Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז כדאי שתבדוק.

המכשיר שלי (n4) עם רום סטוק ומקוסטם מכפתורי ניווט ועוד הסטטוס בר. :)

הדוגמא הכי פשוטה שצצה לי בראש, תיקיות במגירת האפליקציות.

ועוד משהו, כפתורי הגדרות מהירות בסטטוס בר.

נקסוס מגיע עם לאונצ'ר סטוק ריק וחסר פיצ'רים.

שכנעת אותי. בפעם הבאה אני קונה אייפון 5S או S5 בתוספת של 1400 שקלים.

שמת לב שבמחיר של S5 אני יכול לרכוש עבורי נקסוס 5 ועבור הילדה נקסוס 4.

איזה כייף לי :)

• תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אולי בשבילך.

אבל תוספות כגון מצלמה הרבה יותר טובה ועם המון פיצ'רים, חישן טביעת אצבע, הגנה ממים ואבק, חיישן דופק, אופציה להחלפת סוללה, אופציה לכרטיס זיכרון, כניסת USB 3, מסך נוח יותק לקריאה בשמש ישירה, ספיקר חזק משמעותית, מעבד קצת יותר חזק,השקה מאוחרת יותר, אופציה לביטוח ואחריות יבואן (לצורך העניין נגיד שזה שווה משהו...) פריסה תשלומים בקניית המכשיר וזמן סוללה טוב משמעותית ואלו רק התוספות שיש לסמסונג בניגוד לנקסוס שאני נותן בשליפה מהמותן בלי לחשוב יותר מדי...

מספיק שחלק קטן מתוספות כאן שווה לקונה פוטנציאלי 1400 ש"ח יותר ופוףףף, למה לרשום "בשביל תוספת של 1400 ש"ח בהחלט עדיף את הנקסוס" זה לא מי יודע מה עזרה לחברי הפורום המבולבלים

אני מבין שכבר שכנעת את עצמך שעבור תוספת של 1400 שקלים בהחלט שווה לרכוש S5 ולהנות מפיצ'רים שאלוהים יודע כמה אתה באמת תשתמש איתם.

עכשיו נותר לשכנע את שאר חבריי הפורום.

פורסם

חכה שתתקע עם מערכת הפעלה ללא עדכון במשך יותר משנה ואז תבין מה שווים הפיצ'רים הללו.

גם אני חשבתי שסמנסונג הכי טוב אבל אחרי שה-N8000 שלי עדיין יושב על 4.1.2 כאשר הנקסוס על 4.4.2 אני מבין שלסמסונג אני לא חוזר.

עדכון תוכנה זה דבר משמעותי כיום באנדרואיד.

Veni Vidi Vici

פורסם
תן לי כמה דוגמאות ספציפיות למה עם נקסוס 4 כן צריך להתעסק ואם גלקסי לא.

מה חסר לי שיש בגלקסי מובנה ?

אם למשל אתה רוצה ווידג'ט של מזג אוויר, בגלקסי (אני מניח) שיהיה לך אחד preloaded, תצטרך לחפש בפליי סטור כזה, כנ"ל מד צעדים לריצה, או אפליקציית נגן מוזיקה או כל שאר הדברים שחברות כמו סמסונג שמות על המכשירים.

בסופו של דבר אני לא חושב שזה יתרון או חסרון העובדה שהאפליקציות האלה קיימות, אני פשוט חושב שזה קורץ לסוגים אחרים של אנשים. אבל אין מה לעשות, פיתוח האפליקציות האלה עולה כסף, ולכן מכשיר דגל לא שהוא לא נקסוס יעלה יותר. תחשוב על זה כמו לפטופ שמגיע עם ווינדוס או בלי מערכת הפעלה.

בדיוק בגלל זה אני מסכים איתך שהקביעה של פיש על כך שהגלקסי הוא חד משמעית טוב יותר לא יכולה להיות נכונה, כי אני לא צריך מצלמה טובה יותר או חיישן טביעת אצבע ולכן לי הנקסוס טוב יותר וגם זול יותר. בגלקסי חד משמעית יש יותר דברים וזה עושה אותו יקר יותר, השאלה היא האם אתה רוצה לשלם עבורם. ואת זה כל אחד צריך להחליט לעצמו.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

למה נקסוס? במחיר שלהם אתה יכול לקנות 4 מכשירים סיניים עלומי שם וזיכרון לכל המשפחה.

