Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,יש לי מילואים באמצע חודש מאי,צריך להגיע לצאלים מכפר סבא/רעננה/הוד השרון.

מה היא הדרך הכי טובה להגיע והאם השוברים של המילואים תקפים לרכבת? ואם לא האם יש אופציה להמיר אותם לשוברים של רכבת?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

ההודעה של EZUF זה ברכב. אוסיף את התח"צ:

מתחנה מרכזית ב"ש [צמוד לרכבת מרכז ב"ש] יש שני קווים שנוסעים לצאלים. יש קו מהיר, שהוא נדיר, ולוקח לו משהו כמו חצי שעה. בנוסף, יש קו איטי יותר שנוסע בערך 45 דקות. תמצא אותם באתר של אגד, אני לא זוכר בדיוק מה הספרות, ולכן לא אטעה אותך. ביציאה מצאלים יש את אותם הקווים בחזור, והם די נפוצים. אם אתה לא מהמילאומניקים הלחוצי בית [כמוני] נסיעה בתח"צ תהיה פחות מעייפת.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הקווים:

30 ו130.

130 זה המהיר יותר, 30 נכנס גם לאופקים, לקיבוצים ולעוד בסיסים בדרך באורים.

130 נוסע בסביבות 40-50 דקות, 30 נוסע בסביבות שעה ורבע.

המהיר לא כ"כ נדיר. (רק ביום ראשון יש אותו פעם אחת)

אגב איפה אתה עושה מילואים בצאלים? באיזה בסיס?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

כתוב לי בצו מא"ל צאלים,פעם ראשונה שאני מגיע לצאלים.

הבנתי שהשוברים תקפים גם לרכבת אז אני אקח רכבת לב"ש ומשם אוטובוס לצאלים,ברכב אני לא מעוניין להגיע .

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

חשבתי שאתה שוקל להגיע או ברכב או בתח"צ,סורי על ההטעיה בתגובה :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
כתוב לי בצו מא"ל צאלים,פעם ראשונה שאני מגיע לצאלים.

הבנתי שהשוברים תקפים גם לרכבת אז אני אקח רכבת לב"ש ומשם אוטובוס לצאלים,ברכב אני לא מעוניין להגיע .

הבנתי.

(אז אתה לא מגיע לבסיס שאני משרת בו)

מא"ל צאלים אני חושב שתצטרך ללכת קצת ברגל. אני אבדוק לך מחר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם
חשבתי שאתה שוקל להגיע או ברכב או בתח"צ,סורי על ההטעיה בתגובה :)

אין על מה להצטער ,קורה :-D

dorsht המקום הזה חור רציני? כל הזמן תוקעים אותי במקומות בלי טיפת ת"ש!:lol:

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

מאל זה מרכז לאימונים לוגיסטיים. יש לך קצת הליכה לעשות, לא משהו נורא. כל צאלים זה חור רציני ביותר.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אין על מה להצטער ,קורה :-D

dorsht המקום הזה חור רציני? כל הזמן תוקעים אותי במקומות בלי טיפת ת"ש!:lol:

אני משרת בצאלים כבר כמעט שנתיים, מה אתה בוכה? :lol:

סתם, העיקר אני עושה את היומיות שלי, ויש לי אנשים טובים ומפקדים סבבה.

מאל זה מרכז לאימונים לוגיסטיים. יש לך קצת הליכה לעשות, לא משהו נורא. כל צאלים זה חור רציני ביותר.

זה חור למי שבא מהמרכז :)

פורסם
ראית פעם את בא"ח צנחנים?

ידוע בכינויו "לונה בא"ח". אל תתבלבלו בטעות עם קודמו, שא-נור (דיברתם על חורים... :shock:)

אני עושה מילואים חצי חצי- בפילון ובצאלים, ובכל רגע נתון אני מעדיף את צאלים. גם באמצע אוגוסט באמצע היום.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
ראית פעם את בא"ח צנחנים?

צאלים זה חור גם למי שגר באורים :)

ראיתי.

אבל יש בסיסים שמנצחים כמו כל מיני בסיסים ברמת הגולן, האוגדה בנפ"ח זה חור שלא יתואר, פי 20 יותר מצאלים.

לצאלים יש לא מעט אוטובוסים, לנפ"ח יש 2-3 ביום במקרה הטוב.

צאלים ונהנים

אשכרה :lol:

• תוכן חדש...