Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

חלק א':

אמינות, שירות, הגינות.

תמיד עונים לכל השאלות מבלי לחפף אותי בחזרה לחדר המתנה. אפילו שיש לחץ ועשרות טלפונים.

למרות שהחוק אוסר זאת, נותנים לי להסתובב ליד הרכב, כמובן שאני לא מגזים.

בהתחלה היה חשוב לי המחיר, שיהיה זול ולא יקר, ואבל אחרי כמה ביקורים במוסך זה כבר לא בסדר העדיפויות שלי.

אני יודע שאני מקבל אמינות ולא "עיסקאות חבילה".

כמובן שאני תמיד מתמקח ומבקש הנחה, לגיטימי.

במקרה היום הייתי במוסך בשביל להחליף מעבה( ראדיאטור ) למזגן. ככה חשבתי.

בעל המוסך רצה ובדק, אם בכלל יש דליפה ואם יש צורך להחליף.

לבסוף יצאתי עם נזק של מילוי גז בלבד. ולא ניסה לדחוף לי את החלק בכל מקרה, אפילו שהוא כבר הזמין את החלק מחנות החלפים וזה כבר היה אצלו במוסך.

אין לי צורך בחלק ב'.

עריכה אחרונה על ידי dmxsir

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חלק ראשון - שני דברים בלבד. האחד, מקצועיות. הסבר והמלצות בכל תהליך. למשל, אני נשאל אם לשים פילטר מקורי או חלופי, כאשר מוצגים לי היתרונות והחסרונות של כל אפשרות. המכונאי לא עושה שום דבר מבלי שאישרתי [אין דבר כזה שהשחיל לי איזה תוסף ניקוי מנוע ב200 שקלים וכדומה]. כמובן שהעבודה נעשית בצורה מצוינת, והראייה היחידה שיש לי לכך היא האמינות שהרכב מפגין [טפו טפו טפו]. השני, מחיר הוגן. לא זול, לא בקומבינה, אבל הוגן. כאמור אין "השחלות" ואין רמאות.

אין שום קפיטריה, או מכונת נספרסו. גם לא מחשב עם אינטרנט. סה"כ כמה כיסאות ישנים פוסטרים של רכבים. מכך, ששני הגורמים היחידים שמעניינים אותי הם המקצועיות וההסברים הסלבניים; וההגינות. זה הכל.

חלק שני - כאמור, אין פרחים ואין פינוקים. פשוט עבודה טובה. הדבר היחיד הוא שהמכונאי תמיד מציע לי לקחת את הרכב שלו, אם בא לי לנסוע הביתה. אחרי כמה טיפולים הוא הבין שאני אוהב להסתכל עליו עובד [ממרחק, עד שהוא קורא לי, אני ממש לא רוצה להציק ולהפריע.]

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני נוסע על טויוטות כבר עשור וחצי נראה לי (כן גם יש רכבים מיצרנים אחרים - בעיקר יפניים, היתה אחת צרפתייה - לא רע בכלל)

אבל לגבי הטויוטות אני מטפל בהן במוסך מורשה ובמוסך ספציפי - אחים קצב בחולון.

אני גר היום בראש העין ועדיין כאשר מגיע זמן טיפול - נוסע לחולון.

למה?

כי הם מכירים אותי ואת אבא שלי כבר שנים על גבי שנים ונבנה בינינו יחס של אמון בהם ובצדק - הם מעולם לא עשו עלינו שיטת מצליח בראש ובראשונה.

הרכבים תמיד מטופלים לפי הספר וליקויים שהיה צריך לתקן על הדרך (נדיר בטויוטה) תמיד הובאו לידיעתנו.

היחס תמיד חם.

הטיפול מהיר כמו סופה ברוב המקרים.

המכונאי שלהם כבר מכיר אותי היטב ואני תמיד ליד הרכב רואה ולומד על הדרך ונהנה חייב לציין.

תמיד תמיד תמיד מזינים הנחה נוספת וסה"כ המחירים הם משהו שפוי שאני יכול להרשות לעצמי ואני יודע בוודעות שהחלקים ששמים לי הם מקוריים וגם אם אין אחריות עוד לא קרה לי שלא כיבדו אותי - האמת, כמעט ולא היה צורך.

בשני מקרים בהם באמת היה צורך באחריות ב2008 רובוטית והאחריות כבר פגה באחד מהמקרים הם בכלל לא התווכחו איתנו והחליפו את החלק וזה היה ממש רגע לפני מכירת הרכב.

