Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אשמח לעזרה בסיאט שלי, 5 דלתות בהעברת כבל חשמל וכבל RCA לתא המטען.

הצלחת לפרק קצת פלסיקה עם קושי רב נראה לי גם נזק קל, לא הצלחתי להבין איך הכבל עובר מהמצבר לחלק הפנימי של הרכב..

אני מאיזור השרון, יש כאן מישהו שמוכן לעזור לי בנידון נוכל לעשה זאת ביחד?

תודה

נעם

פורסם

יש 2 דרכים. אחת מהם והכי פשוטה ,בהנחה שאין ברכב סאנרוף ,זה דרך הכנף השמאלית , ואחר כך דרך הגומייה שמיועדת לניקוז סאנרוף (דלת שמאלית מתחת למקום בו הצמה מתחברת לגוף הרכב)

פורסם

אין סאנרוף ברכב,

אכן התלתי בפירק הפלסטיקה בצד שמאל, צד הנהג.

את הגומיה שאתה מציין לא הצלחתי למוצא, אולי זה מוסתר יש עוד משהו שציך לפרק ?

פורסם

אין עוד משהו שצריך לפרק. תסתכל בצד הקידמי של הדלת, כאשר היא פתוחה, אתה תראה את הצמת חוטים שלה (צינור גומי עבה). ביאזור בו הגומי מתחבר לגוף הרכב אתה תראה גומייה.

פורסם

אנסה לבדוק את זה.

הרכב שלי ידני מקווה שזה אותו דבר.

דרך אגב אני צריך לפרק את הידית שפותחת את מכסה המנוע ? אם כן איך מפרקים אותה?

פורסם

לא צריך לפרק כלום.

דבר איתי בפרטי אני אתן לך את המספר שלי ואני יסביר לך.

לקח לי בסביבות 15 דקות להעביר את כל החיבות של המגבר.

Honda Civic 97 Coupe

פורסם

כמו שויטלי אמר אין צורך לפרק כלום חוץ מהדיפוניי פלסטיק, את הכבל תוכל להעביר דרך אחת הגומיות הנמצאות על קיר האש מכיוון המנועה כלפיי ביפנים הרכב, אמור להיות כמו פקק סיליקון כזה שמאחוריו יש חור שמוביל לכיוון הרגליים של הנהג, בצעה חחיתוך קטן בפקק הזה לטובת העברת הכבל דרכו ושמירה על האסטטיות.

פורסם
לא צריך לפרק כלום.

דבר איתי בפרטי אני אתן לך את המספר שלי ואני יסביר לך.

לקח לי בסביבות 15 דקות להעביר את כל החיבות של המגבר.

תודה וויטלי,

לא הצלחתי לשלח לך הודעה בפרטי כנראה משהו בהגדרות אצלך.

פורסם
מקווה שעזרתי לך אתמול.

אם כן תעדכן אם הסתדרת

אני מאוד מודה לך על העזרה,

אני עדיין מחפש אם אמצא דרך להעביר מתוך הרכב,

לגבי העברת הכבל מתחת לרכב, עדיין לא יצא לי לבדוק את זה.

פורסם

צריך לפרק את הידית של פתיחת מכסה מנוע (יש לו חלק קטן שנמצא בחלקו הקידמי וצריך להוציא), על מנת לפרק את הפלסטיק השחור שנמצא למטה בצד הנהג. התמונה שהעלו לא תעזור לך משום שהמקום שבתמונה תפוס על ידי הקלאץ ברכב ידני. חיפשת את הגומייה שמאתרי לך עליה? מתחת למקום בו מתחברת הצמה של הדלת הקידמית לגוף הרכב? זאת גומייה די גדולה, ניתן גם לראות אותה אם מסתכלים מה צד כשהלדת פתוחה.

תכתסל כאן איך זה נראה בתא המנוע http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?519042-ההתקנה-החדשה-שלי-בסיאט-איביזה-2013 .

פורסם
צריך לפרק את הידית של פתיחת מכסה מנוע (יש לו חלק קטן שנמצא בחלקו הקידמי וצריך להוציא), על מנת לפרק את הפלסטיק השחור שנמצא למטה בצד הנהג. התמונה שהעלו לא תעזור לך משום שהמקום שבתמונה תפוס על ידי הקלאץ ברכב ידני. חיפשת את הגומייה שמאתרי לך עליה? מתחת למקום בו מתחברת הצמה של הדלת הקידמית לגוף הרכב? זאת גומייה די גדולה, ניתן גם לראות אותה אם מסתכלים מה צד כשהלדת פתוחה.

תכתסל כאן איך זה נראה בתא המנוע http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?519042-ההתקנה-החדשה-שלי-בסיאט-איביזה-2013 .

הצלחתי לפרק את ידית פתיחת המנוע.

הגומיה היחידה שהצלחתי למצא ,זאת הגומיה שכל הכבלים עוברים דרך שם ואין מקום לכבל נוסף, שנמצאת מאחורי הפנל של הפיוזים כלפי מעלה עם היד אני מצליח לגשש אין גישה לשם.

לפי התמונות של תא המונע אני רואה שיש אצלך שרשורית שעוברת דרך הכנף אצלי אין אותה.

החזרתי את כל הפלסטיקה למקום.

האם יש מצב שתעזור לי פיזית ?

• תוכן חדש...