Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אבקת חלבון מ VITACOST

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבקת חלבון 2.3 ק"ג כולל משלוח אמורה לעלות בערך 70$ אחרי הנחת קופון. מדובר באחת מהאבקות המוכרות כמו צ'מפיון \ אופטימום וכו'. זה יוצא חסכון של עד 100 ש"מ מהמחיר בארץ.

פורסם

זה יוצא 80$ ועל זה יש להוסיף מע"מ

לא יוצא משתלם

הקופסה הקטנה יותר יוצאת במחיר משתלם...

למישהו יש המלצות לקריאטין?

תודה

פורסם (נערך)

אני הזמנתי חלבון איזולט של san ב15.4 2.2 קילו

עלה 94 דולר כולל משלוח כולל 10$ קופון הנחה

נמתין שיגיע אבל בוודאות משתלם יותר וזול יותר מהארץ , ללא ספק

עריכה אחרונה על ידי AMOS

"החיים קשים. הם קשים יותר אם אתה טיפש"

פורסם
זה יוצא 80$ ועל זה יש להוסיף מע"מ

לא יוצא משתלם

הקופסה הקטנה יותר יוצאת במחיר משתלם...

למישהו יש המלצות לקריאטין?

תודה

אמרתי לך שלא משנה כל עוד זה קריאטין מונו, הכל אותו דבר.

אם אתה מתעקש קח את של דימטייז/אופטימום, אלו חברות וותיקות שבתחום שהרוויחו את המוניטין שלהן.

חופשי להתגלגל כמה שארצה :D

10$ הנחה (לכם ולי) להזמנה מ-vitacost.com - אם תרשמו דרך הלינק הזה. :arrow:

פורסם
נרשמתי לאתר דרך אחד הקישורים בשרשור איך מקבלים את ההנחה?

נמצא אצלך במייל, תחפש שם, אמור להיות קופון

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

בשעה טובה הגיעו האבקות שהזמנתי וכעת אני רוצה לבצע את ההזמנה הבאה שעד שאסיים את מה שרכשתי יגיע המשלוח הנוסף

בשביל שיקולי מכס אני חיפשתי אבקה בעלות של 55$ איך האבקה הזאת של צמפיון?

http://www.vitacost.com/champion-nutrition-pure-whey-plus-banana-cream-pie-4-8-lbs#

ברמה של אופטימום?

תודה רבה

פורסם
בשעה טובה הגיעו האבקות שהזמנתי וכעת אני רוצה לבצע את ההזמנה הבאה שעד שאסיים את מה שרכשתי יגיע המשלוח הנוסף

http://www.vitacost.com/champion-nutrition-pure-whey-plus-banana-cream-pie-4-8-lbs#

ברמה של אופטימום?

תודה רבה

ויטהקוסט רושמים בהצהרת מכס רק את מחיר המוצרים, ככה שיש לך להזמין ב-75$ לא כולל המשלוח

פורסם

ברמה של אופטימום?

תודה רבה

צמפיון גם כן ברמה גבוהה

מבחינת טעמים (להוציא וניל-בית-שימוש) כל טעם של צמפיון יהיה טעים יותר מאופטימום, הם ללא ספק הכי טעימים שיש לדעתי (כולל גם ערבוב/קצף/ריח)

מבחינת ערכים - תשווה, אם זה מתרים לך, לך על זה בלי ספק

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בצמפיון בכל 34 גרם יש 22 גרם חלבון ובאופטימום בכל 31 גרם יש 24 גרם חלבון זה הפרש גדול בינהם מבחינת ערכים? יש משהו אחר מומלץ?

תודה רבה

פורסם (נערך)

Syntrax-Matrix-5-0-Perfect-Chocolate-893912123550.jpg

אני הזמנתי את הsyntrax הנ"ל, הביקורות על הטעם שוקולד טובות, אבל קניתי בעיקר בגלל היחס שקל-חלבון.

71 מנות של 23 גרם (מנה=31g) במחיר מנצח של 42.6$, ביחד עם המשלוח והקופון הנחה של ה10$ יצא לי 215 ש"ח ש"ח ! משתלם ביותר.

יש גם טעם בננה עם 76 (!) מנות, אבל אני אישית לא אוהב בננה.

אעדכן איך הטעם ברגע שהאבקה תגיע אלי (-:

*חשוב לציין שזה לא חלבון מי גבינה נטו, זה תערובת של חלבון מי גבינה, קזאין, חלבון ביצה ויש מצב גם חלבון סויה לא בטוח לגבי זה.

עריכה - שכחתי לשים קישור - http://www.vitacost.com/syntrax-matrix-5-0-perfect-chocolate-5-32-lbs

עריכה אחרונה על ידי בגרותניק

חופשי להתגלגל כמה שארצה :D

10$ הנחה (לכם ולי) להזמנה מ-vitacost.com - אם תרשמו דרך הלינק הזה. :arrow:

פורסם

זה חלבון מי גבינה,חלב וביצה

האמת לא מוצא אותו נחות ממי גבינה בלבד (תוך התיחסות לקשקוש על ספיגה מהירה) ואולי גם טוב יותר.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • שנה מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...