Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(המלצה על) MIDRANGE

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אני רוצה לעשות בניה בקורותו ואם כבר בניה אז להוסיף מיד ההתלטויות בניהם

DLS scandinavia 3c

http://dls.se/en/car/prod.html?produkt=en_819

Audison av 3.0

http://www.audison.eu/index.php?page=product&id=33

Focal Utopia 3w2be

http://www.extremeaudio.de/gb/focal-utopia-be-3-w2-be-mittelt-246ner-focal-3w2-be.html

Micro Precision 5.8 mkII

http://www.caraudio-store.de/Serie,5,5.8,MK,II,Mitteltoener,Micro-Precision::::461::::b5a976fb.html

Seas Lotus RM 120 L0021-04S

http://www.seas.no/index.php?option=com_content&view=article&id=252&Itemid=237

החשיבה שלי זה שהוא יהיה בערך באיזורים של ה400-600HZ3-4KHZ

כרגע יש באוטו סט DLS Nordica

מגבר Audison av quatro

סאב Audison av 12

פרוססור Audison BitTen

ברור לי שצריך להוסיף עוד מגבר וגם ידוע לי שאי אפשר לעבוד אקטיבי עם ביטטן על 3WAY את הדברים הללו נפתור אחרי זה.

בקשר למגבר נוסף אני מתלבט בין מגבר בודד של 4/3 ערוצים או מונובלוק+ מגבר סטיראו 60 לטוויטרים

תביאו דעה בבקשה

תודה וחג שמח :)

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

DLS Nordica הוא סט SQ נהדר.

דעתי האישית? ,אתה רוצה עוד מאותו דבר בסט 3WAY

תמכור את הנורדיקה ותרכוש מורל אילייט 603 החדש ,תגביר אותו בביאמפ ע"י האודיסון

ותרכוש מונובלוק משומש לסאב וסגור עניין.

אם אתה מתעקש על הסט הנוכחי ,אז הייתי הולך על הבחירה הטיבעית ובוחר ב-DLS scandinavia 3c

אגב בפורום יד שניה אם אני לא טועה חבר הפורום SROOL מוכר סט DLS scandinavia

תתעניין על מחיר ,חפש BIT1 שתומך 4WAY ומגבר 4 ערוצים איכותי כל שהוא יש מציאות ביד שניה.

עריכה אחרונה על ידי AUDIO KING
פורסם

טוב למכור את הסט אני לא מתכוון :)

אני ממש אוהב את הסאונד לא ממש מבין למה הצעת לי דבר כזה

תודה על הפיסקה השניה :)

פורסם (נערך)

למה הצעתי לך דבר כזה? כשתשמע את המורל אילייט 603 החדש תבין למה.

מעבר לכך לעבוד אקטיבי זה לא תמיד הדבר הנכון לעשות ,במיוחד אם מדובר בהפיכת 2WAY ל-3WAY עם שילוב מיד שאינו יעודי לסט.

זה הימור ואף לעיתים מתסכל מאוד ולא תמיד מצליחים להגיע להרמוניה בין החלקים השונים ,אגב כאופציה נוספת

אתה יכול לשקול Ultimate Gothia 3 דום מידריינג שיותר קל להתקנה ואינו דורש נפח כמו הקון מידרינג DLS scandinavia 3c

או לחילופין יהיה לך קל יותר להשיג מורל CDM 880 ה"חיסרון" הוא שאת הדום מידיירנג תצתרך לחתוך

קצת יותר גבוהה באזור 800-900HZ אבל בנסיבות העניין זה לא אמור להיות בעיה.

פורסם

אני גם כן הייתי בוחר בdls כברירה טבעית מצד שני לראות בארץ מיקרו פרסיז'ן פשוט עושה לי את זה.

האודיסון ווצ'ה לא הצליחו להרשים אותי, התסיס זה סיפור אחר.

רק מתוך סקרנות הייתי הולך על המיקרו.

