communities.vmware.com/thread/447127

עריכה אחרונה על ידי TomerP

תומר.

פורסם

אופיר, תודה רבה על הקישורים אני כבר מתחיל לחרוש אותם.

תומר, נראה לי שהגענו לשורש הבעייה. אין לי אפשרות לסמן V בתיבה שציינת, היא אפורה ולא נגישה.

פורסם

נסה לכבות את המכונה לפני כן, לא ניתן לשנות את האופציה כל עוד המכונה הוירטואלית פעילה

תומר.

פורסם

שיניתי וזה עשה לי מסך שחור.

עשיתי רסטור לסנאפשוט שהגדרתי בשנייה שלאחר ההתקנה של האובונטו ושיניתי את מה שאמרת ועכשיו זה עובד :) !

למזלי עוד לא הספקתי לעשות כלום בלינוקס אז לא אכפת לי ההגדרות שנמחקו, העיקר שעכשיו יש לי את האיקון. תודה רבה תומר!!

פורסם

מכונה וירטואלית מדמה חומרה של מחשב נייח ולא של נייד, לכן הגיוני שלא תיראה התראות לסוללה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לא היה לי מושג שזה ככה, עד אתמול לא הכרתי את כל העולם הזה של מכונות וירטואליות ולינוקס. כל דבר שאתם תגידו בנוגע לזה יהיה חדש בשבילי.

עכשיו זה עובד ומתפקד מצויין בכל אופן.

ותומר בנוגע למסך השחור, ניסיתי המון דברים בשביל לגרום לאייקון להופיע דרך הטרמינל לפי מדריכים באינטרנט. כנראה שאחד הדברים ששיניתי דפק שם את הכל.

פורסם

מתייאש? ממש לא.

אני מת על הדברים האלה.

כמו שאני כותב קוד ממש ארוך (בשבילי) והוא לא עושה מה שהוא אמור לעשות.

אני כל היום ישבתי על הלינוקס וקראתי המון מדריכים בבאינטרנט ולמדתי המון דברים, אני חי בשביל הדברים האלה.

בגלל זה גם טרחתי לעשות המון סנאפשוטים, זה ברור לי שעם כל דבר חדש שנראה לי מעניין ואני מחליט לנסות קיים סיכוי שאני דופק את כל המכונה.

אני מנצל את ההזדמנות הזו בשביל לבקש מכל מי שנתקל במשהו מגניב באובונטו להפנות אותי אליו (גם סתם להגיד לי מה לגגל/לחפש יהיה טוב)

• תוכן חדש...