Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים יקרים, הצילו!

אני חייב לקנות מכשיר סלולרי חדש, באופן דחוף.

אני לא יכול לחכות עם הקנייה והולך לקנות ביום שישי בבוקר.

המתמודדים כרגע הנקסוס והגלקסי 5 לצערי הרב.

דרישות:

טעינה אלחוטית- יש בשניהם (בגלקסי זה לא מובנה אבל הבנתי שיש כיסוי גב מקורי של סמסונג, האם מישהו שמע על זה?)

גודל מסך- 2 המכשירים גדולים לי, אני מבין שאני חייב להתפשר בנושא זה עכב רצון לחומרה מאוד חזקה.

הגודל של הגלקסי 2 מושלם מבחינתי.

נעילת אצבע- חשוב לי ויש רק בגלקסי.

מחיר, הגלקסי עולה פי 2 מהנקסוס, 3600 מול 1800 ש"ח :evil:

מס' נקודות- לאשתי יש את הנקסוס, אני לא התחברתי אליו בעיקר בגלל גודל (אין לי ברירה וצריך להתרגל) וממשק.

הבנתי שיש אין סוף אפשריות לשנות את הממשק אבל אינני יודע איך.

חסרון ענק- עד עכשיו לא הצלחתי לסכרן אותו למחשב ולמרות הורדת דרייבירים :?

גלקסי, הבנתי שהוא אפילו יותר גדול (מבחינת גודל פיזי) מהנקסוס, האם זה נכון?

ישנה אפשרות לכרטיס הרחבה, ישנה טביעת אצבע, הגנה נגד מים, אבל 3600 ש"ח זה הון קטן שאמנם אני יכול להרשות לעצמי ללא בעיות מיוחדות אבל עדיין זה 1800 ש"ח יותר...

אגב, אם היה לסוני Z1C טביעת אצבע וטעינה אלחוטית הוא היה מושלם מבחינתי והייתי קונה אותו גם ב4K.

לא מצאתי מתאם לטעינה אלחוטית לסוני באיביי לצערי.

לעזרתכם המסורה אודה,

השכן שאיננו ישן.

• תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מדוע אתה חייב חיישן טביעת אצבע?

בנוגע לטעינה האחוטית- לדעתי הפיתרון הזה של סוני לא פחות טוב:

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

תשמע שאלתי שאלה דומה לפני כמה שבועות, לפני שבועיים שידרגתי את האייפון 4 לLGG2

אשתי לא התאפקה ושבוע אחרי הזמינה לעצמה גם אחד.

המכשיר מדהים, עולה 2200-2400 בחנויות הפרטיות.

אני ממליץ לך תראה כמה מכשירים ותראה למה אתה הכי מתחבר, היום כולם (כמעט) כבר טובים.

פורסם

מה הסיבה שבגינה אתה רוצה מכשיר עם חומרה חזקה?

למה גם הרצון לטעינהאלחוטית? אתה יודע שזה יומרהגדולה יותר מאשר איך זה בפןעל?(במקום לחבר לשקע usb,אתה שם על משטח יעודי.)

מנסיון,הגדול הגדול תמיד מציק,ואי אפשר להתרגל לזה לחלוטין.

פורסם

הסיבה לדרישה של הטעינה אלחוטית היא שאני משתמש בפלאפון המון ולכן בכל הזדמנות שיש לי אני מטעין את המכשיר.

גם כיום אני עם טעינה אלחוטית ב2 המכשירים שלי.

ישנם 3 מטענים אלחוטיים בבית, אחד על השולחן במשרד ואחד משולב עם מחזיק סלולרי להצגת הGPS ברכב.

ללא טעינה אלחוטית אני מוצא את עצמי כל היום מחבר\מנתק כבלים למכשירים.

אגב, זה עובד מדהים, רק להניח את המכשיר והוא מטעין.

אני רוצה חומרה חזקה כי אני שונא שנאת מוות "דיליי" במכשיר, כיום אני עם גלסקי 3 בתור מכשיר נוסף והוא איטי מאוד.

פורסם
תשמע שאלתי שאלה דומה לפני כמה שבועות, לפני שבועיים שידרגתי את האייפון 4 לLGG2

אשתי לא התאפקה ושבוע אחרי הזמינה לעצמה גם אחד.

