Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(המלצה על) MIDRANGE

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנתונים של הנורדיקה

Facts DLS Nordica 6 driver

Art.no, driver 8-25906

Size 165 mm / 6,5”

Impedance 4 ohm

Nom. power 100 Watt RMS

Max. power 180 Watt max

Freq. range 30Hz-6 kHz

Sensitivity 86 dB

Fs 50 Hz

Qts 0,56

Vas 14 litres

Cone material Kevlar*

Magnet size 100 mm / 4”

Installation hole 142 mm / 5,6”

Inst. depth 72 mm / 2,83”

* Kevlar is a registrered trade mark of du Pont.the driver to ”breath”

Facts DLS Nordica1 tweeter

Art.no 10-25901

Size 28 mm

Impedance 4 ohm

Nom. power 50 Watt RMS

Max power 80 Watt max

Freq. range 3 kHz-25 kHz

Sensitivity 93 dB

Fs 900 Hz

Overall dimensions 62 mm / 2,44"

Magnet 28 mm / 1,1" neodymium

Mounting depth 25 mm / 1"

Mounting hole 46 mm / 1,81"

Cone material Hand treated fabric

Facts DLS Nordica1

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

הנתונים זה מצויין. אבל בלי גרפים אני לא יכול להגיד הרבה

אז לפי הגרפים אפשר לראות שהוא ד ו ר ש זוית כלפי מעלה.

PS כמו כן טוויטר און אקסס מלא.

dls1.jpg

dls2.jpg

dls3.jpg

dls4.jpg

עריכה אחרונה על ידי mefisto

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם (נערך)

0 מעלות בהשוואה למה ?

לא חולק עליך פשוט רוצה ללמוד יותר , לפי מה אתה מגיע למסקנה הזאת ?

עריכה אחרונה על ידי Psyaa
פורסם

בהשווה לציר כלפי הראש (און אקסס מלאה)

פורסם

לא באמת, הגרפים פשוט מראים את הבדלי ההיענות, הבעיה היא שזה שהמידבאס יכול לנגן גבוה לא אומר שהוא משדר את זה רחב.

בסט שני חלקים, כמעט תמיד, הטוויטר ישמע טוב יותר און אקסיס.

אחד הדברים המגניבים בתחום נעשו על ידי פוקל וזה הכיפה ההפוכה בטוויטרים שלהם שמאפשרת התקנות מאוד מוזרות ועדיין אתה תשמע טוב. שווה לקרוא על כך באתר שלהם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לפי מה שאני מבין, יש תקציב לדרייבר חדש ויש תקציב לבניה.

ההמלצה שלי היא להתחיל מבניה למידבאס, סביר להניח שזה יתן שיפור משמעותי.

אם גם אז המערכת לא תעמוד בציפיות שלך תוכל לדעת בוודאות שאתה צריך שינוי בדרייברים.

מתחדשת*

פורסם

+1, אני גם חושב שלפני הוסףת דרייבת + מגבר + בנייה. עדיף לעשות בנייה טובה למידבאס ואני חושב שזה צריך לשפר את המצב הקיים .

פורסם

ושאלתי המקורית , אם אני כבר עושה בניה ורוצה להוסיף מיד על איזה הייתם ממליצים עכשיו אחרי כל המידע :)

(לא בהכרח בקורות)

פורסם

לצערי חוץ מהמידים שהיו מותקנים אצלי (פאונטק 88 ) אין לי נסיון אמיתי.

שמעתי הרבה, אבל מאד קשה לתת חוו"ד על דרייבר מתוך מערכת שלמה.

נ.ב.

אני מכיר את הגירוד הזה בידיים, שאתה כבר רוצה ללכת על משהו, אפילו אם יש אפשרויות יותר הגיוניות :lol:

בהצלחה

מתחדשת*

פורסם

אני הייתי הולך על הסקנדינביה למרות הכל ושוקל בכובד ראש את הcdm880

Hat l3pro גם היה נחמד לנסות

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

Psyaa,

אגיד לך מה שאמרתי לגיא חבר שלך לפני כמה דקות:

1. כמו שאמרו כאן- אתה חייב להתחיל מהגדרת מטרות- ואכן הגדרת ואתה בכיוון הנכון.

