Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זאת בעיה רצינית עם KSP.

השירות לקוחות שלהם ומדיניות ההחזרות וההחלפות דרקוניים.

כנראה שזאת הדרך להציע מגוון רב וזמין במחירים טובים

מחזק. כנסו לפורום צרכנות בתפוז ותגלו עשרות של תלונות לגבי הרשת הזו.

אני בעצמי קונה שם ולשמחתי עוד לא נתקלתי במוצרים פגומים אבל אלו שכן נתקלים לרוב מקבלים שרות גרוע והתעלמות מצדם.

תחפשו רשתות בהן ניתן לרכוש מבלי לחתום על שום מסמך שקר/כיסוי תחת.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בשביל זה נותנים לך אחריות, אף אחד לא אמר שלא יטפלו בבעיה שלך.

מוצר תקול או פגום שולחים למעבדה, כדי לתקן ו/או כדי לקבוע אם לא נגרם נזק ע"י הלקוח (לא המוכרן ב-KSP אינו טכנאי).

נ.ב. - למה בדיוק ציפית כשקנית במחיר של KSP? ברשת בה אני עובד רוב הסיכויים שהייתי מחליף לך במקום.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
מה זה נותן לצעוק ולהתעצבן ולכעוס על נציג המכירות כי

בשניה הראשונה שהנציג יקבל סיבוב עליך,הניידת תוזמן לחנות ותטיס את הצרה מהחנות.

גם איומים לא עוזרים על הנציג או החנות בתביעה או באינספור הפתעות מהשרוול.

ותאכלס היחס שאנחנו מקבלים בחנויות, נובע מהסיבה שהמון ישראלים נוכלים מנסים על חנויות שיטת מצליח

וברגע שקולטים שיש שקר מפי הלקוח מיחסים את השקר לכלל הלקוחות, אפילו האמינים ביותר.

קודם כל - אני לא מדבר על מצבים של להזמין ניידת, אף אחד לא יזמין ניידת כי מישהו צועק וגם אם יזמין לא בטוח שהשוטרים ימהרו לבוא - הם לא מגיעים גם לדברים יותר רציניים מאלו.

בקשר לאיומים - כמובן שמדובר על איומי - אני אלכלך עלייך בצ'ט של הפורום ולא איומים פיזיים וכו'.

אבל לפעמים קצת להרים את הקול עוזר, ואני אומר את זה לצערי בתור אחד שלא מרים את הקול אלא מתנהל יפה ולא פעם מרגיש שמטרטרים אותי.

והכי חשוב- תפסיקו לחשוב שבארץ המציאו את התיחמון והרמאות והשקרים - בכל העולם לקוחות הם אותו דבר, חלק מנסים לעשות קומבינה על החנות - הרוב לא.

שחוקקו את החוק שמחייב הזחר כספי כול בעלי העסקים צעקו חמאס והיו בטוחים שכל העולם הולך לקנות ולהחזיר אחרי יומיים - והנה - מה קרה? כלום.

אז מדיניות החזרות הוגנת כלפי הלקוח ויחסי אנוש ושירות טובים - לא יפגעו באף רשת.

פורסם

אז מה הבעיה יש מדיניות הוגנת,

החזרת מוצר לביטול עסקה או החלפת מוצר יעשו בתוך 14 ימים מיום הקניה.

כמובן אם לא חוברו לחשמל או נפתחו מאריזתם המקורית.

הנה לך מדיניות החזרה על פי החוק להגנת הצרכן.

כאשר מוצר נפתח מאריזתו המקורית ונפגם לאחר מספר שעות יש נותן שירות (היבואן) למוצר לקביעה האם יש פגם בייצור או פגיעה במוצר על ידי המשתמש.

יוגב

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם

בקשר לאיומים - כמובן שמדובר על איומי - אני אלכלך עלייך בצ'ט של הפורום ולא איומים פיזיים וכו'. .

"אני אכתוב בצ'ט כל מה שהיה"= תקין.

"אני אלכלך עליך בצ'ט" = סחיטה באיומים לכל דבר ועניין, תתכונן גם לפתיחת תיק פלילי וגם לתביעה אזרחית.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
קודם כל - אני לא מדבר על מצבים של להזמין ניידת, אף אחד לא יזמין ניידת כי מישהו צועק וגם אם יזמין לא בטוח שהשוטרים ימהרו לבוא - הם לא מגיעים גם לדברים יותר רציניים מאלו.

תתפלא, יצא לי להזמין הרבה פעמים משטרה לסניף שלי. מגיעים תוך מספר דקות.

שחוקקו את החוק שמחייב הזחר כספי כול בעלי העסקים צעקו חמאס והיו בטוחים שכל העולם הולך לקנות ולהחזיר אחרי יומיים - והנה - מה קרה? כלום.