הסיז גם כך יהווה שמירה על האופי דרך אגב, הייתי מחפש את האלמנט אם דרישות ההתקנה שהכי מתאימות לי בסופו של דבר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כמובן באופן טבעי רצוי לשמור על אותו סגנון וסקנדינביה נפמע פה די טבעי ,אבל

כמה שזכור לי DLS סקנדינביה מהתקנה של ישראל, הם דורשים נפח די גדול. סביבות 2 ליטר וזה לא פשוט להתקין אותם.

seas לא ממש נוחים להתקנה בקורות עקב גודל הפיסי שלהם.

הייתי מוסיף כמה דברים שאפשר לשמוע בארץ כמו AD MM35 NEO,

ETON SYMPHONY

http://www.etongmbh.de/en/products/car-hifi/multiple-way-systems/3-401-midrange-speaker/1/pid/225/

לאדי יש את CDT 02 והוא נתן חוות דעת עליהם.

יש לך אופציה גם של HAT L3 או PRO שלהם. שיש אותם בערף וניתן לשמוע ויש לדעתי למכירה ביד שנייה.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם
למה הצעתי לך דבר כזה? כשתשמע את המורל אילייט 603 החדש תבין למה.

מעבר לכך לעבוד אקטיבי זה לא תמיד הדבר הנכון לעשות ,במיוחד אם מדובר בהפיכת 2WAY ל-3WAY עם שילוב מיד שאינו יעודי לסט.

זה הימור ואף לעיתים מתסכל מאוד ולא תמיד מצליחים להגיע להרמוניה בין החלקים השונים ,אגב כאופציה נוספת

אתה יכול לשקול Ultimate Gothia 3 דום מידריינג שיותר קל להתקנה ואינו דורש נפח כמו הקון מידרינג DLS scandinavia 3c

או לחילופין יהיה לך קל יותר להשיג מורל CDM 880 ה"חיסרון" הוא שאת הדום מידיירנג תצתרך לחתוך

קצת יותר גבוהה באזור 800-900HZ אבל בנסיבות העניין זה לא אמור להיות בעיה.

קינג אתה מציע לי למכור סט שקניתי לפני חודש ולעבור לסט שעולה 1800 דולר ? זה לא כל כך ריאלי

פורסם

על איזה 1800 דולר אתה מדבר ?

את המורל אילייט 603 אפשר לרכוש בארץ ב-4000 שח בערך.

אני גם מבין שאתה מחובר למערכת OEM עם הביט 10,אישית אני לא מבין איך אתה

עובד עם רכיבים ברמה הזאת ומערכת מקורית.

פורסם
על איזה 1800 דולר אתה מדבר ?

את המורל אילייט 603 אפשר לרכוש בארץ ב-4000 שח בערך.

אני גם מבין שאתה מחובר למערכת OEM עם הביט 10,אישית אני לא מבין איך אתה

עובד עם רכיבים ברמה הזאת ומערכת מקורית.

יש לי שברולט mylink מסך מגע ויש שם הרבה אופציות של המחשב של הרכב שלא קשורים לסאונד לא רוצה לוותר על זה

וזה אכן קצת מתסכל

פורסם (נערך)

האם מדובר ב-BIT10 או ב-BIT10D.?

בדגם D יש לך כניסה אופטית וע"י שימוש בכבל TOSLINK אתה יכול לחבר נגן איכותי עם יציאה אופטית

גם אם מדובר בדגם BIT10 הפשוט יש לך כניסת AUX אנלוגית שאליה אתה יכול לחבר התקנים ניידים

האם ניסיתה להשתמש בה בעבר.? אם לא אז מומלץ לנסות.

פורסם
האם מדובר ב-BIT10 או ב-BIT10D.?

בדגם D יש לך כניסה אופטית וע"י שימוש בכבל TOSLINK אתה יכול לחבר נגן איכותי עם יציאה אופטית

גם אם מדובר בדגם BIT10 הפשוט יש לך כניסת AUX אנלוגית שאליה אתה יכול לחבר התקנים ניידים

האם ניסיתה להשתמש בה בעבר.? אם לא אז מומלץ לנסות.

