Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אבקת חלבון מ VITACOST

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,אני מעוניין לבצע הזמנה של אבקת חלבון וקריאטין מונוהידראט מVITACOST אשמח לקבל המלצות למוצרים מומלצים אשמח גם לדעת מה פער המחירים בין VITACOST לארץ והאם בכלל שווה להתעסק עם הזמנה מחו"ל תודה רבה

פורסם

האבקות של אופטימום הן בין האיכותיות והמשתלמות היום.

יש לך את האריזה הגדולה - http://www.vitacost.com/optimum-nutrition-gold-standard-100-whey-double-rich-chocolate-5-lbs אבל כך בחשבון שלוקח לחבילה בערך 45 יום להגיע לארץ.

יש לך האריזה הקטנה שגם היא יותר זולה מבארץ אבל פחות משתלמת מהגדולה (לפי יחס של ש"ח-מנה) - http://www.vitacost.com/optimum-nutrition-gold-standard-100-whey-double-rich-chocolate-2-lbs לזאתי לוקח מקסימום שבועיים להגיע לארץ.

הטעמים שטעמתי עד עכשיו הם קרם עוגיות ודאבל ריץ' שוקולד, שניהן מצוינות ומתערבבות מעולה עם חלב ומים, אבל הדאבל ריץ' שוקולד יותר טעימה לי עם מים מאשר הקרם עוגיות. עם חלב שתיהן פצצה.

אם אתה רוצה, אתה יכול להירשם דרכי וכך שנינו נקבל קופון של 10$ הנחה. לינק - https://www.vitacostrewards.com/jjph3da

חופשי להתגלגל כמה שארצה :D

10$ הנחה (לכם ולי) להזמנה מ-vitacost.com - אם תרשמו דרך הלינק הזה. :arrow:

פורסם

מה עלות המשלוח למוצר כזה?

ההנחה של הקופון היא בתנאי מסויים או שבכל הזמנה אוכל לקבל את ה 10$ ?

יש לך המלצה לקריאטין?

תודה

פורסם

לא יודע לגבי איזה פריט אתה שולח, אבל אני שילמתי על 2.25 ק"ג אבקת חלבון כ-30 דולר משלוח. המוצר עלה כמעט 60 דולר ועדיין עם המשלוח הלא זול, יוצא יותר זול מהארץ. תסיק את המסקנות בעצמך...

הקופונים של ה-referrals תקפים בהזדמנות של 30 דולר ומעלה (עלות מוצר בלבד, בלי עלות משלוח)

פורסם
מה עלות המשלוח למוצר כזה?

ההנחה של הקופון היא בתנאי מסויים או שבכל הזמנה אוכל לקבל את ה 10$ ?

יש לך המלצה לקריאטין?

תודה

1. המשלוח משתנה בהתאם למשקל של החבילה, אחרי שאתה מוסיף מוצרים ל"עגלה" אתה יכול להיכנס לעגלה ולמטה יהיה לך משבצת לבחור מדינה וזה ירשום לך את עלות המשלוח אליה.

2. תקף בהזמנה מעל 30$ (לא כולל משלוח)

3. לא משנה איזה קריאטין, קח את ההכי זול העיקר שיהיה קריאטין מונוהידראט.

פורסם

עם עלות המשלוח המוצר עולה 90$ ואם יתפס במכס אז לא חסכתי כלום ורק המתנתי למשלוח חודש וחצי לא ככה?

פורסם

אם אתה מזמין כמות של מוצרים, כדאי לך לשוטט קצת בbodybuilding.com במיוחד במארזים שהם מציעים. המשלוח איטי ויקר אבל הרבה פעמים יש להם מבצעים שבקניה גדולה יוצרים הפרש לא קטן מול ויטה.

פורסם
מצאו בבדיקות מעבדה שהערכים מזוייפים.

דובר על המוצר שנמכר בארץ ולא המוצר שנמכר בחול.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
עם עלות המשלוח המוצר עולה 90$ ואם יתפס במכס אז לא חסכתי כלום ורק המתנתי למשלוח חודש וחצי לא ככה?

בגלל זה אני קונה את האריזה הקטנה שעולה 29$, מוסיף עוד איזה משהו קטן כדי שיהיה מעל 30$ ואז מפעיל את הקופון. בדר"כ זה משתלם כי אני מזמין על הדרך קפאין/מולטי ויטמין.

פורסם

אם לוקחים את הקופסה הגדולה (5lb) של Optimum Nutrition, ומשתמשים בהנחה של 10$, המחיר הסופי יהיה 73$ ולכן לא תהיה בעיה איתו במכס (מניסיון של כמה הזמנות).

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם
אם לוקחים את הקופסה הגדולה (5lb) של Optimum Nutrition, ומשתמשים בהנחה של 10$, המחיר הסופי יהיה 73$ ולכן לא תהיה בעיה איתו במכס (מניסיון של כמה הזמנות).

+1, זה מה שאני הייתי עושה, אבל נגמרה החגיגה. העלו את המחיר של האבקה ל58$ מ54$ ולכן עכשיו ההזמנה יוצאת מעל 75$ אז כן יש סיכוי לשלם מע"מ

פורסם

אפשר להזמין גם מוצרים בשווי של 70$ ולשלם עוד 30$ משלוח ולא ידרשו מכס.

על הקופסא בהצהרת המכס רשום רק את מחיר המוצרים ללא משלוח, בוודאות.

מי שרוצה להרשם תחתיי ולקבל 10$ ולעזור לשנינו: https://www.vitacostrewards.com/f5fG9d4

• תוכן חדש...