Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(המלצה על) MIDRANGE

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כמה דברים שרציתי לכתוב

רמקול 6.5 אינטש בנקודת חיתוך 4 קילו ינגן הרבה תדרים בעלומה מאוד צרה ולכן יהיה כווני מאוד וגם אם תינתן לו זווית, עדיין בתוך רכב יהיה קשה מאוד ולא פרקטי לתת לו זווית כזו בה גובה הבמה לא ימשך מטה, הערה או הארה נכונה מאוד של סרול.

יחד עם זאת , הרמקול למיטב הבנתי נמצא מאחורי הדיפון ולכן יוצר בעיות אחרות שללא כל קשר, דורש להוציא אותו אל קו הדיפון או מעבר.

אני הייתי מנסה לבדוק אם ניתן להוריד את נקודת החיתוך בין האלמנטים מבלי שיעוותו או יהרסו.

אם לא ניתן, אכן לגשת לסט שלושה חלקים, אני מאוד אוהב פרקטיקה והולך על מה שיותר קל לי לעשות.

מיד דום כמו הhat או המוראל מהווים מבחינתי את הבחירה הנכונה יותר אבל בידיעה שנקודת החיתוך תהיה 700 או אפילו 800 גם למיד שהוא לא דום הנפח הדרוש הוא מזערי.

ההתלבטות שלי נשארת כפי שהיתה בין המוראל לבין הסקנדינבי מאותו בית היוצר.

תודה , חשבתי על לנסות להתחבר אקטיבי ולהוריד את הנקודת חיתוך הבעיה שאין לי יותר מדיי לאן הטוויטר מתחיל ב3K בנתונים שלו.

נראה לי שויתרתי על רעיון הסקנדינביה רק מבחינה אסטטית אני אבחר בדום מסויים הציעו לי פה את ה L3SE שנראה בחירה לא רעה גם מבחינת אסטטיקה גם מבחינת נתונים וגם מבחינת התקנה , הקורה שלי מספיק רחבה להכיל אותו רק בחיתוך בלי בניה

עוד דבר הורדתי את הדיפונים היום לצורך בדיקה והשינוי לא היה כזה משמעותי שאמרתי ואוו זאת הייתה הבעיה

אני ממש חושב שלעבור ל3WAY זה פיתרון טוב

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תראה מעבר ל 3way אכן מבליט המון תחומים - מיד יותר חי, באס נעים יותר (במידה ויש וופרים ולא מידבאסים), אבל בלי לחשוב מראש על הבעיות שנוצרות ממעבר לקונפיגורציה כזו- זה לא תמיד הפתרון הראוי.

חוויתי את הגוק של לעבור לשלושה חלקים, במידה ואתה הולך על האופציה של ביט 10 ונגן אנדרואיד- זה אמור לעבוד יפה, או על התקנה של hu נוסף, תומך 4way כגון p99 או קלאריון hxd2/3 בנוסף לhu הקיים (שלא יהיה מחובר למערכת).

לגבי הדיפונים, זה תלוי מה המרחק בין הדיפון לאלמנט, בכל אופן כמו שנכתב זה תמיד מומלץ (יש מצבים שאין הבדל של שמים וארץ שמורגש במקום), ל 2way מומלץ מאד לתת בנוסף קצת זווית, ל 3way זה פחות חשוב.

לדעתי קודם כל תפתור/תסגר על מקור טוב (שיהיה ראוי להגברה שלך), הגברה, וחיווט נוסף בזמן הזה תנסה לשמוע כמה מידים ואז תחליט על דגם ספציפי, שהרי לקנות/להזמין מיד - זה הצעד הכי פשוט במעבר הזה,

SCANSPEAK

פורסם
תודה , חשבתי על לנסות להתחבר אקטיבי ולהוריד את הנקודת חיתוך הבעיה שאין לי יותר מדיי לאן הטוויטר מתחיל ב3K בנתונים שלו.

נראה לי שויתרתי על רעיון הסקנדינביה רק מבחינה אסטטית אני אבחר בדום מסויים הציעו לי פה את ה L3SE שנראה בחירה לא רעה גם מבחינת אסטטיקה גם מבחינת נתונים וגם מבחינת התקנה , הקורה שלי מספיק רחבה להכיל אותו רק בחיתוך בלי בניה

עוד דבר הורדתי את הדיפונים היום לצורך בדיקה והשינוי לא היה כזה משמעותי שאמרתי ואוו זאת הייתה הבעיה

אני ממש חושב שלעבור ל3WAY זה פיתרון טוב

L3pro אתה מתכוון, הse הוא לא דום ויש לי נסיון של שנתיים איתו כמיד טוויטר. יש לי שש שנות נסיון עם hat שלשות הסדרות הראשונות שלהם, אתה לא תצטער הם מדהימים.

Hat בסדרת הלגטייה הם רמקולים סופר טכניים, לינאריים מאוד ובעצם בעלי גוון צליל ניטרלי, שקוף כמעט למעט קצת חוסר במיד התחתון, קצת מצלצלים בקצה העליון אבל הכל ניתן לטיפול קל ומהיר עם כוונים נכונים.

כל מה שניגנתי דרכם היה נשמע לי פשוט נכון, טבעי, כאילו שככה זה אמור להיות. פירוט וצלילות בלתי מתפשרים ביחד עם לא מעט חום בצליל הופכים אותם לסיפור ההצלחה שהם היום.

יחד עם זאת, כשאני שומע רמקולים כמו מוראל או סקאן ספיק שלא לדבר על תסיס והמוזיקה היא ווקאל או משהו רגוע אני פשוט נמס, זה פחות קרה לי עם הלגטיה וזה כן קורה לי עם CDT למשל אחרת כבר הייתי קונה סט חדש של אילייט שלושה חלקים וסוגר את הבאסטה להרבה מאוד זמן.

יש לטעמי הבדל מהותי בין "נכון" ו"טבעי" לבין "מרגש" ובתחום הזה הדיעה שלי היא שלמרות כל המגרעות, למרות כל מה שיגידו כאן.

מוראל אלופים!

זו דעתי האישית בלבד וכן, אני פולני!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי,

אני מסכים איתך לגבי 2 דברים:

1) הסקאן ספיק חלום, אחרי 10 שנים איתם אני עדיין נהנה לשמוע אותם, מדהימים, חבל שאין להם מיד מסדרת הרווילטור בגודל 3- 3.5".

2) אתה פולני :lol:

לגבי המורל, כפי שאמרת כל אחד וטעמו שלו :mm_nah:

פורסם

למרות כל מה שיגידו כאן :-)

הסקינים שווים כל אגורה, אבל בשביל לקבל רמקולים שמדברים אליי בשבילי, אפשר לעצור במוראל.

You had me at hello :-)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...