Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם !

שאלה לי אליכם...

יש 2 כלים, ואני יודע שהם שונים לגמרי - שאני שוקל לקנות אחד מהם עוד השבוע (אני כרגע רוכב על GS500 מודל 92).

הראשון הוא 600F (מודל 88, רוצים עליו 7,000) אחרי שיפוץ כללי, פיירינג מלא, צביעה חדשה

השני הוא BSA (מודל 66, רוצים עליו 8,000) - דגם B40 אחרי שיפוץ ושיחזור מלא + צביעה מקורית

שוב - אני יודע שזה 2 כלים שונים וכל אחד זה עולם ומלואו - ובגלל זה השאלה שלי אליכם...

מצד אחד יש את הF ה"ספורטיבי" (שמהצד השני שלו אני שומע מאנשים שהוא "מסוכן מאוד מאוד והתחת מחליק כי המנוע מקדימה...בלה בלה בלה")

מצד שני יש את הBSA ה"ענתיקה" (שמהצד השני שלו אני שומע וחושב שזה באמת "ענתיקה"/גרוטאה מבחינת מהירות, אבל מצד אחר זה משהו נוסטלגי ויכול להיות מאוד נחמד למפגשים של אספנות ובכלל - לנסיעה כייפית...)

מה אתם אומרים ?!

אני משתגע מההתלבטות... :):):)

נ.ב - התמונות המצורפות הם של הכלים למכירה (לא "דוגמאות הדגמים") !

600F.jpg

BSA.jpg

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קודם כל, צא מהסרט שה-F הוא אופנוע ספורטיבי.

דבר שני, קנה את ה-BSA רק אם אתה מתכוון לרכב עליו בתדירות נמוכה (פעם בחודש?) - אלא אם כן, יש לך כסף לתחזוקה רבה וגבוהה.

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם
שלום לכולם !

שאלה לי אליכם...

יש 2 כלים, ואני יודע שהם שונים לגמרי - שאני שוקל לקנות אחד מהם עוד השבוע (אני כרגע רוכב על GS500 מודל 92).

הראשון הוא 600F (מודל 88, רוצים עליו 7,000) אחרי שיפוץ כללי, פיירינג מלא, צביעה חדשה

השני הוא BSA (מודל 66, רוצים עליו 8,000) - דגם B40 אחרי שיפוץ ושיחזור מלא + צביעה מקורית

שוב - אני יודע שזה 2 כלים שונים וכל אחד זה עולם ומלואו - ובגלל זה השאלה שלי אליכם...

מצד אחד יש את הF ה"ספורטיבי" (שמהצד השני שלו אני שומע מאנשים שהוא "מסוכן מאוד מאוד והתחת מחליק כי המנוע מקדימה...בלה בלה בלה")

מצד שני יש את הBSA ה"ענתיקה" (שמהצד השני שלו אני שומע וחושב שזה באמת "ענתיקה"/גרוטאה מבחינת מהירות, אבל מצד אחר זה משהו נוסטלגי ויכול להיות מאוד נחמד למפגשים של אספנות ובכלל - לנסיעה כייפית...)

מה אתם אומרים ?!

אני משתגע מההתלבטות... :):):)

נ.ב - התמונות המצורפות הם של הכלים למכירה (לא "דוגמאות הדגמים") !

אם אתה חושב שהF ספורטיבי אז קנה את הBSA.

הF הוא האופנוע תיור.

זהו.

מעבר לכך הוא אמין וטוב.

רק תבדוק בבדיקה שהוא לא יעלה לך יותר מדי כסף.

בכל זאת כלי ישן מאוד.

פה מדובר על מיסבי זרוע אחורית,

מיסבי היגוי, מצב המתלה האחורי, הבולמים מקדימה, וכו'...

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם

סוגיה מעניינת, לפחות מבחינת מהות ההבדלים. לדעתי, תישאר עם מה שיש לך. בכל מקרה אתה נכנס להרפתקה כלכלית עם רווחים שליליים (כלומר הפסדים). לא ברור מה אתה מרוויח מכל אחת מהאפשרויות שהעלת ביחס למה שכבר יש לך.

פורסם

תודה לכולם כולם על העזרה והעצות !!!

עכשיו עכשיו חזרתי מחבר שלי, בעלים של מוסך בנתניה, והוא שמע על הדילמה שלי...

ברגע שהוא שמע על הBSA הוא אמר שכשאני ארצה לרדת לטבריה וכל הדרך אהיה על 70 קמ"ש - אני ארצה לקחת פטיש ולשבור אותו - מה שנכון...

על הF הוא גם לא דיבר שבחים, - הוא תמיד אומר לי "למה אתה קונה גרוטאות ולא משקיע קצת יותר כסף על משהו חדש יותר?" - ולפעמים, כשחושבים על זה, אפשר להסכים איתו... :)

הוא הציע לי VFR750 שעמד בחוץ במחיר זנותי (וזה חבר-חבר, שלא תבואו תגידו "עובד עליו" וכאלה...) מה גם שהוא טיפל בו והשקיע בו - אבל שוב... זה מחירים שאני לא רוצה להשקיע באופנוע, לפחות לא עכשיו...