הבעיה שהרבה לקוחות לא מבינים את החוק. הם חושבים שיש להם זכות להחזיר את המוצר בכל מקרה, כי החליטו שאינו מתאים להם.

Just daily

פורסם

בתור מישהו שעובד גם בחנות בסגנון של KSP אני נתקל הרבה בבעיות כמו שלך מול לקוחות

החוק אומר שכול עוד המכשיר לא נפתח ולא הודלק אין בעיה להחליף

אבל ברגע שפתחת את המוצר ועשית לו הדלקה/אקטיבציה ראשונית אין אפשרות לחנות לקבל את זה חזרה גם אם זה שעה אחרי פתיחת המוצר

הדרך היחידה היא לפנות לASUS ולהסביר להם את הבעיה וכנראה שתבוצע החלפה למכשיר חדש היות והוא חדש ולא עברו שבועיים מיום הקנייה

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

פורסם

חשוב מאוד להדגיש פה משהו - פתיחת אריזה איננה נחשבת שימוש במוצר ולכן ניתן להחזירו.

הדלקת המוצר נחשבת שימוש. חיבורו לחשמל נחשב שימוש - פתיחת אריזה לא.

ובלי קשר לחוק היבש - יש מספיק בתי עסק שנותנים את השירות אקסטרה ומתמודדים בעצמם עם היבואן - יותר קל להם וללקוח.

"אני אכתוב בצ'ט כל מה שהיה"= תקין.

"אני אלכלך עליך בצ'ט" = סחיטה באיומים לכל דבר ועניין, תתכונן גם לפתיחת תיק פלילי וגם לתביעה אזרחית.

בסדר... כמובן שהכוונה שאני אכתוב מה שהיה...

תתפלא, יצא לי להזמין הרבה פעמים משטרה לסניף שלי. מגיעים תוך מספר דקות.

הבעיה שהרבה לקוחות לא מבינים את החוק. הם חושבים שיש להם זכות להחזיר את המוצר בכל מקרה, כי החליטו שאינו מתאים להם.

אתה מזמין ניידת לכל מי שצועק לך בסניף? לא נראה לי.

שוב, אני לא מדבר על איבוד עשתונות והעפת מסכים.

אבל כשהטונים עולים - פתאום צצים כל מיני פתרונות זריזים יותר.

ושוב - באמת שאני הלקוח הכי חננה שיש ואכלתי ים של קקי מנותני שירות רק כי כבר לא היה לי כוח לעמוד על הזכויות שלי

פורסם (נערך)
אתה מזמין ניידת לכל מי שצועק לך בסניף? לא נראה לי.

שוב, אני לא מדבר על איבוד עשתונות והעפת מסכים.

אבל כשהטונים עולים - פתאום צצים כל מיני פתרונות זריזים יותר.

ושוב - באמת שאני הלקוח הכי חננה שיש ואכלתי ים של קקי מנותני שירות רק כי כבר לא היה לי כוח לעמוד על הזכויות שלי

אני מזמין משטרה לכל מי שמפריע להתנהלות התקינה של הסניף ולא נרגע כשמבקשים ממנו.

נוכחתי גם כשלקוחות מאבדים עשתונות, בדרך כלל אלו מהמגזר הערבי והמשטרה מגיעה מאוד מהר.

אגב, אם אתה חושב שהצדק איתך תתבע אותם ותרוויח כמה שקלים מה אכפת לך. לא מזמן לקוח שלי שלח דרכינו מחשב נייד של DELL כי זו אחת החברות הבודדות שלא מספקת שירות איסוף מבית הלקוח, אז ניסינו לעזור לו. המחשב נשלח למעבדה, לא חזר אחרי פרק זמן שנקבע בחוק, הלקוח תבע את הספק ב-15,000 ש"ח וזכה.

עריכה אחרונה על ידי Freak_Miky

Just daily

פורסם

אסוס??

זה בערך כמו אייבורי וKSP ביחד כפול 2. בגרוע הכוונה.

ויש לי חשד די מבוסס שאחת מהן היא היבואנית.

קרא כאן

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4486984,00.html

ואז גם כאן

https://www.facebook.com/AsusIsrael?filter=2

צרכנים: סחבת ושירות סיוט ב-ASUS ישראל

לקוחות מתלוננים שכששלחו לתיקון מחשבים חדשים שהתקלקלו, הם עוכבו שם שבועות וחודשים ועדיין לא חזרו לבעליהם, או חזרו עם תקלות. בקשות להחלפה או להחזר כספי נתקלו בסירוב. הצרכנים טוענים שאין עם מי לדבר בשירות. "אי אפשר לפנות טלפונית לשירות הלקוחות", אומרים במוקד הטכני. ASUS ישראל: "נשפר את השירות ואת זמינות חלקי החילוף"

מירב קריסטל פורסם: 11.02.14 , 13:55

המחשב של ASUS (אסוס) התקלקל? שלח אותו למעבדה ואז חפש את החברים שלך. זו התחושה שעולה מתלונות צרכנים שהגיעו ל-ynet על שירות התיקונים והלקוחות של ASUS - אחת החברות הנחשבות בתחום המובייל.

