Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(המלצה על) MIDRANGE

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בנג'י , בעיקרון אתה צודק במאת האחוזים אבל גם בזה יש הפתעות, אלי לדוגמא עובד כיום עם רדיו דיסק סיני NONAME ומגיע לתוצאות מעולות.,

אגב, אם פותח השרשור מתכוון לרכוש ביט1 או כל DSP חיצוני אחר ניתן באמת להשתמש בנגן חיצוני איכותי\טאבלט או רדיו דיסק נוסף.

אדי, ברור שאלמנט אחד שמנגן את כל הספקטרום היה עדיף אבל ידוע שאם אלמנט מנגן נמוך קשה לו לעלות גבוה ולהיפך, ולא יעזור מאומה, טוויטר ינגן טרבל טוב יותר מכל מיד WIDEBAND ואל תבין אותי לא נכון, אני ממש לא חסיד של התדרים הגבוהים.

יש לי ביט 10 וכשאני יביא את המידריינג שהוא נושא השיחה פה אז כנראה שאני אחליף גם אותו לביט1 :)

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בנג'י , בעיקרון אתה צודק במאת האחוזים אבל גם בזה יש הפתעות, אלי לדוגמא עובד כיום עם רדיו דיסק סיני NONAME ומגיע לתוצאות מעולות.,

אגב, אם פותח השרשור מתכוון לרכוש ביט1 או כל DSP חיצוני אחר ניתן באמת להשתמש בנגן חיצוני איכותי\טאבלט או רדיו דיסק נוסף.

אדי, ברור שאלמנט אחד שמנגן את כל הספקטרום היה עדיף אבל ידוע שאם אלמנט מנגן נמוך קשה לו לעלות גבוה ולהיפך, ולא יעזור מאומה, טוויטר ינגן טרבל טוב יותר מכל מיד WIDEBAND ואל תבין אותי לא נכון, אני ממש לא חסיד של התדרים הגבוהים.

גובה הבמה מושפע מרוחב הניגון של האלמנט הרבה יותר מאשר רוחב הפס שהוא מנגן, אני עוד ארחיב על כך. ובנוסף לכל זה נכנס לתמונה איך האזניים והמוח שלנו מפרשים מיקום לפי תדר ועוד ועוד.

אם והמידבאס נמצא הרבה מאחורי הדיפונים אז גם בסט שלושה חלקים תהיה בעיה כי הוא מנגן לתוך החלק האחורי של הדיפון.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ממש לא קטנוני, רק הראיתי לך את חישוב מערכת הסחיטה. :-(

בכל אופן אני עדיין דבק בSCANDINAVIA 3C, רק תיקח בחשבון שתצטרך תיבה בנפח 0.8L בקורה! היא תראה מעט מנופחת, אבל כיוון שמדובר בON AXIS זאת פחות בעיה.

באם אתה מפחד מבניית נפח בקורה תנסה לחפש את המיד של הGOTHIA, אבל תיקח בחשבון שמדובר בחיה שונה לגמרי, מדובר ברמקול דום.

עריכה: אדי אני אשמח שתעלה מאמרים והסברים אבל בשום מקום לא הזכרתי את עניין גובה הבמה, רק דיברתי על אופי WIDEBAND לעומת מיד+טוויטר.

פורסם

אני מאוד קרוב ללהזמין את הסנדינביה C3 החדשים אבל אני קצת חושש מהגודל שלהם

עניין הדום קצת קורץ לי כי אני רואה שהם ממש קטנים כמו טוויטרים , אבל אני לא מצליח להבין איך הם יכולים להפיק נפח או שהם רק מקשטים מסביב לצליל ?

מה עם האודיסון AV3 ? אני רואה בהרבה התקנות את המיד הזה

פורסם
אל תחשוש מהגודל, תחשוש מהנפח שאתה אמור לבנות עבורם,

אגב, לטעמי הם כמה רמות מעל הAV3

זאת קצת פחות הבעיה שלי אלה יותר הבעיה של המתקין :)

פורסם

וואו איזה דיון מרתק שנוצר כאן,

לי אישית אין הרבה מה להוסיף - רק להודות לאנשים על כל הידע שהם מפיצים פה.

ישראל - מחכה לשמוע את השוואת המידים המדוברת, מי יודע, אולי חיידק שלושת החלקים יתפס גם אצלי :)

Pioneer DEH-80Prs Amp:Hertz HDP5TW:ScanSpeak D2004 Mid:Silver Flute 4Ohm Sw:JL Audio 12W3v2

פורסם

כמה דברים שרציתי לכתוב

רמקול 6.5 אינטש בנקודת חיתוך 4 קילו ינגן הרבה תדרים בעלומה מאוד צרה ולכן יהיה כווני מאוד וגם אם תינתן לו זווית, עדיין בתוך רכב יהיה קשה מאוד ולא פרקטי לתת לו זווית כזו בה גובה הבמה לא ימשך מטה, הערה או הארה נכונה מאוד של סרול.

יחד עם זאת , הרמקול למיטב הבנתי נמצא מאחורי הדיפון ולכן יוצר בעיות אחרות שללא כל קשר, דורש להוציא אותו אל קו הדיפון או מעבר.

אני הייתי מנסה לבדוק אם ניתן להוריד את נקודת החיתוך בין האלמנטים מבלי שיעוותו או יהרסו.

אם לא ניתן, אכן לגשת לסט שלושה חלקים, אני מאוד אוהב פרקטיקה והולך על מה שיותר קל לי לעשות.

מיד דום כמו הhat או המוראל מהווים מבחינתי את הבחירה הנכונה יותר אבל בידיעה שנקודת החיתוך תהיה 700 או אפילו 800 גם למיד שהוא לא דום הנפח הדרוש הוא מזערי.

ההתלבטות שלי נשארת כפי שהיתה בין המוראל לבין הסקנדינבי מאותו בית היוצר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי, DLS וMOREL היו שותפות מזמן, מי כמוך מכיר את הסיפור,

הDLS סקדינביה בכלל מבוסס VIFA, ואגב, הגוון של הסקדינביה והCDM שונה לגמרי.

( אבל אני כן מאמין שבכיוון טוב ניתן לחבר ביניהם )

פורסם

בגלל זה אמרתי מתלבט :-)

Pioneer TS-X150

פורסם

יש מורל אילייט לימיטד אדישן 3WAY אקטיבי למכירה ביד שניה בפורום מכירה

הייתי מוכר את הנורדיקה ובערך באותו מחיר אתה רוכש את הסט הנ"ל ,וזה רעיון הרבה יותר

טוב גם כלכלית וגם טכנית מאשר להוסיף מיד כל שהוא לסט הקיים.

• תוכן חדש...