בשביל לחסוך כמה גרושים אני פשוט לא מוכן להכנס למוסך שאני לא מכיר ואם כבר ההבדל הוא קטן יחסית (כמעט תמיד זה נגמר בטיפול שנתי וזהו) אז אני לא טורח אפילו ולא שובר את הראש.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מטפל במוסך מורשה מאז שהרכב נרכש חדש ומאוד מרוצה,צוות מקצועי שקיפות מלאה על הבעיות או הטיפול ושקט נפשי כמו שרק מוסך מורשה יכול לתת. את המוסך אני מכיר לא מעכשיו ולא רואה את עצמי הולך לאחר.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

א. קרבה למקום מגורי ושובר למונית אחרי שהאוטו נשאר אצלהם.

ב. שובר הנחה לטיפול הבא.

ושלא יעיזו לנסות לשטוף לי את האוטו. מקסימום שאני מרשה - זה להעביר לחץ אויר, כדי להוריד אבק.

פורסם

יש מוסכים שנותנים רכב חלופי בזמן שהרכב שלכם בטיפול,איפה מוצאים מוסכים כאלה.(זה בדיוק הבעיה שלי-לא רוצה לשרוף יום של עבודה/לימודים בגלל שהרכב במוסך)

פורסם

הכי חשוב לי במוסך זה מוזיקת הרקע (עדיפות לבלוז החשמלי של שיקגו),

לא נכנס למוסכים עם מוזיקה ים תיכונית, קלאסית או קרן פלס.

פורסם

איך מוסיקת הרקע משפיעה על עבודת המכונאים? אני מעריך שבמזרחית הם זורקים את הידיים יותר באוויר, אבל בבלוז חשמלי הם לא מדמיינים שהם מחזיקים גיטרות?

Confidence In Motion

פורסם
איך מוסיקת הרקע משפיעה על עבודת המכונאים? אני מעריך שבמזרחית הם זורקים את הידיים יותר באוויר, אבל בבלוז חשמלי הם לא מדמיינים שהם מחזיקים גיטרות?

מוסיקה גרועה משפיעה עלי לרעה, מוציאה לי את החשק להשאר במוסך וזו גם הפגנת זלזול של הבעלים בלקוחות.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אפשר לחשוב שמוסך שמחזיק את כל השטויות האלה כמו שטיפה, עצי ריח עם פרסומת, מסגרות ניקל ללוחית רישוי עם פרסומת, וילון אחורי עם פרסומת, 4 מזכירות, יועצי קשרי לקוחות וחדר המתנה עם כיבוד ולוגו ענקי עם תאורה שרואים אותו מכל מקום, אמור להיות מקצועי ביותר, מהסיבה שהוא כ"כ אלוף במכונאות ובפתרון בעיות ברכבי הלקוחות, אין לו כבר לאן לשאוף מהבחינה הזאת והוא יכול להרשות לעצמו להשקיע מאמצים ב"חויית הלקוח".

כמובן שהמציאות שונה לחלוטין, אז אני מעדיף מוסך בלי כל השטויות האלה, שהדבר היחיד שהוא באמת עושה זה לתקן ולטפל במכוניות בצורה מקצועית בלי לנסות למכור לי שקרים או לעטוף את החרא בנייר מתנה צבעוני. כלקוח, החוויה הכי טובה שיכולה להיות לי ממוסך זה להגיע לטיפול או עם תקלה ולראות איך מתקנים לי אותה בצורה הכי מקצועית, מנסים למצוא לי חלקים איכותיים גם כשזה לא הכי פשוט ולא מזלזלים בי כי הגעתי עם רכב בגיל גריטה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני מטפל במורשה יבואן בגלל שהמקצועיות שראיתי שם,הידיעה שהרכב מקבל את הנוזלים המומלצים ע"י היצרן ועל זה אני מוכן לשלם יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

SlowRide, אני מכיר מוסך כזה,רכב של המשפחה מטופל שם. מוסך של הקונצרן הגדול אומנם כל המתחם העתידני הזה, האנשים שם זוועה כולל המנהל.זה הסתיים בטיפול יקר מאוד וצעקות מהמנהל בנוסח:"זה מוסך מורשה יוקרתי,מי שבא לכאן יודע למה לצפות". במקרה הזה,אני לא הולך לטפל בו יותר ומחפש מוסך אחר.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

• תוכן חדש...