פורסם
למה דרקוניים?!

כי הם עובדים על פי בקשת החוק.

למה אם אתה רוכש מכשיר סלולארי או טאבלט בבאג או אחת מרשתות הסלולר מישהו יחליף לך.

שלא תחשבו שאני עובד ב KSP או משהו,פשוט לפעמים הלקוחות חושבים שאם הם קונים טאבלט או מנורה הם קנו את החנות.

יש חוקים ונצמדים אליהם, לפעמים ניתן לכופף אותם ולפעמים לא.

אוי יוגב, כמה אתה טועה ומטעה...

אני רוכש בדרך כלל רק בבאג, ובחנות קבועה, לאורך השנים, פעמיים היו לי תקלות שלושה - ארבעה ימים אחרי הקניה. לא הלכתי לאף אחד אחר. הלכתי לאותה חנות, ובמקום קיבלתי חדש (מדפסת, ואוזניות BEATS שהיו צורמות).

ובדוגמא הנוספת שלך, אני עובד בחברה סלולארית סגולה (לא נאמר את שמה), ותתפלא, אולי לא חייבים, אבל במהלך ה14 יום הראשונים, במידה ויש תקלת יצרן המכשיר יוחלף אוט' לחדש (לא מחודש).

אז בוא, בלי לאמר מי צודק ומי לא וגם בלי להתייחס ישירות למקרה הנ"ל, KSP אולי נודעים במחירים שלהם, אבל הם קצת פחות נודעים בשירות שלהם.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

מה שהכי מעצבן זה שKSP וסרבפרו אמרו לי שלח למעבדה ואסוס אומרים לי עכשו לך לחנות שממנה רכשת (KSP).

סרבפרו אומרים לי שצריך לקבל אישור מהיבואן רונלייט לצורך החלפה, ורונלייט אומרים לי שהם לא היבואן ומי שמיבא את אסוס זה סרבפרו.

הבלאגן חוגג.....

פורסם

אין שום בלאגן. סך הכל מנסים להתיש אותך ולהעביר 14 יום

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

את אף אחד מהגורמים שצוינו זה לא מעניין אם הוא קנה לפני 7 ימים או לפני 17.

ברגע שהמכשיר הופעל כל עניין ה"14 יום" הלך לפח.

דרך הפעולה פה צריכה להיות מאוד פשוטה; שיחה למוקד תקלות של אסוס (03-519-3544) ודיווח על תקלה. כבדרך אגב לציין שהמכשיר חדש.

יאספו לבדיקה אצל סרבפרו? יופי, יקבל תיקון או DOA, ומשם למכשיר חדש או זיכוי.

לא רוצים לאסוף? שיתנו DOA בלי לבדוק אותו בפקס. (מה שהם לא יעשו, עצם הבקשה המגוחכת תוביל אותם לאיסוף המכשיר ובדיקתו)

החנות (KSP במקרה הזה) לא יחליפו את המכשיר ללא טופס DOA.

שיחות ישירות עם רונלייט או סרבפרו לא יניבו שום דבר, סתם בזבוז קלוריות.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
את אף אחד מהגורמים שצוינו זה לא מעניין אם הוא קנה לפני 7 ימים או לפני 17.

ברגע שהמכשיר הופעל כל עניין ה"14 יום" הלך לפח.

דרך הפעולה פה צריכה להיות מאוד פשוטה; שיחה למוקד תקלות של אסוס (03-519-3544) ודיווח על תקלה. כבדרך אגב לציין שהמכשיר חדש.

יאספו לבדיקה אצל סרבפרו? יופי, יקבל תיקון או DOA, ומשם למכשיר חדש או זיכוי.

לא רוצים לאסוף? שיתנו DOA בלי לבדוק אותו בפקס. (מה שהם לא יעשו, עצם הבקשה המגוחכת תוביל אותם לאיסוף המכשיר ובדיקתו)

החנות (KSP במקרה הזה) לא יחליפו את המכשיר ללא טופס DOA.

שיחות ישירות עם רונלייט או סרבפרו לא יניבו שום דבר, סתם בזבוז קלוריות.

ביום ראשון שעבר אסוס אמרו לי תמלא את הטופס באתר ויבוא שליח ויקח את הטאבלט לסרבפרו כדי שהם יאשרו שהוא מקולקל, וזה בדיוק מה שעשיתי.

אבל היום וביום חמישי אסוס אומרים שעשיתי טעות וכול עוד לא עבר 14 יום רק KSP יכולים לעזור לי בהחלפה.

• תוכן חדש...