Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי את הרכב לפני חצי שנה והוא סובל מהרבה swirls בכל מקום - גג , מכסה מנוע , דלתות , כנפיים וכו׳

רציתי לדעת אם יש איזשהו חומר שיכול להוריד / להעלים את השריטות האלה .

תודה לעוזרים !

C200k W204 & C180k W203 coupe

פורסם

את השריטות לא ניתן להוריד או להעלים.

ניתן להוריד מעובי הלכה לשם צמצום בכמות ה- swirl marks.

עושים זאת בעזרת פוליש וסל"ד גבוה.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם
את השריטות לא ניתן להוריד או להעלים.

ניתן להוריד מעובי הלכה לשם צמצום בכמות ה- swirl marks.

עושים זאת בעזרת פוליש וסל"ד גבוה.

ראיתי שיש למגויירס חומר שנקרא swirlx .

זה סוג של פוליש ?

פורסם

יש פה בפורום המון פרוייקטים בנוגע להעלמת SWIRLS, מציע לך לחפש ולראות.

בחתימה שלי למשל יש מס' פרוייקטים שעשיתי, תוכל לראות ולהתרשם.

בהצלחה,

איתמר.

פורסם
ראיתי שיש למגויירס חומר שנקרא swirlx .

זה סוג של פוליש ?

כן זה סוג של פוליש.

פוליש מבצעים עם מכונה.

במידה והכיוון הוא לעבוד ידנית אז יש מוצרים יותר מתאימים.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

אדידס אני לא מבין איך אתה ממליץ למישהו שלא מבין כלום בפוליש ודיטיילינג להשתמש במכונה.

פותח שרשור יקר, המלצה שלי בגלל שאינך יודע את השלבים, בצע חיפוש וקריאה מעמיקה בפורום על שלביי ההכנה לפניי פוליש, על תהליך הפוליש עצמו וכמובן על ההגנה בסוף התהליך.

יש הרבה מאמרים והסברים שנכתבו בפורום מניסיונם של האנשים שפה על כל הנושאים הללו.

והמלצה אישית שלי אם כבר החלטתה ללכת על פוליש ואתה בטוח שאתה רוצה לעשות את זה לבד תעשה זאת ידנית עם אפליקטורים ייעודיים לזה, אומנם יקח לך יותר זמן לעשות יידנית מאשר עם מכונה אבל לפחות תוכל להיות רגועה שהסיכוי שתפגע בלקה של הרכב הוא ממש קטן וזניח.

בהצלחה שיהיה ועדכן מה הוחלט/נעשה.

פורסם
תוכל לראות בחתימה שלי פרוייקט שעשיתי. מציע לך לשכור מכונה ולא לעבוד ביד במידה ואתה מעוניין לעשות.

מכונה יש לי , אני פשוט רוצה המלצה לחומר טוב שיוריד לי את השריטות

פורסם

אני למשל משתמש ב 105

Meguiar's CorrectionCompound (בשימוש עם פד cutting של מגוואריס) וב- Ardex 1500 Plus (בשימוש עם פד פוליש)

ואני דיי מרוצה. ראיתי כאן בפורום שהרבה חברים משתמשים במנזרנה FG400 והעלו תמונות יפות, יש עוד מגוון חומרים לכל חברה.

בגדול סימני swirls ניתן לטשטש ע"י פוליש גס ולאחר מכן פוליש עדין יותר. שריטות - זה תלוי בעומק של השריטה.

• תוכן חדש...