כולנו משלמים במכשירים האלה על פיצ'רים שאת חלקם אנחנו צריכים פונקציונאלית ואת חלקם אמוציונאלית. כמה הצרכי הלה שווים לנו זה כבר אינדיבידואלי לכל אחד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אם למשל אתה רוצה ווידג'ט של מזג אוויר, בגלקסי (אני מניח) שיהיה לך אחד preloaded, תצטרך לחפש בפליי סטור כזה, כנ"ל מד צעדים לריצה, או אפליקציית נגן מוזיקה או כל שאר הדברים שחברות כמו סמסונג שמות על המכשירים.

בסופו של דבר אני לא חושב שזה יתרון או חסרון העובדה שהאפליקציות האלה קיימות, אני פשוט חושב שזה קורץ לסוגים אחרים של אנשים. אבל אין מה לעשות, פיתוח האפליקציות האלה עולה כסף, ולכן מכשיר דגל לא שהוא לא נקסוס יעלה יותר. תחשוב על זה כמו לפטופ שמגיע עם ווינדוס או בלי מערכת הפעלה.

בדיוק בגלל זה אני מסכים איתך שהקביעה של פיש על כך שהגלקסי הוא חד משמעית טוב יותר לא יכולה להיות נכונה, כי אני לא צריך מצלמה טובה יותר או חיישן טביעת אצבע ולכן לי הנקסוס טוב יותר וגם זול יותר. בגלקסי חד משמעית יש יותר דברים וזה עושה אותו יקר יותר, השאלה היא האם אתה רוצה לשלם עבורם. ואת זה כל אחד צריך להחליט לעצמו.

נגן מוסיקה, אולפן סרטים (עריכת סרטי ווידיאו) וגם ווידג'ט מזג אוויר קיימים בנקסוס 4 מותקנים מראש במכשיר. אצלי המכשיר בזמנו הגיע עם ג'לי 4.3 או 4.2 לכן ייתכן מאוד שהחל מגירסה מסויימת גוגל הוסיפו את האפליקציות שרשמתי קודם לכן מותקנים מראש.

פורסם

בנגן מוזיקה התכוונתי לאחד שהוא לא גוגל פליי, או לחלופין אפליקצית מצלמה מתוחכמת יותר. היה לך ווידג'ט של מזג אוויר?? מוזר מאוד.

בכל אופן, אין צורך להכנס לקטנות, אתה מבין למה אני מתכוון.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם (נערך)

נגן המוסיקה שמותקן מראש מתאים לניגון מוסיקה שאתה מעתיק ממחשב לטלפון כמו כול נגן אחר.

כן היה ווידג'ט מזג האוויר רק היה צריך להעביר אותו למסך הבית.

תאמין לי גם אפלקיצית המצלמה בנקסוס 4 יודעת לעשות הרבה ואני מניח שרובינו לא משתמשים בכול האפשרויות הקיימות באפליקציה המובנית.

צילום פנרומי ועוד...

עריכה אחרונה על ידי מרק10

פורסם
איזה 4 מכשירים סיניים אתה קונה שהם עם המפרט של הנקסוס ב-350 דולר?

לא טענתי שבאותו המפרט כמו שהמפרט של הגלאקסי שונה מהמפרט של הנקסוס.

פורסם
ג'יימס, יש לאבי מוטורולה מוטו G, ואני רוצה לעשות את המכשיר שלו ליותר פשוט לתפעול, בדגש על חלוקה לתיקיות בתפריט האפליקציות (לא במסכי הבית), להפחית מסכי בית מ5 ל3, לקסטם את הסטטוס בר שיהיה עם כפתורי הגדרות מהירות.

השאלה היא האם ההתנהלות בקסטום זהה לנקסוס? מדובר בגוגל אדישן.

וכמובן אשמח למדריכים בנושא.

בקשר לשני הדברים הראשונים, תוריד לאונצ'ר בשם apex. (הגרסה בתשלום)

בקשר לדבר השלישי, אני משתמש האפליקציה הבאה כדי לסדר לי כפתורי הגדרות בסטטוס בר - https://play.google.com/store/apps/details?id=de.j4velin.notificationToggle

אגב, יש כן הגדרות מהירות בממשק הוונילה. אבל הן נמצאות במסך המשני, תוריד את הסטטוס בר עם שתי אצבעות.

