Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה לחברה שהתנסו בצביעת רכב

הרכב צבע כסף מודל 2000 סובל מפסוריאזיס (כתמים לבנים) קשה באזור הגג, הכנפיים ומכסה המנוע.

לאחר סקר שוק והצעות באזור ה 5.5 ו 6 אלפי ש"ח, קיבלתי הצעה ב 3000.

האם עליי לחשוד בגלל המחיר הנמוך ? מה עלי לוודא לפני ביצוע הצביעה ? מה יכול להיות ההבדל בין צביעה ב 6000 לבין צביעה ב 3000 ?

נוסע בפריוס 2008

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הכנסתי את הרכב שלי לצביעה במחיר זהה לפני יותר משנתיים. ידעתי שלא לצפות לעבודת אמן מושלמת, אבל אותי התוצאה סיפקה ביחס למחיר וכיום אין שינוי.

לא צצו חלודות והתנפחויות או שמצאתי שינויים בגוון או בברק בגלל חשיפה לשמש.

תעשה את השיקולים שלך.

ד"א מדובר בצבע לבן.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
הכנסתי את הרכב שלי לצביעה במחיר זהה לפני יותר משנתיים. ידעתי שלא לצפות לעבודת אמן מושלמת, אבל אותי התוצאה סיפקה ביחס למחיר וכיום אין שינוי.

לא צצו חלודות והתנפחויות או שמצאתי שינויים בגוון או בברק בגלל חשיפה לשמש.

תעשה את השיקולים שלך.

ד"א מדובר בצבע לבן.

צודק,אפשר לבצע עבודה גם ב1500ש וגם ב2000ש או 3000ש

אפילו ב10000ש

כמו בדיטיילינג,יש 500 או פחות או 3000ש או יותר,השאלה:

מה אתה מקבל עבור כל שקל שאתה משלם???

בהצלחה.

פורסם

כמה חשוב לך הרכב? כמה חשוב לך איכות הצבע? זה משתנה בין בעלי הרכב, ב 3000 ש"ח תקבל צביעה סבירה, פחחים פשוטים סומכים על הישראלים שיראו צבע מבריק ויחשבו שזו צביעה איכותית, צובעים את הגומיות על הדרך שיחשבו שזה שפצור.

אם היה לי רכב שפחות חשוב לי איכות הצבע שלו, אבל כן חשוב לי שהוא יראה טוב הייתי צובע במחיר כזה, אם יש לרכב ערך יותר סנטימנטלי אפשר לאמר, אז כדאי לך לחפש מקום יותר מקצועי (המחיר בהתאם).

Miata ND2

• תוכן חדש...