Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסן מקסימה או אלפא 166

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך אוטו לתקופה של עד חצי שנה . חייב להיות אוטומט נסיעה של כ1000-1500 ק"מ בחודש

כרגע יש לי אפשרות ליקנות אלפא 166 מנוע 3000 גיר אוטומט שנת 2001.

או ניסן מקסימה שנת 2000 מנוע 2000

האלפא יפיפיה נשמעת טוב אבל צריכה טיפול .האוטו מושלם ולא קרוע מבפנים רוצים בסביבות 15

הניסן מטופלת עם טסט ארוך סנרופ .רוצים עליה כ14000 שח

מה עדיף? הלב אומר אלפא ההיגיון אומר ניסן

התקציב בכללי 15- מה שאומר שישור קו רציני לא יתאפשר לי במידה ויצתרך

מה אתם היתם בוחרים ?ולמה?

פורסם

לתקופה של עד חצי שנה, לא זה ולא זה.

אלו לא רכבים שנמכרים ביום או יומיים.

אפשר לראות מודעות שמתפרסמות חודשים ארוכים מבלי סיבה מיוחדת.

פורסם

ענין המכירה לא כל כך מענין אותי. אלה מכוניות שניקנות בגרושים וככה גם נימכרות

אלה שלא נימכרות זה אלה שרוצים מחירון גמיש. גם האלפא וגם הניסן עולות במחירון קרוב ל25000 שח

על האלפא חשבתי להשאיר אותה אחרי זה לסופי שבוע

פורסם

לא הייתי רוכש 166 אוט',הגיר שם הוא הרפתקאה גדולה מדי. עדיף לחפש 156.

בכלל,אלפא לא קונים עם ההיגיון,אבל אם אין לך כסף ליישור קו ועוד קצת בצד למקרה ש.. לא הייתי רוכש אף אחת מהנ"ל או מהסגמנט הזה.

ברכבי סאלון ישנים ברגע שדברים יתקלקלו או יישחקו עקב בלאי העלויות יהיו מאוד גבוהות,ואם אתה לא יכול לעמוד בזה אין טעם מראש להיכנס למיטה הזאת.

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

פורסם

מאיפה המידע שלך על האוטומט של ה-166? הוא לא ידוע כבעייתי.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

כרגע אין לך לא הכסף ולא הזמן עם הרכב בכדי להכנס להרפתקאה.

תחפש משהו סולידי יותר מאלפא בתקציב הזה.

אם הרכב יהיה אצלך חצי שנה אתה צריך לקנות אותו ולעשות לו יישור קו שיחזיק את פרק הזמן הזה, עצתי היא למצוא משהו משעמם ואמין יותר.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

לא זאת ולא זאת. האמת אפילו אין טעם להיכנס לסיבות ולפרט על כל רכב, תכונותיו וסגולותיו.

אם התקציב הוא 15, שלם 10 על רכב במצב סביר עם טסט ארוך ותשאיר בצד תקציב לבלת"מים.

לפחות לגבי 166, זה לא רכב למעוטי יכולת; נכון שיש נבלות 166 של תפרנים שנוסעות פה ושם, אבל חבל לך.

שתי האג' שלי.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

לא אמרתי שאין לי כסף לתיקונים . אמרתי שאני מקציב עד 15. חשבתי לירכוש אחת מהם ליראות מה דחוף לתקן, ולינסוע. במיקרה הכי גרוע אמכור בהפסד. לא מתכוון לעשות קופה על המכונית

בעקבות בעיות רפאויות יש מצב שיקחו לי את הרשיון על גיר הרגיל .צריך לעבור ועדה .ויש מצב שאקבל אחזקה מהעבודה

פורסם

אם בא לך אלפא 166, לך על זה. עדיף להינות מאשר להישאר עם ספק.

תבדוק עם מיכאל אלפא, בטיפול האחרון שעשיתי אצלו היתה לו אחת מודל 2001 לתיקון והעברת טסט לפני מכירה.

אם לא זו, הוא בטוח יכול לחבר אותך ללקוח שרוצה למכור וכך גם תדע את מצב הרכב.

בסכומים האלו, אתה יכול גם ללכת על אודי a6 למשל.

גם במקרה כזה הייתי בודק עם רון או מוסך תושיה אם יש להם אקסמפלר טוב

פורסם

יש לי רעיון: סובארו B4 סטיישן :-)

או הוולבו של ההורים שלי ;-)

וברצינות, אם יש צורך ברכב בעל מימדים, הייתי הולך על 940 ודומיו למשפחה. בתקציב הזה אפשר למצוא דברים לא רעים, ע״ע ההורים שלי...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...