2. פודים שיתנו זוויות למידבאס ישפרו משמעותית את הסאונד, אך אם וכאשר תעבור ל 3 חלקים בכל זאת- ערכם ותמורתם למערכת יהיו נמוכים מאוד, והם יהיו כהפסד מהרגע ההוא ואילך, ולכן- על אף שהם ייתנו שיפור ניכר- אתה צריך לשאול את עצמך אם אתה תעצור שם. אגב, זה ישפר את ההיענות בטווח המיד הגבוה, אך לא יעזור לך מבחינת גובה במה למשל.

3. גרפים ונתונים מהווים כיוון כללי להתחלה, אבל לא ניתן להסתמך רק עליהם בבחירת רמקולים, קל וחומר שבתחום ה SQ.

בימים הקרובים בכוונתי לבצע מפגש השוואה (ובכוונה אני לא אומר מבחן השמעה :), כי זה נעשה לכיף ולא בשביל לצאת בהכרזות) בסגנון ההשוואה הזו שערכתי ביחד עם עוד כמה חברי פורום. אתה וגיא מוזמנים להגיע ולשמוע. יהיו לפחות 4 מידריינג'ים ברמה גבוהה מאוד, עם נתונים שונים, סוגי חומרים שונים, אופי סאונד שונה, אני בטוח שזה יעזור לך משמעותית בגיבוש דעה בנושא.

נ.ב- הערה קטנה להודעה הראשונה שלך- אתה חייב להבדיל בין גודל של אלמנטים ודרישות התקנה, זה לא נכון להשווות בנשימה אחת בין מידריינג'ים בקוטר שונה ותנאי התקנה שונים בתכלית, הם לא ימוקמו באותם המקומות קרוב לוודאי, ודרך הביצוע תהיה שונה בכל אחד מהם.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אני מכיר את הגירוד הזה בידיים, שאתה כבר רוצה ללכת על משהו, אפילו אם יש אפשרויות יותר הגיוניות :lol:

בהצלחה

הגירוד בידיים הוא כאין וכאפס לעומת כאבי הראש שצפויים לבחור.בעיה מהותית בהתקנה גילינו עכשיו וההתלהבות לקפוץ שלב עוד לפני פתרון היא מוטעית.

ולפותח השרשור,אין בדבריי קיטרוג עליך אלא נסיון אמיתי וכנה לעזור לפני שתרוץ אל דלת פתוחה.ממליץ שוב,לסדר את עניין התקנת המידבאסים שבשני חלקים הם מהותיים .

ליאור

פורסם

יכול להיות שהשוואה בין רכב עם התקנת 2 חלקים עם זווית של המידבאסים לבין רכב עם שלושה חלקים יענה על חלק מהשאלות.

אבל לך תמצא שני רכבים שיש להם מערכת דומה עד זהה, בהבדל של קיום דרייבר בודד.

מתחדשת*

פורסם

הסיבה להתקנה נכונה (קשוחות של התקנה ויש כאלה שמחזרים את הדלת בפרופילים אלומיניום לדוגמה, זווית לדרייבר אשר כמו שישראל אמר, תשפר את תחום המיד ומיד גבוה ועוד..) כל זה ברמה הזאת בגדר רצוי מאוד עד חובה. מסט אזה אפשר לקבל הרבה יותר בהתקנה טובה ונכונה.

נכון, הגרפים זה לא משהו שיסביר את הכל, אבל אפשר להסתמך על כך כהתחלה ולהבין מה אתה צריך,כדי להתקרב לתוצאה טובה.

אפשר לעשות את זה אחרת. לנתק את הטויטר ולהריץ רעש ורוד ולמדוד RTA (מידבאסים מחוברים לקרוס) ואז לעשות טבעות ולהרכיב אותם בזווית ולמדוד שוב.

עוד לפני זה אני רואה לפי הכרפים שככל שזזים מציר ה 0, כך יש דעיכה מ 1K הרץ. כל אתה יכול גם להסביר למה יש נפילה בין 2-3 K הרץ עכשיו.

נכון, זה מדידות במעבדות ובחיים זה שונה. אבל בדרך כלל יותר גרוע. ניסוי אפילו עם תוכנת RTA של טלפון יכולה לעזור להבין עד כמה ואיפה יש בור. לא לוקח הרבה זמן ואני חושב שזה סתם מסכרן

• תוכן חדש...