Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(המלצה על) MIDRANGE

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפותח השרשור, דווקא אם יש באפשרותך להיכנס לכל מיני עבודות פיבר-גלאס, רצון להשתדרג וסבלנות הייתי הולך לכיוון סט 3 חלקים, הפוטנציאל גבוה יותר מסט 2 חלקים (אדי אני כבר קולט את התגובה הבאה שלך... אבל רוב אנשים יעדיפו טרבל מעט יותר חי :-) )

מאחר וכבר יש לך את הנורדיקה ואתה אפילו אוהב את הסט אל תחליף אותו, יש אופציות נהדרות לשילוב כפי שנאמר:

- ציפור קטנה לחשה לי שהיום או מחר יופיע בלוח L3PRO, אלנמנט מסדרת הPRO של לגטיה (דום עם REAR CHAMBER), טווח תדרים מטורף (עולה עד 13K), פשוט להתקנה, כמובן שאין צורך בתיבה.

- L3SE, יש בלוח יד שניה, ממוכר ידוע ומומלץ :wink:, דורש התקנה בIB, במילים אחרות נפח "אין סופי" , לא דורש תיבה, פשוט להתקנה , טווח תדרים מלא, מ250HZ ועד 20KHZ.

- CDM880, יתאים גם כן , אני לא משתגע ממורל אבל איש איש וטעמו, פשוט להתקנה.

והאופציה שהכי נראית לי עבורך היא הSCANDINAVIA 3C החדש, האלמנט דורש מינימום 0.8 ליטר, אם תצליח להשיג אותם אני לא חושב שיש מועמד ראוי יותר אבל אם אין לך את הנפח הנ"ל אל תבזבז את הכסף, מומלץ לעבודה בON AXIS, התקנה "גיהינום".

בהצלחה.

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לפותח השרשור, דווקא אם יש באפשרותך להיכנס לכל מיני עבודות פיבר-גלאס, רצון להשתדרג וסבלנות הייתי הולך לכיוון סט 3 חלקים, הפוטנציאל גבוה יותר מסט 2 חלקים (אדי אני כבר קולט את התגובה הבאה שלך... אבל רוב אנשים יעדיפו טרבל מעט יותר חי :-) )

מאחר וכבר יש לך את הנורדיקה ואתה אפילו אוהב את הסט אל תחליף אותו, יש אופציות נהדרות לשילוב כפי שנאמר:

- ציפור קטנה לחשה לי שהיום או מחר יופיע בלוח L3PRO, אלנמנט מסדרת הPRO של לגטיה (דום עם REAR CHAMBER), טווח תדרים מטורף (עולה עד 13K), פשוט להתקנה, כמובן שאין צורך בתיבה.

- L3SE, יש בלוח יד שניה, ממוכר ידוע ומומלץ :wink:, דורש התקנה בIB, במילים אחרות נפח "אין סופי" , לא דורש תיבה, פשוט להתקנה , טווח תדרים מלא, מ250HZ ועד 20KHZ.

- CDM880, יתאים גם כן , אני לא משתגע ממורל אבל איש איש וטעמו, פשוט להתקנה.

והאופציה שהכי נראית לי עבורך היא הSCANDINAVIA 3C החדש, האלמנט דורש מינימום 0.8 ליטר, אם תצליח להשיג אותם אני לא חושב שיש מועמד ראוי יותר אבל אם אין לך את הנפח הנ"ל אל תבזבז את הכסף, מומלץ לעבודה בON AXIS, התקנה "גיהינום".

בהצלחה.

הם לא קצת חלשים מדיי ? 20-30RMS בהתחשב בעובדה שהמידים שלי 100 והטוויטרים 50 ? אני יודע שהטוויטרים לא באמת מקבלים 50 אלה את איזור ה30 גג אולי אבל למיד לא צריך קצת יותר בשר ?

פורסם (נערך)

תודה על העזרה שלכם אתם נותנים לי חומר למחשבה התיקון בדלתון והוצאת הרמקולים חשבתי על זה כבר מזמן אני יודע שזאת בעיה רצינית שהם לא בחוץ אבל כמו שישראל אמר אם שמים מיד בגובה האוזניים אז אין למידבאסים סיבה להיות בחוץ כי הם גם ככה לא יעלו על ה500-600 הרץ. אז חבל לבזבז כסף על בניה שם ולהשקיע את הכסף על הבניה בקורות עם המידים , כי אני בטוח יעשה את זה בשלב זה או אחר (כמובן שלא אני אבנה אלה מישהו מקצועי) .

