Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מד דלק תקוע על החצי ביונדאי אקסנט 2005

bandog
שימו לב! השרשור הזה בן 3919 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום.

ברשותי יונדאי אקסנט 2005, דגם פמילי סדאן. הרכב נקנה לפני כחודש מבן אדם מבוגר.

בבדיקה של האוטו התגלה שהמד דלק מזייף. המוכר הסביר לי שהוא מילא כל פעם פול טנק וספר 200 ק"מ ואז מילא שוב.

בעל מקצוע שאיתו התייעצתי אמר לי שייתכן שהבעיה היא לא בלוח שעונים אלא במצוף דלק.

השאלה שלי היא כזאת:

איפה יש מוסכים שמטפלים בבעיה הזאת באיזור פ"ת/יהוד/אור יהודה/קרית אונו וכמה צריכה לעלות ההחלפה של המצוף דלק?

תודה לעונים

יום טוב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המצוף בדרך כלל מוצמד למשאבת הדלק כך שכדאי לפני שרצים להחליף פשוט לשלוף את משאבת הדלק ולנסות לבדוק את המצוף עצמו אולי הוא תקוע.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני כבר 3 שנים עם קוואליר 99 עם מצוף דפוק, פחות מחצי מיכל והוא מקפץ מצד לצד. אני שם TRIP כל פעם שאני ממלא דלק, מגיע ל 380-400 קילומטר וממלא. אני זוכר אז שביררתי על עלות תיקון בזמנו עמד על אזור ה300-400 שקל כולל עבודה, אבל זה משתנה מרכב לרכב, תעשה ברור על המחיר לרכב שלך (קודם כל תוודא שזה באמת המצוף ולא גרוע מכך) ותחליט עם שווה לתקן, לדעתי אפשר בלי בעיה להסתדר בלי.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אצלך מערכת מדידת כמות הדלק פשוטה, מצוף שמחובר לנגד משתנה שמשנה ההתנגשות לפי עליה וירידה של המצוף-סביר להניח שהבעיה במנגנון הנ"ל.

יכול להיות שהבעיה בשעון -סבירות נמוכה.

תוכל לקנות מצוף כזה מפירוקיה ב 100 שקל לכל היותר.

ההחלפה תעלה גם כן 150-100 שקלים...

שי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• שבועיים מאוחר יותר ...

עדכון קטנטן

הייתי הבוקר אצל אילן ספידומטרים בסגולה פ"ת. האבחנה שלו - לוח שעונים ולא מצוף. הבנתי ממנו שזאת מחלה ידועה ביונדאי אקסנט דגם פמילי.

הנזק - 450 ש"ח לפני מע"מ. לפני שאני ניגש להחליף, האם המחיר נשמע סביר?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז החליפו לי את לוח השעונים ללוח אחר מפירוק. תדלקתי פול טנק בשבוע שעבר ככה שעדיין אין לי אינדיקציה אם הבעיה עם המד דלק נפתרה. מה שכן, נסעתי היום נסיעה קצרה ונורת check נדלקה לי. האם זה קשור למשהו חשמלי בלוח החדש או שפשוט אין לי מזל עם האוטו והחיישן חמצן או ממיר קטליטי עשה/עשו את שלהם?

אני רוצה לציין שהיונדאי עברה טיפול יישור קו לפני כשבועיים והוחלפו פילטרים, שמנים, פלאגים ועוד...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

2 האופציות אפשריות. או חיבור לקוי או תקלה חדשה.

רק סורק תקלות ייתן לך כיוון.

למרות שמניסיוני תקלות שצצות אחרי תיקון מסויים בד"כ קשורות אליו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מאחר והתקשרו אליי מהמכון ושאלו אותי כמה קילומטרים יש לאוטו, אני מעריך שמחליפים לי את כל הלוח שעונים.

בגלל זה שלחתי לך הודעה פרטית עם אותה שאלה , רציתי לתת לך לוח שעונים ב100 ש"ח , חבל שלא ענית לי,

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

kfirrev לא ראיתי אף הודעה פרטית ממך. בכל מקרה כמו ש Nakamichi כתב, גם אני חושב שקיים סיכוי גבוה שזה קשור להחלפת לוח השעונים. הלוח הוא מפירוק ולא חדש. אולי הגיע תקול. אילן מהמכון לספידומטרים אמר לי שיש לי 3 חודשי אחריות בדיוק ושעל כל בעיה שצצה להגיע מיד. בכל מקרה שמרתי את הלוח שעונים שפורק ואני אביא אותו איתי אליו על מנת להצליב את התקלה לפני שאני רץ למוסך להוציא עוד כסף על סריקה. תודה לכל המגיבים, אני אעדכן בקרוב.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עושה רושם שהבעיה נפתרה. קודם כל המד דלק חזר להתנהג בצורה נורמלית ואחרי איפוס שביצעתי למחשב ע"י הוצאת המינוס מהמצבר, נורת ה CHECK כבתה וכבר כמה ימים שהיא לא דולקת יותר במהלך נסיעה. מסתבר שאחרי החלפה של לוח שעונים צריך לעשות ריסט למחשב באוטו ואת זה במכון שכחו לעשות. בכל מקרה תודה לכל המגיבים על העצות :-D

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3919 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...