Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מאזדה 3 2014 קומפורט 1500 מגיע מיפן עם חישוקים 18 אינץ וצמיגים יפנים משובחים,מאזדה שנקנת מליסינג של שלמה סיקס למשל משום מה בארץ נציגי הליסינג נוהגים לפרק את החישוקים והצמיגים האלה ובמקומם להרכיב חישוקים סינים 16 אינץ וצמיגים סינים זולים ,שאלה שלי מישהו יודע למה הם עושים את זה ככה ומה אתם יודעים על הנ"ל תודה

פורסם

הכוונה שלי הייתה על MAZDA 3 COMFORT ועל פירוק והרכבה של חישוקים וצמיגים סינים במקום יפנים מקורים

פורסם

אולי כי חברות הליסינג רוצות למקסם את הרווחים שלהן?

אני מנחש שהחברה שומרת את החישוק והצמיג המקורי במחסן וכשהרכב יוצא למכירה, בתום תקופת החכירה, הם מחזירים את המקוריים.

בצורה כזאת האוטו גם נראה טוב יותר וגם הקונה ה"מאושר" מרגיש שהוא קיבל צמיגים חדשים.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

??

מוזר מאוד. אצלנו בחיים חברת הליסינג לא הורידה שום דבר מהחלקים המקוריים שהגיעו עם הרכב. חלק מתוספת התשלום לליסינג לרמת אבזור גבוהה יותר נוגעת גם לצמיגים. הם לא יכולים להוריד על דעת עצמם.

פורסם

גם לי זה נשמע קצת מוזר, אתה ראית את זה קורה?

אפרופו מאזדה 3 וג'אנטים, דגמי ה-2 ליטר אקטיב מגיעים עם ג'אנטים?

יצא לי לראות כמה מה-3 החדשות עם ג'אנט 16 אינץ' מקורי כמו שמגיע בארצות הברית בדגמים הבסיסיים.

פורסם

הדגמים שמגיעים לליסינג זה לא הcomfort אלא הactive.

הם מגיעים עם 16״ גם בליסינג וגם בסוכנויות.

אם ראית ליסינג של דגם comfort עם כאלו צמיגים, זו רמאות לשמה של חברת הליסינג.

פורסם
הדגמים שמגיעים לליסינג זה לא הcomfort אלא הactive.

הם מגיעים עם 16״ גם בליסינג וגם בסוכנויות.

אם ראית ליסינג של דגם comfort עם כאלו צמיגים, זו רמאות לשמה של חברת הליסינג.

זה קרה ומה אני יכול לעשות משפטית עם החברה הזאת

פורסם

רשום לך בהזמנה של שלמה סיקסט 205/60R16 או 215/45R18? או שלא רשום בכלל?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

מה רשום ברישיון הרכב?

יש מקרים בהם מגיעים רכבים בודדים עם אבזור שונה ממה שהיבואן הזמין. אולי לדלק מוטורס היו כמה דגמי קומפורט עם גלגלים קטנים והם מכרו אותן לשלמה.

בהזמנה של רכב בחברת ליסינג תמיד כתוב ״אבזור לפי מפרט יבואן״.

אני בטוח שלא מדובר ברמאות של חברת הליסינג עצמה.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
בהזמנה של רכב בחברת ליסינג תמיד כתוב ״אבזור לפי מפרט יבואן״.

.. ובמפרט יבואן כתוב:

לתשומת לבך!

המידע בעלון זה הינו בינלאומי ומציג נתונים עדכניים למועד הפקתו ושאינם תואמים בהכרח את המכוניות המיובאות בפועל לישראל. חלק מהנתונים מתבסס על מכוניות קדם יצור, חברת מאזדה

ודלק מוטורס בע"מ שומרות לעצמן את הזכות להכניס שינויים במפרט הטכני, באביזרי המכוניות ובעלון זה מכל סיבה שהיא, בכל עת וללא הודעה מוקדמת. פנה לנציג המכירות לקבלת מידע.

ככה ש, בגדול, תהנה מ16". אין מה לעשות.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
.. ובמפרט יבואן כתוב:

ככה ש, בגדול, תהנה מ16". אין מה לעשות.

אוקיי תודה בשלב זה תודה נתראה בהמשך אני יגיב עם עוד פרטים אם למישהו יש הצעות או מידע שיגיב

פורסם

ניראה לך באמת שהם מפרקים לא חבל על הכח אדם שעושה את זה הדגם שמגיע אלינו הוא כמו הדגם האירופאי לא היפני

Honda civic eg9 manual 1995

Honda civic es1 manual 2004

הונדה הציתה את הדמיון!

היוםMX5 NC1 כי יש חוויות של פעם בחיים!

פורסם

המאזדה 3 החדשה מגיעה במקור עם צמיגי דנלופ או טויו (יכול להיות שגם בריג'סטון).

אם ראית חברה אחרת, עם דגש על חברות לא מוכרות סימן שיש קומבינה.

למרות שכל רכבי הליסינג שראיתי עד היום מגיעות עם צמיגים מקוריים ורק שמגיעה ההחלפה עוברים לחברה עלומה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אפרופו מאזדה 3 וג'אנטים, דגמי ה-2 ליטר אקטיב מגיעים עם ג'אנטים?

כל אוטו מגיע עם ג'נטים (ובעברית- חישוקים). אחרת הוא לא יוכל לנסוע.

חלק מהרכבים מגיעים עם ג'אנט מתכת כבד בצבע שחור או כסוף, עם צלחת פלסטיק, וחלק מגיע עם ג'אנט מסגסוגת מתכות קלה

20120320235651822.jpg

f3kmyc1izzjj.jpg

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...