נכון אולי אם מתקנים את ההתקנה המערכת תישמע הרבה יותר טוב (לא אולי .. בטוח) אבל מי כמונו יודעים שאין דבר כזה מושלם בסאונד ומה שנשמע לנו מושלם עכשיו עוד שבוע האוזן מתרגלת ורוצים לשפר עוד אז זה פשוט דילוג על השלב של הוצאת כסף על בניה בדלתות וקפיצה משמעותית קדימה לאלמנט איכותי בגובה האוזניים , זה חייב להישמע יותר טוב מאשר מערכת עם 2 חלקים .

אולי רק לצורך ניסיון אני אפרק את הפלסטיקים מהדלתות שהרמקולים יהיו חשופים ואז אשמע את התוצאה

Fastgt סקנדינביה 3C עולה ברשת 250-260 דולר (לזוג) המורל גם יקרים אני רואה ברשת 450$

אני בתקציב קצת יותר צנוע

עריכה אחרונה על ידי Psyaa
פורסם
Psyaa,

אגיד לך מה שאמרתי לגיא חבר שלך לפני כמה דקות:

1. כמו שאמרו כאן- אתה חייב להתחיל מהגדרת מטרות- ואכן הגדרת ואתה בכיוון הנכון.

2. פודים שיתנו זוויות למידבאס ישפרו משמעותית את הסאונד, אך אם וכאשר תעבור ל 3 חלקים בכל זאת- ערכם ותמורתם למערכת יהיו נמוכים מאוד, והם יהיו כהפסד מהרגע ההוא ואילך, ולכן- על אף שהם ייתנו שיפור ניכר- אתה צריך לשאול את עצמך אם אתה תעצור שם. אגב, זה ישפר את ההיענות בטווח המיד הגבוה, אך לא יעזור לך מבחינת גובה במה למשל.

3. גרפים ונתונים מהווים כיוון כללי להתחלה, אבל לא ניתן להסתמך רק עליהם בבחירת רמקולים, קל וחומר שבתחום ה SQ.

בימים הקרובים בכוונתי לבצע מפגש השוואה (ובכוונה אני לא אומר מבחן השמעה :), כי זה נעשה לכיף ולא בשביל לצאת בהכרזות) בסגנון ההשוואה הזו שערכתי ביחד עם עוד כמה חברי פורום. אתה וגיא מוזמנים להגיע ולשמוע. יהיו לפחות 4 מידריינג'ים ברמה גבוהה מאוד, עם נתונים שונים, סוגי חומרים שונים, אופי סאונד שונה, אני בטוח שזה יעזור לך משמעותית בגיבוש דעה בנושא.

נ.ב- הערה קטנה להודעה הראשונה שלך- אתה חייב להבדיל בין גודל של אלמנטים ודרישות התקנה, זה לא נכון להשווות בנשימה אחת בין מידריינג'ים בקוטר שונה ותנאי התקנה שונים בתכלית, הם לא ימוקמו באותם המקומות קרוב לוודאי, ודרך הביצוע תהיה שונה בכל אחד מהם.

ישראל תודה אנחנו נקבל את ההמזנה בכיף :)

פורסם

כן, ואנחנו מדברים על מחירים לפני מיסוי משלוח ושאר תרומות בעל כורחינו,

לגבי הCDM ניתן למצוא אותם יחסית בזול אבל בוא נאמר בעדינות שהם לא אוהבים הספקים ולצליל שלהם לא כולם מתחברים :-)

מה התקציב למידים (בשקלים בארץ)?

פורסם
כן, ואנחנו מדברים על מחירים לפני מיסוי משלוח ושאר תרומות בעל כורחינו,

לגבי הCDM ניתן למצוא אותם יחסית בזול אבל בוא נאמר בעדינות שהם לא אוהבים הספקים ולצליל שלהם לא כולם מתחברים :-)

מה התקציב למידים (בשקלים בארץ)?

כן ברור שלפני מיסים אחרי מיסים זה יהיה באיזור ה1100 נגיד גג1200 .. שזה נראה לי מחיר סבבה לאלמנט שאמור להיות ברמה גבוהה .

ראיתי שמישהו מוכר את הseas lotus ב700 למרות שהבנתי שהוא גדול יחסית אבל ראיתי תמונות שאנשים כן התקינו אותם על הקורת והקורות שלי יחסית גדולות

פורסם

קודם כל החישוב שלך שגוי, תוסיף משהו 50-70$ דמי משלוח ועל הכל תוסיף 34% :lol: אתה יותר בכיוון של 1450 ש"ח.

לגבי SEAS בקורות, ממש לא מומלץ, קודם כל אם יש לך קורות עם כריות אויר לא תוכל להבריג את הקורה לפח ואז יווצר מצב שהקורות יפלו מדי פעם,

בנוסף השדה ראיה יחתך והכי גרוע, איך אתה מתכנן על 2 ליטר תיבה בתוך קורה?? :shock:

פורסם

לדעתי, בלי להחליף hu אין בכלל למה לטרוח.

