Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(המלצה על) MIDRANGE

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיבה שאני רוצה לעבור ל3 חלקים לא קשורה מזה שאני לא מרוצה מהסטאפ , הסיבה העיקרית עם כמה שזה נשמע אולי קצת מוזר היא כי אני יכול וזה יקל על המידבאס שלא יצטרך "להתרוצץ" על כל הספקטרום ועם מיד ברמה גבוהה אני יוכל לנקות עוד קצת את איזור ה800-3K במחינת איכות , הספקים בטח ובטח מספיקים לי אני לא יכול לעבור כמעט את החצי במערכת (שזה בעצם בערך שליש כי כיוונתי את המערכת באיזור ה75אחוז ממה שHU מגיע כי מעל זה הוא כבר מראה דיסטורשין)

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אז אבקש ממך להשאיר את השליליות בצד באמת כי זה לא מקדם אותנו.

או קיי אז אתה מחפש מיד מובהק שינגן בקרן רחבה תדרים באזור ה2 עד 4 קילו

סהכ הבחירה בקוטר 3 עד 4 אינטש נשמעת לי חכמה מאוד.

אתה יכול גם להתקין אותם בצורה כזו באוף אקסיס ולא הייתי פוסל כאן דום כי דווקא לרבים מהם יש פיק באזור בו אתה מתלונן על מחסור מורגש.

בדרך כלל גם דום וגם אלמנטים רחבי פס יפיקו פחות עוצמה מאשר מיד ייעודי עם ממברנת קון אז גם כאן אם אתה חושש שהאלמנט יגיע לרוויה, תימנע.

לדעתי אתה מחפש בעיקר השלמת ספקטרום ולכן הייתי הולך או על דום או על מיד צר פס, בשניהם אתה תוכל לצאת מזה בשלום בהתקנה שהיא לא און אקסיס אם תתחום אותם באמת באזורים של 3 קילו.

המיקרו הם רחבי סרט דרך אגב.

אם אתה אוהב את הסט הנוכחי, תשתדל לשמור על בחירה ששומרת על אותו הגוון.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה 2 עד 4 קילו זה אולי קצת גבוהה מדיי לא יודע אם שמת לב לתגובה האחרונה שלי , אולי כתבנו ביחד אבל כן אתה באיזור הרעיון הוא לתת לאלמנט יעודי את האיזור של ה 800-3K לכל שאר ההתיחסות שלך אני לא כל כך מבין בתחום אני לא ממש יודע מה זה "רחבי סרט"/ "דום" אז אם תוכל להיות יותר ספציפי לגבי דגמים אני אשמח התקציב כמו שראית בערך כל הדגמים שהצגתי הם באיזור ה120-180 יורו

תודה :)

פורסם (נערך)

אני קטן אמונה בכל הקשור ליכולתך לקנות מידים של פוקאל ב 180 יורו אלא אם הם משומשים. שנית,למעט מיד המורל שאדי המליץ לך,לא חושב שתהיה כל בעיה לרדת לתחומים נמוכים בהרבה תוך כדי זהירות ושימת לב לנפחים,חיתוכים וכמובן-גיינים.

מנסיון,חשוב ורצוי לשמור על דרייברים מאותה חברה וסדרה.

עקב אכילס שלך הוא כמובן ההד יוניט וממליץ לך לבדוק אופציות אחרות מבלי לוותר על מה שחשוב לך וזאת אני מציין בפניך מנסיון שמיעה מציאותי.

מאיזה אזור אתה?

ליאור

עריכה אחרונה על ידי ארזה
פורסם

או קיי,

רחב סרט הכוונה היא לרמקול שמנגן תחום תדר רחב מאוד, למשל הcdt בחתימה שלי הם 2 אינטש שמנגנים מ150 הרץ עד 20 קילו הרץ ובאמת אצלי הם מנגנים מ1200 עד 20000 בזמן שהמידבאסים 7 אינטש שלי מנגנים מ70 הרץ עד 1200

ככה גם המידבאסים מנגנים בקרן רחבה תחום שהם מנגנים היטב ובמקביל המיד-טוויטרים שלי מנגנים עלומה צרה אמנם, אבל הם מכוונים און אקסיס ונמצאים יחסית רחוק ממשטחי החזר אז התוצאה הסופית טובה מאוד, לא אין לי טוויטרים.

קון או דום מתייחסים לסוג הממברנה במילים אחרות dome זה כיפה כמו למשל cdm של מוראל וה880 דרך אגב מעולים.

וcone זה קונוס, כלומר חרוט כמו האלמנטים שאתה הראית.

ולגבי נושא הקומפרסיה, כבר שמעתי בעבר את הטענה שחוטי כסף עושים פלאים לקצה העליון אבל אני בא מאמונה שאלקטרונים הם אלקטרונים ולא איכפת להם דרך מה הם עוברים, אולי פשוט חיווט עבה יותר וזהו.

יותר הייתי מודאג מהdsp שלך בנושא הזה, מהכוח של המגבר להחזיק את האלמנטים ואולי באמת הוספת מיד תשחרר לך קצת את הקצה העליון של הטוויטר.

כבר שמעתי לא פעם את הטענה שפרוססורי סדרת הביט של אודיסון מסרסים את האקסטנשן בסאונד אבל אני לא מאמין בכך ואני גם בעלים של ביט1

אני הייתי דואג יותר לסלופים ולפאזות ולנקודות החיתוך, לזוויות ההתקנה ומיקומי האלמנטים ולאופן ביצוע השהיית הזמנים לפני שהייתי מאשים את האלמנטים עצמם בחוסר אוויר בוא נקרא לזה ככה.