פורסם
אני מבין שכבר שכנעת את עצמך שעבור תוספת של 1400 שקלים בהחלט שווה לרכוש S5 ולהנות מפיצ'רים שאלוהים יודע כמה אתה באמת תשתמש איתם.

עכשיו נותר לשכנע את שאר חבריי הפורום.

ואני מבין שאתה לא מבין כלום מהפוסט וכנראה גם לא היית מרוכז שהתחלת לקרוא את הפוסט (כי מההיכרות איתך בפורום בדר"כ אין לך בעיות הבנת הנקרא...)

שים לב שאני פותח הפוסט, וכמו שרשמתי לאשתי יש נקסוס 5.

בסופו של יום קניתי את הגלקסי מ2 סיבות בלבד:

1. סוללה חזקה משמעותית (אני עובד כל היום עם המכשיר אז זה חשוב לי מאוד) לאחר בדיקה של הנקסוס הוא לא מחזיק מעמד יותר מ5 שעות ברצף.

2. בגלל לאשתי יש נקסוס, ואני יודע שהיא זוממת על הגלקסי, העדפתי לקנות גלקסי ומקסימום להחליף איתה אם למישהו מאיתנו יימאס מהמכיר שלו.

חכה שתתקע עם מערכת הפעלה ללא עדכון במשך יותר משנה ואז תבין מה שווים הפיצ'רים הללו.

גם אני חשבתי שסמנסונג הכי טוב אבל אחרי שה-N8000 שלי עדיין יושב על 4.1.2 כאשר הנקסוס על 4.4.2 אני מבין שלסמסונג אני לא חוזר.

עדכון תוכנה זה דבר משמעותי כיום באנדרואיד.

זה לא מפריע לי ומקסימום מורידים רום לא מקורי מגרסא מעודכנת.

פורסם

איזו תשובה לא לעניין...

זה מתחיל להרגיש כאילו יש לך משהו אישי נגד הקלסי ואתה כועס על כל מי שקונה אותו...

על אותו משקל אפשר להגיד שבמחיר של הגולף שלך אני קונה לי איביזה טורבו ולבן שלי 106 ראלי...

שתיהן יסעו יותר מהר מהגולף, יאבדו פחות כסף (בפועל, לא באחוזים) בירידת ערך, יתנו יותר כיף בהתנהגות וברמזור כולם ישאלו אותי "תגיד אחי טוחן אימפרזה"?

אז כל מי שקונה גולף דור 5 טיפש? ברור שלא! פשוט יש לך דרישות שונות מהרכב שאתה קונה (אבזור, איכות חומרים וכדומה)

פורסם

אנשים נוטים להקצין כל דבר,מכשירי הגלקסי לא מלאים בלאגים כמו שטוענים,ואני בטוח שהS5 מכשיר טוב,יש לו הגנה נגד מים וזה מצויין ולדעתי זה אחד הדברים הכי חשובים היום בסמארטפון.

בבעלותי S4 ולדעתי זה מכשיר מצוין אך בארץ הבעיה היא היבואן המחורבן,שכבר כמעט לפי חודשיים יצא עדכון 4.4 לS4 ועדיין היבואן עוד לא שחרר את העדכון.

כך שהגלקסי הנוכחי יהיה המכשיר האחרון שלי מבית סמסונג,כמה שאני אוהב את המכשיר אני לא מוכן לחכות 3-4 חודשים אחרי שסמסונג מפיצה עדכון.

ואם תוריד ותתקין רום מקוסטם,אז אין אחריות.

התעסקתי בעבר עם רומים מקוסטמים ואין כמו רום המקורי של סמסונג,אולי היה יותר איטי אבל תמיד תמיד הרבה יותר יציב.

היום כבר אין לי כוח להתעסק בשטויות אני רוצה לקבל עדכונים מהר ובמינימום התעסקות,בדיוק מה שאין בסמסונג.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

לא מבין את הרדיפה אחרי העדכונים.

כל זמן שהמכשיר עובד טוב, לא נתקע וממלא את הפונקציות הדרושות לא אכפת לי אם הוא מתעדכן או לא.

• תוכן חדש...