Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אם נושא התקציב לא מפריע לך, שעדיין, זה מחיר כפול אבל שוב פעם, בתור בעלים של אייפון, אני אמליץ לך מאוד מתוך הבחירה שלך, לרכוש אך ורק את ה GALAXY S5 החדש ולמה? קודם כל, הינה לך אתר של VERSUS אשר מבצע השוואות טכניות יבשות קודם כל, מפרט מול מפרט ואתה תראה במהרה, שהמפרט של הגלקסי טוב בהרבה יותר מהנקסוס בכל פרמטר, בכל פרמטר.

http://versus.com/en/samsung-galaxy-s5-vs-google-nexus-5

מה הקטע? כיום מצלמה איכותית, זה גם נושא חשוב, שתדע לך מראש, שהמצלמה של הנקסוס לוקה בחסר ברוב המקרים ומספקת סחורה בינונית עד סבירה, המצלמה החדשה של הגלקסי תספק לך ביצועים מעולים, חיישון כפול ( המגהפיקסלים לא קובעים, אני יודע וזה ברור, אבל עדיין, 16 מול 8 ייתן לך אפשרות לצלם פריטים, מסמכים, שטויות וכל מיני דברים שתרצה אחר כך הלגדיל או שתצתרך את הזום למצוא פרטים וזה גם חשוב ) אבל בלי קשר, החיישן שבגלקסי הרבה יותר טוב בכל פרמטר, זאת מצלמה מעולה בכל דבר.

כפי שתראה באתר, זמן הסוללה, המעבד, הקישוריות, המצלמה הקדמית, המסך וכו' וכו'.

כמו כן, הגלקסי 5 יודע לצלם באיכות וידאו של 4K ב 30 פריימים לשנייה שזה ייתרון לא קטן, הוידאו אומנם במשקל לא קטן אבל האיכות מדהימה.

מצלמה קדמית שך 2.1 בגלקסי 5 לעומת הנקסוס 5 שיש לו 1.3 ( תוכל לבצע ממש שיחות FHD פנים מול פנים ).

עמידות לתקן המים אצל הגלקסי, רכיבים מוגנים יותר לעומת הנקסוס, שאין שם שום כלום, וזה די ברור, המחיר עולה חצי בכדי למכור לפלח שוק מסויים.

לגלקסי יש המון מאפיינים בתור מכשיר פרמיום יוקרתי, שאין מן הסתם במכשיר זול ופשוט "לפשוטי העם" מן הסתם כפי שתראה.

העניין הוא כזה:

אתה רוצה מכשיר פרמיום איכותי, עמיד ורציני עם חומרה מפוצצת שתחזיק לך לפחות לשנתיים שלוש בכיף? ללא כל מגבלה? עם עמידות יוצאת דופן וחומרה שלא תבייש מכשירים גם בעוד מספר שנים? לך על הגלקסי 5, פשוט ולעניין.

יש עניין תקציבי? רוצה להתפשר על הרבה פיצ'רים של יוקרה לעומת שימושיות ותאכלס, מכשיר שעובד ועושה הכל? לך על הנקסוס.

אין פה שום דבר אחר, אתה משווה מכשיר פרימיום מעולה ומדהים לכל דבר ( יש לי אייפון כן? ) לעומת מכשיר זול ופשוט ומופשט מפלסטיקה פשוטה.

• תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

אוטומטיק1, אתה יודע מה מצחיק? שברב הביקורות טוענים אחרת מדבריך. ז"א, הגלאקסי מרגיש הרבה פחות "פרמיום" מהנקסוס בכל הקשור לאיכות החומרים. לי אישית לא יצא לאחוז ב-S5, אבל בהשוואת הנקסוס 5 לגלאקסי S4, אין ספק בכלל שהנקסוס מרגיש איכותי ומרשים יותר.