שרשור מאוד מעניין!

תודה לך! אני חושב שאפשר גם לאמר תודה מהצד שלי לא?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם (נערך)

כפי שחשבתי.מדובר על אחד ולא זוג.

ואדי..תודה שאתה קיים! :twisted:

ולפותח השרשור-המלצה גורפת ללכת למפגשים ,לשמוע סטים ולהבין במה זה כרוך. אנשים לא מודעים לכל הכרוך בתוספת של מיד מכל וכל המשתמע מכך.

בהצלחה,

ליאור

עריכה אחרונה על ידי ארזה
פורסם

תביט שוב תגובה אחת שלי מעלה, מקווה שלא פספסת.

בכל מקרה אני נתתי כאן את כוון המחשבה שלי, הייתי שמח לפגוש אותך לאחר החגים אם יתאפשר.

Pioneer TS-X150

פורסם

כן דיברתי על עובי הכבלים בעיקר שרץ כל כך הרבה מידע על הכבלים "העיקר" שרץ בעוצמות גבוהות תופס את רוחב הכבל ולפרטים הקטנים נשאר פחות מקום.

כח המגבר אממ המגבר על חצי :) זה מגבר שנותן 120 RMS ממש נקי עם אחוז אפסי של דיסטורשין לא הייתי מאשים אותו.

כרגע הרמקולים מ100 עם סלופ של 12DB הסאב 80 עם סלופ של 24DB הקרוס הפסיבי חותך ב4K

פורסם

תנסה לעשות ניסוי פשוט, תיקח אייפון וכבל PL ל RCA ותעקוף את הביט ואת המערכת המקורית ישירות למגבר.

לאייפונים יש יציאת אוזניות מדהימה. תראה אם עכשיו כשאתה יושב ברכב ומנגן שיר באיכות טובה, אתה פתאום שם לב ליותר סיומת של הצליל?

אם כן, אז הבעיה מגיעה בכלל מהביט או יחידת הראש.

רק תיזהר עם ההספקים כי אתה עוקף את הפרוססור

עכשיו תתחבר לaux בביט ותעקוף רק אך הhu

ככה אתה תקבל מושג טוב יותר מי באמת החוליה החלשה במערכת שלך.

אל תשכח שזה 120 וואט שנופלים בדרך גם על קרוס שזולל הספק עוד לפני שאתה מתחלק לרמקולים.

ועוד משהו ב4 קילו אלמנט 6.5 כבר ינגן בעלומה צרה יחסית ולכן הצליל יהיה כווני, הצליל הגבוה של המידבאס ואני מתאר לעצמי שהם מותקנים אוף אקסיס והנה ההסבר לכך שאתה מחפש מיד.

תשים את הראש קרוב לרמקולים ותגיד לי אם פתאום אתה כן שומע איך כל צליל נמשך.

Pioneer TS-X150

פורסם

בחיבור ישירות למגבר גיליתי את הבעיה הראשונה שהייתה שהתקינו לי את המנחת (לפני שהיה לי פרוססור) על היציאות האחוריות של הרמקולים שמסתבר הן לא פול-ריינג' או יותר נכון עם אקולייזר מאוד חתוך בגבוהים

פורסם

בכל מקרה תקרא שוב את מה שרשמתי כי ערכתי והוספתי, לדעתי רוב הבעיות הן מגבלות התקנה ואלמנטים שלא באמת מנוצלים נכון כשני חלקים.

הרצון שלך להוסיף מיד הוא נכון במקרה הזה כי נקודת החיתוך כנראה גבוהה מידי למידבאס והוא כנראה מותקן אוף אקסיס

ליאור, פעם אמרו לי שאם לא היה אחד כמוני, היה צריך להמציא אותי, אבל אם היו שניים כמוני זה היה יותר מידי :-)

Pioneer TS-X150

פורסם (נערך)

אתה צודק לגמרי בקשר לאוף אקסיס גם אני חשבתי על זה שהרמקול לא יוצא מהפלסטיקה (אמרתי שההתקנה שעשו לי ברמה ירודה) , אבל קצת התביישבתי להזכיר את הנתון הזה כי זה מאוד חובבני :)

למרות שהדלתות אטומות כמעט 100 אחוז יש רווח של איזה 4-5 סמ בין הרמקול לרשת של הדלת אז הרמקול לדעתי מאבד משהו כמו 30 אחוז מהפרטים הקטנים שלו כי זה מתפזר בתוך הדלת ,זאת אחת הסיבות שפתחתי את השירשור הזה כי ציינתי בהתחלה שאני הולך לעשות בניות להוציא את הרמקולים החוצה ואם כבר אז להוסיף מיד

עריכה אחרונה על ידי Psyaa
פורסם

אדי, זה מה שרציתי לרשום אחרי שראיתי את ניקודת חיתוך. אני מניח שהתקנה של מידבאס בלי זווית ופה בדיוק הבעייה. מידבאב הזה שמנגן עד 4K חייב זווית טובה כלפי המעזין.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

או קיי, ההמלצה שלי נכון לעכשיו.

מידבאס מסורס!

תעשה את הבניה ותנסה לתת למידבאסים זווית קטנה, תשתדל בכל זאת לא להרוס את הפרקטיקה והנוחות של הרכב.

אחרי זה תעלה רשמים, אם עדיין אתה תרגיש חוסר תוסיף מיד.

זו הדיעה שלי ובזאת אפרוש להלילה ואחזור במהלך החג להתעדכן.

אחלה שרשור, באמת! זה היה חסר לי דיון על סאונד ברמה כזו ואני מניח שלרבים נוספים.

תודה!

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...