מדובר ברגיל והדיגיטלי לא עוזר לי כי אין לי שום יציאות בOEM , עשיתי השוואות עם מיקרופון ופינק נוייס ביו הHU ובין נגנים חיצוניים שמחוברים לAUX

ההבדלים לא כל כך גדולים ואני שומר על WATERFALL כמעט מושלם ההבדלים היחידים ששמתי לב אליהם שהHU מנמיך או הבאסים עם כמה שהוואליום עולה

פורסם

אני יודע שאין ב-OEM יציאות נוספות ,אני מדבר על התקן נייד שמסוגל להוציא סיגנל ברמה גבוהה

עם חיבור אופטי לפרוססור ,אם זה היה המצב הייתי מפנה אותך לשרשור הנ"ל:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?524740-%D7%9E%D7%94-%D7%9C%D7%90%D7%A0%D7%93%D7%A8%D7%95%D7%90%D7%99%D7%93-%D7%95%D7%9CHU-%D7%94%D7%99%D7%99-%D7%90%D7%A0%D7%93

פורסם

אתה יכול לבדוק אם לhu שלך יש במקרה יציאת spdif על לוח האם שהיא אופציה שהיצרן לא הפעיל? אני יודע שיש לא מעט רכבים עם מערכות מנוונות בכוונה, נסה לפנות לתמיכה של שברולט.

סהכ אם אתה אומר שהקאסקאדה יוצאת לך טובה אני גם לא רואה סיבה מיוחדת להתאמץ כאן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני מקפיץ, אני יודע ומתנצל אבל אני רוצה לשאול כאן עוד שאלות כי פותח השרשור הוא אדם בעל נסיון וידע מובהק לפי תגובותיו.

ממה נובע הרצון למעבר לשלושה חלקים?

חוסר בהספק?

אי יכולת להתקין את הטוויטרים והמידבאסים כך שיגיעו אל האזניים מבלי ליצור יותר מידי בעיות של החזרים?

רצון מלהמנע מבניה מסובכת לשני חלקים בזמן שיש מקום שפוי להתקנה של אלמנט שלישי מבלי להסתבך עם זוויות?

אל מה אתה מתבסס?

מה אתה מחפש במידריינג'? לינאריות? או דווקא פיק באזור מסויים?

אתה לא מחפש דום, אתה מחפש קון לפי מה שאני רואה? הממברנה צריכה להיות מחומר מסויים שידמה לשאר חלקי הסט?

אתה מחפש wide bander או שדווקא מיד מובהק?

מה מניע אותך לשלושה חלקים?

Pioneer TS-X150

פורסם (נערך)

הבעיה אצלי לדעתי שאיזור התדרים של 2KHZ-3KHZ שהם מתנגנים ברקע ולא בפרונט הם לא חדים מספיק לאוזן שלי כל החברים שלי טוענים שזה נשמע נפלא לי זה מפריע, כמו כינורות/אווירה/פאדים הדברים שרצים מאחורי המוסיקה, עוד דבר שהסאונדים מאוד חדים ונחתכים איך שהם מסיימים את ה"עבודה" שלהם כאילו איזה קומפרסור סוגר אותם וציפיתי ממערכת במחיר כזה שהיא "תצבע" קצת את הסאונד שסאונד שנגמר יהיו לו מין שובל קטן, כמו שיערות עדינות שמלוות את הצליל, דעה שלי כרגע שזה כנראה בגלל חיווט זה בדיוק הדקויות שחיווט לא ראוי לא מצליח להעביר זה עוד נושא כאוב על "מתקינים" ברמה "גבוהה" שלא ממש מבינים ואם לא חוקי הפורום הייתי פותח פה את כל מה שיש לי להגיד על חלק מהאנשים פה.. פעמיים האוטו עבר "תיקון התקנה" ופלסטיקים שבורים באוטו חדש בניילונים , עד שעשיתי את התיקונים לבד וזה באמת תוקן

עריכה אחרונה על ידי Psyaa

• תוכן חדש...