המכשיר מדהים, עולה 2200-2400 בחנויות הפרטיות.

אני ממליץ לך תראה כמה מכשירים ותראה למה אתה הכי מתחבר, היום כולם (כמעט) כבר טובים.

היה לי את הG2 והוחזר כלאחר כבוד לאחר כמה שעות.

לצערי ההקשה על המסך לא עובדת מושלם ולא תמיד מגיבה ולא נוח לי עם הכפתור האחורי.

הבעיה היא שאני חייב מכשיר בימים הקרובים ולא יהיה אופציה לבדוק לעומק את הS5 לפני הקנייה...

אני מחליף מכשיר בממוצע כל שנתיים שלוש כך שאני מעדיף לקנות את החדש ביותר.

ועוד שאלה, האם באילת המכשיר נמכר ללא מע"מ? אם כן שווה לי לתת קפיצה ביום שישי...

פורסם
חברים יקרים, הצילו!

אני חייב לקנות מכשיר סלולרי חדש, באופן דחוף.

אני לא יכול לחכות עם הקנייה והולך לקנות ביום שישי בבוקר.

המתמודדים כרגע הנקסוס והגלקסי 5 לצערי הרב.

דרישות:

טעינה אלחוטית- יש בשניהם (בגלקסי זה לא מובנה אבל הבנתי שיש כיסוי גב מקורי של סמסונג, האם מישהו שמע על זה?)

גודל מסך- 2 המכשירים גדולים לי, אני מבין שאני חייב להתפשר בנושא זה עכב רצון לחומרה מאוד חזקה.

הגודל של הגלקסי 2 מושלם מבחינתי.

נעילת אצבע- חשוב לי ויש רק בגלקסי.

מחיר, הגלקסי עולה פי 2 מהנקסוס, 3600 מול 1800 ש"ח :evil:

מס' נקודות- לאשתי יש את הנקסוס, אני לא התחברתי אליו בעיקר בגלל גודל (אין לי ברירה וצריך להתרגל) וממשק.

הבנתי שיש אין סוף אפשריות לשנות את הממשק אבל אינני יודע איך.

חסרון ענק- עד עכשיו לא הצלחתי לסכרן אותו למחשב ולמרות הורדת דרייבירים :?

גלקסי, הבנתי שהוא אפילו יותר גדול (מבחינת גודל פיזי) מהנקסוס, האם זה נכון?

ישנה אפשרות לכרטיס הרחבה, ישנה טביעת אצבע, הגנה נגד מים, אבל 3600 ש"ח זה הון קטן שאמנם אני יכול להרשות לעצמי ללא בעיות מיוחדות אבל עדיין זה 1800 ש"ח יותר...

אגב, אם היה לסוני Z1C טביעת אצבע וטעינה אלחוטית הוא היה מושלם מבחינתי והייתי קונה אותו גם ב4K.

לא מצאתי מתאם לטעינה אלחוטית לסוני באיביי לצערי.

לעזרתכם המסורה אודה,

השכן שאיננו ישן.

פיש, אני בלבטים דומים. שקלתי גם את ה-LG G2, אבל ירדתי מזה. הרגיש גדול מידי לאחיזה.

במבחנים אחרונים שנעשו בין ה-N5 ל-S5, הרי שסמסונג חוזרים לקחת את ההובלה - הוא מהיר וחזק יותר מהנקסוס 5. על פניו, נראה כי ה-S5 מכשיר טוב, יעיל וחזק מקודמו, יחד עם שלל אופציות שהתווספו אליו.

כרגע אני נעול על הנקסוס 5, הוא מרגיש לי הרבה יותר פשוט אך יעיל - ובעיקר מהיר מאוד בתגובותיו (בהשוואה אל ה-S4). מכוון שאין לי את הזמן והחשק להתעסק בשינויי רומים - בכל פעם שסמסונג מחליטים לסיים את העדכוני אנדרואיד המקוריים, החלטתי שאלך לי על הנקסוס 5 - וזאת למרות המגרעות שלו (אין סלוט להוספת זכרון, אין אפשרות להחליף סוללה כמו בסמסונג, מצלמה פחות טובה). תוסיף לכך את העובדה שהנקסוס 5 32GB עולה בארה"ב 450 דולר (ל-D821 "פרוץ") - לעומת 750 דולר (פלוס מינוס) של הסמסונג S5. בעיני לפחות - פער גדול מידי מכדי להצדיק את רכישת הסמסונג.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
תוסיף לכך את העובדה שהנקסוס 5 32GB עולה בארה"ב 450 דולר (ל-D821 "פרוץ") - לעומת 750 דולר (פלוס מינוס) של הסמסונג S5. בעיני לפחות - פער גדול מידי מכדי להצדיק את רכישת הסמסונג.