מעבר לכך, אין ספק שה-S5 מציע לא מעט פיצ'רים מעניינים. השאלה היא - האם סמסונג שיפרו את המערכת הפעלה שלהם, מעבר להשקעה באטימה ובכל הפונקציות הרעננות בהן החברה מתגאה. במידה ולא - והם יעשו כמיטב מסורתם ויגבילו אותנו כשתצא גרסת האנדרויד הבאה - אין ספק שהנקסוס עדיף.

אצלנו בבית כולם משתמשי סמסונג גלאקסי - וצר לי, עם כל חיבתי לסדרה הזאת, מבחינת תוכנה - סמסונג פשוט לא שם. הנקסוס וה-G2 אומנם פשוטים יותר אך מרגישים זריזים יותר ונעימים יותר. קראתי גם ביקורות טובות על ה-Z1 וה-HTC ONE, אבל התמחור שלהם הוא יותר ממה שאני מוכן להשקיע.

עריכה אחרונה על ידי RS

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
היי,

אם נושא התקציב לא מפריע לך, שעדיין, זה מחיר כפול אבל שוב פעם, בתור בעלים של אייפון, אני אמליץ לך מאוד מתוך הבחירה שלך, לרכוש אך ורק את ה GALAXY S5 החדש ולמה? קודם כל, הינה לך אתר של VERSUS אשר מבצע השוואות טכניות יבשות קודם כל, מפרט מול מפרט ואתה תראה במהרה, שהמפרט של הגלקסי טוב בהרבה יותר מהנקסוס בכל פרמטר, בכל פרמטר.

http://versus.com/en/samsung-galaxy-s5-vs-google-nexus-5

מה הקטע? כיום מצלמה איכותית, זה גם נושא חשוב, שתדע לך מראש, שהמצלמה של הנקסוס לוקה בחסר ברוב המקרים ומספקת סחורה בינונית עד סבירה, המצלמה החדשה של הגלקסי תספק לך ביצועים מעולים, חיישון כפול ( המגהפיקסלים לא קובעים, אני יודע וזה ברור, אבל עדיין, 16 מול 8 ייתן לך אפשרות לצלם פריטים, מסמכים, שטויות וכל מיני דברים שתרצה אחר כך הלגדיל או שתצתרך את הזום למצוא פרטים וזה גם חשוב ) אבל בלי קשר, החיישן שבגלקסי הרבה יותר טוב בכל פרמטר, זאת מצלמה מעולה בכל דבר.

כפי שתראה באתר, זמן הסוללה, המעבד, הקישוריות, המצלמה הקדמית, המסך וכו' וכו'.

כמו כן, הגלקסי 5 יודע לצלם באיכות וידאו של 4K ב 30 פריימים לשנייה שזה ייתרון לא קטן, הוידאו אומנם במשקל לא קטן אבל האיכות מדהימה.

מצלמה קדמית שך 2.1 בגלקסי 5 לעומת הנקסוס 5 שיש לו 1.3 ( תוכל לבצע ממש שיחות FHD פנים מול פנים ).

עמידות לתקן המים אצל הגלקסי, רכיבים מוגנים יותר לעומת הנקסוס, שאין שם שום כלום, וזה די ברור, המחיר עולה חצי בכדי למכור לפלח שוק מסויים.

לגלקסי יש המון מאפיינים בתור מכשיר פרמיום יוקרתי, שאין מן הסתם במכשיר זול ופשוט "לפשוטי העם" מן הסתם כפי שתראה.

העניין הוא כזה:

אתה רוצה מכשיר פרמיום איכותי, עמיד ורציני עם חומרה מפוצצת שתחזיק לך לפחות לשנתיים שלוש בכיף? ללא כל מגבלה? עם עמידות יוצאת דופן וחומרה שלא תבייש מכשירים גם בעוד מספר שנים? לך על הגלקסי 5, פשוט ולעניין.

יש עניין תקציבי? רוצה להתפשר על הרבה פיצ'רים של יוקרה לעומת שימושיות ותאכלס, מכשיר שעובד ועושה הכל? לך על הנקסוס.