עלה פה לפני כמה ימים שרשור על אנדרואיד בתור hu איכותי, שווה לבדוק את זה.

אולי אפשר לשקול התקנה נפרדת של hu?

לי זה נשמע קצת תמוה להפעיל כזה ציוד על hu מקורי, טוב כשיהיה- הוא עדיין לא לצרכים שלך.

מנסיון אישי, מעבר לשלושה חלקים- אכן מבורך מוריד "לחץ" מהמידבאס.

אני לא זמין לבדוק ברשת על המידבאס שלך, אם הוא אלמנט שתוכנן כחלק מסט שני חלקים ייתכן מאד שהוא לא יספק את הסחורה בתור וופר, ותרצה להחליף אותו בעתיד.

לגבי שמירה על צביון של סט-כן, חד משמעית עדיף להשאר אם אותה החברה, ועדיף אותה הסדרה אפילו, ושוב רכיבים מתאימים זה חשוב טוויטר/מידריינג/ווופר, לא מידבאס, במקומך לא הייתי מכניס מיד של חברה אחרת.

SCANSPEAK

פורסם

אני אגיב בצורה נרחבת יותר שבוע הבא, מה שנאמר לגבי סט שני חלקים ונקודת חיתוך גבוהה ובעיות עם גובה הבמה הוא מאוד תלוי מיקומים וזוויות. לגבי המיד ונפחים אם נקודת החיתוך היא באזור ה600 800 הרץ זה הרבה יותר סלחני.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לי זה נשמע קצת תמוה להפעיל כזה ציוד על hu מקורי, טוב כשיהיה- הוא עדיין לא לצרכים שלך.

אני לא זמין לבדוק ברשת על המידבאס שלך, אם הוא אלמנט שתוכנן כחלק מסט שני חלקים ייתכן מאד שהוא לא יספק את הסחורה בתור וופר, ותרצה להחליף אותו בעתיד.

לגבי שמירה על צביון של סט-כן, חד משמעית עדיף להשאר אם אותה החברה, ועדיף אותה הסדרה אפילו, ושוב רכיבים מתאימים זה חשוב טוויטר/מידריינג/ווופר, לא מידבאס, במקומך לא הייתי מכניס מיד מסט אחר,

SCANSPEAK

פורסם

בנג'י , בעיקרון אתה צודק במאת האחוזים אבל גם בזה יש הפתעות, אלי לדוגמא עובד כיום עם רדיו דיסק סיני NONAME ומגיע לתוצאות מעולות.,

אגב, אם פותח השרשור מתכוון לרכוש ביט1 או כל DSP חיצוני אחר ניתן באמת להשתמש בנגן חיצוני איכותי\טאבלט או רדיו דיסק נוסף.

אדי, ברור שאלמנט אחד שמנגן את כל הספקטרום היה עדיף אבל ידוע שאם אלמנט מנגן נמוך קשה לו לעלות גבוה ולהיפך, ולא יעזור מאומה, טוויטר ינגן טרבל טוב יותר מכל מיד WIDEBAND ואל תבין אותי לא נכון, אני ממש לא חסיד של התדרים הגבוהים.

פורסם
קודם כל החישוב שלך שגוי, תוסיף משהו 50-70$ דמי משלוח ועל הכל תוסיף 34% :lol: אתה יותר בכיוון של 1450 ש"ח.

לגבי SEAS בקורות, ממש לא מומלץ, קודם כל אם יש לך קורות עם כריות אויר לא תוכל להבריג את הקורה לפח ואז יווצר מצב שהקורות יפלו מדי פעם,

בנוסף השדה ראיה יחתך והכי גרוע, איך אתה מתכנן על 2 ליטר תיבה בתוך קורה?? :shock:

דמי משלוח מאיפה שיש לי להביא אותם הם בין 15-30 דולר אבל בחייך 100-200 שקל , למה להיות קטנוני זה בקטנה

פורסם

לגבי שמירה על צביון של סט-כן, חד משמעית עדיף להשאר אם אותה החברה, ועדיף אותה הסדרה אפילו, ושוב רכיבים מתאימים זה חשוב טוויטר/מידריינג/ווופר, לא מידבאס, במקומך לא הייתי מכניס מיד מסט אחר,

כתבתי שאני לא יכול להחיל HU כי יש בתוכו דברים שקשורים לדברים אחרים באוטו ואני לא כל כך מבין את התאוריה שפלאפון עם יציאת PL קטנה נשמעת יותר טוב ממכשיר שאחד המטרות העיקריות שלו זה לנגן מוסיקה בכל אופן אם הייתה לי אפשרות להחליף תאמינו לי שהייתי מחליף וכנראה לאחד הטובים שקיימים

• תוכן חדש...