Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגה נתקע - קיה פיקנטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על פיקנטו מודל 2013 , רכב עם כ 13K ק"מ , בן שנה ושבוע.

אתמול אבי נכנס לרכב, הניע את האוטו וניסה לצאת מהחניה , וההגה לא מגיע , כאילושהתיגבור החשמלי אינו עובד.

הרכב הגיע על גרר למוסך המורשה של קיה, ושם הוחלט להחליף את כל מערכת ההגה.

ההחלפה כמובן ללא תשלום באחריות יצרן מלאה ללא כל ויכוח.

הענין הוא שמתחת לאף נאמר לנו שאנחנו לא הראשונים על הבעיה הזו בפיקנטו, לכן אני פונה לחברי הפורום הנכבד ושואל האם ידוע לכם משהו בנושא , מהארץ ומאתרים מחו"ל , אשמח לכל מידע נוסף.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

ההגה ננעל כאשר מנסים לסובב אותו כשהאימובולזר סגור. אחרי שמתניעים הוא צריך להשתחרר. יכול להיות סתם תקלה במגנון הזה.

פורסם

במוסך הוחלט על החלפה כללית של ההגה, הרכב הניע ללא בעיה אך ההגה פשוט לא זז ובלתי ניתן לסובב אותו.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

פעם ראשונה אני שומע,לפי מה שאמרו לך לכמה רכבים זה עוד קרה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני ראיתי במוסך קיה כשבאתי לטיפול, 2 פיקנטו שמחליפים להם את כל הריפוד ברכב, נאמר לי חד משמעית שזו "מחלה" של הדגם.

פורסם

יש רכב בלי מחלות ילדות?

כל עוד מחליפים הכל בלי בעיות ובלי נסיונות השחלה של "זה 20K ש"ח...היצרן הסכים להשתתף, זה 10K ש"ח...עלות חלקים עלינו זה 5K ש"ח...טוב, נו, לפנים משורת הדין, זה יוחלף באחריות" אז אני לא רואה בעיה עם העניין.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
יש רכב בלי מחלות ילדות?

כל עוד מחליפים הכל בלי בעיות ובלי נסיונות השחלה של "זה 20K ש"ח...היצרן הסכים להשתתף, זה 10K ש"ח...עלות חלקים עלינו זה 5K ש"ח...טוב, נו, לפנים משורת הדין, זה יוחלף באחריות" אז אני לא רואה בעיה עם העניין.

מסכים חלקית, מנוע וגיר לא צריכים "ללכת" ברכב חדש

לגבי אמינותו של יבואן, בהחלט נכון מאוד

Boris.K

פורסם
יש רכב בלי מחלות ילדות?

Bagira,שכחת,"אחריות של רצון טוב"...

:lol:.

לעצם העיניין,כמה זמן אורכת ההחלפה והאם החלקים נמצאים במלאי?

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

סביר להניח שהחליפו את מנוע הסרוו של הגה הכוח החשמלי.

על פניו, לא נראה שהבעייה היא במסרק עצמו - תקלות במסרק ההגה נדירות עד לא קיימות.

לא נעים, לא נורא.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

חן,

זוכר שהיו משפצים מסרקי הגה, ציריות?

קשה לי לזכור מתי נתקלתי בעשר השנים האחרונות בתקלה כזו ברכבים מודרני.

רק מדגים את ההתקדמות האדירה שעברה על עולם היציקות, שיבוב, סגסוגות ומטלורגיה באופן כללי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...