מה הכוונה בפרוץ?

d821 זה דגם שתומך בLTE בארץ?

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

פורסם
מה הכוונה בפרוץ?

d821 זה דגם שתומך בLTE בארץ?

אכן, ה-D821 הוא המכשיר לשוק האירופאי.

"פרוץ" = Unlocked.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

-ש לי את ה G2 ואני ממליץ לך על הנקסוס 5.

-הממשק הרבה יותר מהיר בנקסוס, למרות שהמעבד חלש מה G2 המכשיר מרגיש הרבה יותר מהיר , הסיבה היא שב G2 העמיסו פונקציות על המכשיר ולמרות הנתונים הטובים יש לפעמים דיליי שלדבריך אתה שונא.

-המסך של הנקסוס קטן מה G2 ויהיה לך יותר נוח.

-ב G2 אין טעינה אלחוטית.

לא הייתי קונה את ה S5 בגלל המחיר, חבל על הכסף.

Miata ND2

פורסם (נערך)
ועוד שאלה, האם באילת המכשיר נמכר ללא מע"מ? אם כן שווה לי לתת קפיצה ביום שישי...

אכן כך.

לגבי ה SGS5,אני לא בטוח שהוא כבר במלאי בחנויות.

כדאי שתחכה לשבוע הבא בשביל לוודא.

עריכה אחרונה על ידי ezuf

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

הS5 מגיע לחנויות ביום שישי.

כמו כן יש לי הטבות הזמנה מוקדמת מסאני,אורנג' ופלאפון.

אגב, הS5 באילת עולה 3002 ש"ח למי שמעוניין (לאחר בדיקה מול השירות לקוחות של סאני, לדבריהם גם לא תשבי אילת זכאים לקנות במחיר הנ"ל)

פורסם

פיש,אתה לא חייב את סאני ויכול לקנות גם מרשתות כמו באג,KSP,וכו'

וממש לא חייב להיות תושב אילת בשביל לרכוש (חנות שמתנה זאת כתנאי לקניה,יורה לעצמה ברגל)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

הסוני z1 compact יכול להיות מעולה בשבילך, אם תתגמש בנושא הטעינה האלחוטית.

יש לי אותו, אחרי הגלקסי 4. נוח, קומפקטי יחסית, מהיר וחלק ללא לאגים כלל (ובמיוחד ביחס לגלקסי 4 שהוציא אותי מדעתי). הסוללה מחזיקה יומיים בקלות בשימוש רגוע, וכ12 שעות מסך!

לגבי נושא הטעינה, יש לי את תחנת הטעינה המגנטית בבית, נוח במיוחד לטעמי. אבל אין ספק שעמדת טעינה אחחטוית בדומה למה שיש בנוקיה לומיה יותר נוח.

לי יש פיתרון ביניים בנוסף לתחנה המגנטית הנ"ל - כבל טעינה מגנטי (לא מקורי- תחליפי מאיביי אנגליה) שמתמגנט לאותו המקום שמתמגנט בתחנת הטעינה של סוני. נוח יותר מחיבור כבל רגיל בלי ספק ואין בעיה למשוך את המכשיר מהמקום מבלי לשים לב למטען.

המכשיר אצלי כחודש, ואני מבסוט ממנו. uploadfromtaptalk1397038337638.jpguploadfromtaptalk1397038348647.jpg

לגבי הגלקסי, הוא אכן יותר גדול מהנקסוס ואף מגלקסי 4. ובלי לדבר על העובדה שייתכן והגב לטעינה האלחוטית יכול להגדילו עוד יותר.

השאלה העיקרית לגביו היא האם הם באמת פתרו את נושא הלאגים המעצבנים שהיו נוכחים בגלקסי 4?

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

• תוכן חדש...