אני חושב ללכת על הF אחרי הכל... מן הסתם אחרי בדיקה מקיפה במוסך של חבר שלי...

נ.ב - עכשיו (כשחזרתי מאצלו) קיבלתי את החשבון על הGS (הוא לא לוחץ עלי לשלם במקום - או בכלל, אבל HEY... חבר חבר, אבל אני רוצה לשלם לבנאדם...)...

החשבון עומד על 16,000

כן כן, אתם רואים נכון... שש עזרה אלף ש"ח...

לפרט לכם על מה ? תאמינו לי שעוד רשומים שם דברים שהוא עשה לי ונתן לי בחינם...

אם הייתי יודע שזה מה שאני הולך להשקיע, הייתי שומר את ה-12 מחירון של הכלי, ועוד ה16 האלה, וקונה איזה אופנוע חדש, כמו שהוא תמיד אומר, באיזור ה28-30 אלף... חחח :):):)

פורסם

ברצינות או בצחוק?

Ohlins steering damper, Zero Gravity dark smoke double bubble screen, dynojet Power commander 3 USB, TRS tri-oval Yoshimura carbon slip-on, yamaha factory seat cowl, Gregg's custom flashmounts, harris grips, ART CARBON tank protector,SS Galfer break lines YEC roller protectors, YEC exhaust hanger, earache barends, lp mini rear indicator, Pirelli Diablo corsa rear180 and front

פורסם

אח יקר, העליתי את הנושא כבר בשאלה של מישהו אחר אבל עם אותו 600F. צא מהקטע של אופנועים ישנים במחיר זול. אני מבטיח לך שבשנת אחזקת הנ"ל תוציא עליו יותר מעלות הקניה שציינת. לא חארם? חבר או לא חבר, אתה תזרוק הרבה כסף לים. אין קיצורי דרך. יש לך חבר רציני שיכול לעזור לך לחתוך עלויות בחצי? סבבה, קנה כלי 97-98 ותשרוד. לא ישן מזה. אופנועים זה לא סוברו ג'סטי 88 שנוסעת עד סוף העולם. אל תקנה כלי בפחות מ 20000 לירות (כלל אצבע כללי+-). מאופנועים צריך להנות לא להפוך אתזב לבעסה.

פורסם

:lol: :lol: LOL

באמת עשית "טיפול ב16000 ש"ח ל GS שנת 92????

אצל חבר????

Ohlins steering damper, Zero Gravity dark smoke double bubble screen, dynojet Power commander 3 USB, TRS tri-oval Yoshimura carbon slip-on, yamaha factory seat cowl, Gregg's custom flashmounts, harris grips, ART CARBON tank protector,SS Galfer break lines YEC roller protectors, YEC exhaust hanger, earache barends, lp mini rear indicator, Pirelli Diablo corsa rear180 and front

פורסם
תודה לכולם כולם על העזרה והעצות !!!

עכשיו עכשיו חזרתי מחבר שלי, בעלים של מוסך בנתניה, והוא שמע על הדילמה שלי...

ברגע שהוא שמע על הBSA הוא אמר שכשאני ארצה לרדת לטבריה וכל הדרך אהיה על 70 קמ"ש - אני ארצה לקחת פטיש ולשבור אותו - מה שנכון...

על הF הוא גם לא דיבר שבחים, - הוא תמיד אומר לי "למה אתה קונה גרוטאות ולא משקיע קצת יותר כסף על משהו חדש יותר?" - ולפעמים, כשחושבים על זה, אפשר להסכים איתו... :)

הוא הציע לי VFR750 שעמד בחוץ במחיר זנותי (וזה חבר-חבר, שלא תבואו תגידו "עובד עליו" וכאלה...) מה גם שהוא טיפל בו והשקיע בו - אבל שוב... זה מחירים שאני לא רוצה להשקיע באופנוע, לפחות לא עכשיו...

אני חושב ללכת על הF אחרי הכל... מן הסתם אחרי בדיקה מקיפה במוסך של חבר שלי...

נ.ב - עכשיו (כשחזרתי מאצלו) קיבלתי את החשבון על הGS (הוא לא לוחץ עלי לשלם במקום - או בכלל, אבל HEY... חבר חבר, אבל אני רוצה לשלם לבנאדם...)...

החשבון עומד על 16,000

כן כן, אתם רואים נכון... שש עזרה אלף ש"ח...

לפרט לכם על מה ? תאמינו לי שעוד רשומים שם דברים שהוא עשה לי ונתן לי בחינם...

אם הייתי יודע שזה מה שאני הולך להשקיע, הייתי שומר את ה-12 מחירון של הכלי, ועוד ה16 האלה, וקונה איזה אופנוע חדש, כמו שהוא תמיד אומר, באיזור ה28-30 אלף... חחח :):):)

הוצאת 16K על תיקונים ב-GS שהמחירון שלו 12K?

חביבי, משהו רופף שם למעלה, מנוע קומפלט היה עולה לך פחות.

על מה הוצאת כזה סכום, אם מותר לשאול?

• תוכן חדש...