Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצות לסרטים טובים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חזרתי הביתה ואישתי והילדים מגיעים רק מחר, אשמח להמלצות על סרטים טובים שניתן להוריד כדי להעביר את הסופ"ש בכיף ובזול (כשמשעמם לי אני נוטה לחפש על מה לבזבז את הכסף בתחום הרכב\גאדג'טים....).

:lol:

עדיפות לסרטי פעולה וקומדיות, אני עדיין בג'ט לג ואין לי סבלנות לסרטים כבדים.

תבוא עליכם הברכה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

Jack.the.Giant.Slayer

Man.Of.Steel

Click

The.Lone.Ranger

Homefront

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

שבוע שעבר ראיתי את הסרט ההמשך ל 300,מאוד אהבתי.

אם אתה הולך לראות עם הילדים,לא מציע כי יש סצנה אירוטית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

קפטן אמיקה חייל החורף נחמד.

ניד פור ספיד גם כן נחמד.

בקשר להמלצה ל - man of steel - ממש לא ממליץ, כאחד שזורם עם כל סרט בדרך כלל. זה הסרט שגרם לי לראשונה בחיי להפסיק סרט באמצע, סרט גרוע מאוד לטעמי חבל על השעתיים וחצי מהחיים שלך.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

קיבלתי הרבה המלצות על snowpiercer וגם הורדתי, אך עוד לא ראיתי.

מה עם סדרות? סדרה טובה יכולה להעביר לך סופש שלם כמו כלום.

shameless

game of thrones

breaking bad

the following

הארבע האלו הן הטופ שלי

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

snowpiercer הוא אחד מהסרטים הטובים שראיתי בזמן האחרון, יש בו המון דימויים שמקורם בשואה וניגודים שלא יאפשרו לך להשאר אדיש, וכל זה מסרט שבתכל'ס עוסק בכלכלה.

חלק קטן אבל חשוב מהסרט מתרחש בשפה הקוריאנית, אז תרגום לאנגלית או לעברית יהיה מומלץ.

• תוכן חדש...