אין פה שום דבר אחר, אתה משווה מכשיר פרימיום מעולה ומדהים לכל דבר ( יש לי אייפון כן? ) לעומת מכשיר זול ופשוט ומופשט מפלסטיקה פשוטה.

מפליא אותי שבתור משתמש אייפון אתה אומר דברים כאלה.

מה זה מפרט? למי זה משנה בכלל? עד לפני שהגיעו ה-G2, ו- נקסוס 5, מבחינתי האייפון 5 היה המכשיר המהיר ביותר והחלק ביותר. ומה? יש לו 2 ליבות ו-1 גיגה ראם. העיקר זה ההתאמה בין החומרה לתוכנה.

המצלמה של הנקסוס היא מצלמה טובה באופן יחסי בדיוק כמו שהמצלמה של הגלקסי. אני בספק אם תשים תמונה שלהם לא אחד ליד השני, תצליח להבדיל מי צילם מה.

לדעתי ההבדלים המורגשים בין המכשירים:

נקסוס לעומת הגלקסי-

תמיד חלק. אין לאגים. בניגוד לגלקסי.

עולה חצי מהגלקסי.

גלקסי לעומת נקסוס :

זמן סוללה טוב יותר(בכמה? לא יודע)

מגוון "פיצ'רים" - כשלי היה גלקסי הייתי משתמש אולי ב-1% מהם.

זהו.

לטעמי ביחס לדרישות ולמחיר, הנקסוס לוקח בגדול.

פורסם
מפליא אותי שבתור משתמש אייפון אתה אומר דברים כאלה.

מה זה מפרט? למי זה משנה בכלל? עד לפני שהגיעו ה-G2, ו- נקסוס 5, מבחינתי האייפון 5 היה המכשיר המהיר ביותר והחלק ביותר. ומה? יש לו 2 ליבות ו-1 גיגה ראם. העיקר זה ההתאמה בין החומרה לתוכנה.

המצלמה של הנקסוס היא מצלמה טובה באופן יחסי בדיוק כמו שהמצלמה של הגלקסי. אני בספק אם תשים תמונה שלהם לא אחד ליד השני, תצליח להבדיל מי צילם מה.

לדעתי ההבדלים המורגשים בין המכשירים:

נקסוס לעומת הגלקסי-

תמיד חלק. אין לאגים. בניגוד לגלקסי.

עולה חצי מהגלקסי.

גלקסי לעומת נקסוס :

זמן סוללה טוב יותר(בכמה? לא יודע)

מגוון "פיצ'רים" - כשלי היה גלקסי הייתי משתמש אולי ב-1% מהם.

זהו.

לטעמי ביחס לדרישות ולמחיר, הנקסוס לוקח בגדול.

פספסת את הנקודה.

אני עניתי לו בתור מישהו שבמידה והיה מתלבט בין מכשיר פרמיום X למכשיר לא פרמיום Y. זה הכל.

לגלקסי 5 יש יתרונות בכל תחום ופרמטר מלבד ממשק הטאצ' וויז שקצת מציק והעדכונים, זה הכל. מלבד זה? הוא לוקח ובגדול בכל תחום.

ההרגשה שלך ביד? ובכן.. זאת ההרגשה שלך וההרגשה של כל אחד היא שונה.

נקודת המבט שלי הייתה כזאת ועם זה אני נשאר, שכל אחד יחשוב מה שהוא רוצה:

במידה ויש לך את הכסף ואתה רוצה את הטוב ביותר? לך על הגלקסי, נקודה.

רוצה לחסוך ולקחת מכשיר טוב גם כן אבל ללא פיצ'רים שיש בגלקסי ובחצי מחיר? לך על הנקסוס. מאוד פשוט, מאוד יעיל.

שאר התגובות, ההסברים שווים למקום אחד בלבד. בסופו של דבר זאת ההחלטה של אותו המשתמש כמו הוא מוכן להוציא וכמה הוא או היא אכפת להם מהסטטוס של המכשיר ביד שלהם.

פורסם

שוב, תשים לב שזה א-ת-ה שלא מסכים וזה בסדר גמור.

ההסבר שלי היה, אם יש את הממון, ללכת על הטוב ביותר, זה הכל. ממש לא ביג דיל להבין את הנושא שלי.

מי שרוצה לחסוך כסף ועדיין להיות עם מכשיר טוב, שייקח נקסוס, זה הכל.

פורסם
חברים יקרים, הצילו!

מחיר, הגלקסי עולה פי 2 מהנקסוס, 3600 מול 1800 ש"ח :evil:

לעזרתכם המסורה אודה,

השכן שאיננו ישן.

אתה מתלבט בין מכשיר שעולה 1800 שקלים לעומת מכשיר שעולה 3600 שקלים ? נקסוס ייעשה בדיוק מה שגלקסי ייעשה ובחצי מחיר.

אולי תקבל מצלמה פחות טובה ואיכות השמע בהשמעת מוסיקה פחות טובה אבל חסכת 1800 שקלים.

האמת בשבילך גם נקסוס 4 ב-1400 שקלים מתאים.

איזה כייף לי :)

פורסם

S5 מול S4- חוץ ממעבד מעט יותר מהיר וכמה קשקושים שלא מעניינים אף אחד, אין שום הבדל.

ההבדל היחידי הוא שתקבל עדכונים קצת לפני ה S4.

הנקסוס 5 בהחלט מתחרה מצויין ל S5. היתרון המובהק שלו הוא מערכת הפעלה ללא הקשקושים של סמסונג, חלקה, מהירה, צריכת זכרון אפסית וע"י התקנת אפליקציה בשם XPOESD, אפשר לעדכן כל פיפס במערכת לפי הטעם האישי של המשתמש.

והפלוס הגדול מכולם הוא העדכונים כמובן.

פורסם

רכישה באילת.

לגבי מה שאמרו על תושב אילת, אייבורי ו-ksp דורשות מכל לקוח תעודה מזהה והם לא מוכרים יותר ממכשיר אחד לבן אדם (תושב אילת יכול לרכוש שני מכשירים).

הטענה שלהם זה שמי שקונה את המכשיר לא יעשה "מסחרה" ויקנה כמה כדי למכור ברווח בשאר חלקי הארץ.

איפה אפשר לקנות באילת? באג במול הים ומלכת שבא, ksp ליד מלון רימונים, אייבורי במרכז העיר (איפה שכל הבנקים) ובסט מובייל במול הים ובפארק הקרח.

לפני שנה וחצי שהשיקו את האייפון 5, בתקופת חנוכה הוא נמכר כמו לחמניות ונגמר מהר, כנ"ל לגבי הגלקסי 4 שבזמן ההשקה היה סופ"ש של מסיבות סטודנטים (פאנג'ויה), אז אני מאמין שבגלל פסח המלאי הולך לעוף מהר.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

חוקי מדינת ישראל קובעים שרוב מהמוצרים באילת פטורים ממע"מ.

הבעיה היא שזה בא לידי ביטוי בעיקר ברשתות - שם המחיר הוא זהה בכל הרשת ובאילת אתה קונה ב-18% פחות.

לפעמים יש תורי ענק בחנויות כמו KSP ואייבורי באילת.

שאני הייתי שם לאחרונה חיכיתי רק 5 דקות, אבל גם הייתי ב-OFF SEASON.

פורסם

רכשתי בסוף S5 היום בבוקר, תודה רבה לכולם.

(CEYAL, המכשיר נרכש אצלכם)

לאשתי יש נקסוס 5 ואני לא אוהב אותו, אז החלטתי לקנות את הגלקסי ואם הוא פחות יתאים לי מהנקסוס מקסימום אחליף איתה מכשירים.

עדיין לא היה לי זמן להתעסק איתו אבל לפחות בהפעלה הראשונית הוא לא רץ מהר כמו הנקסוס.

אגב, מישהו יודע למה יש 2 כניסות בתחתית המכשיר?

1. זה מיקרו USB והשנייה קטנה יותר, מהי?

• תוכן חדש...