Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש מיני משפחתית סגנון האיביזה מבחינת גודל

הדברים שחשובים לי

1.חסכון בדלק

2.אמינות הרכב

3.מראה

4.נוחות

5.שנתון 2009+

6.יד נמוכה(1\2)

7.ק"מ נמוך(פחות מ100K)

עדיפות לבנזין

הרכב ישמש כרכב ראשי של זוג, בעיקר לנסיעות בין עירוניות קצרות(12 אלף ק"מ בשנה +\-)

לא משנה לי גיר ידני\אוט' לגבי רובוטי אני בחששות כי הבנתי שרובם עושים הרבה בעיות(אמרו לי שבאיביזה צריך להחליף כל 30 ק"מ בערך - לא יודע כמה זה נכון)

לא אכפת לי אם זה יהייה מליסינג

התקציב שעומד לרשותי הינו 45 אלף ש"ח

אשמח אם תוכלו לפרט לגבי הרכב שאתם ממליציםם עליו את היתרונות ואת החסרונות שלו

תודה לעוזרים

פורסם

באיביזה בתקציב שלך לא יהיה רובוטי,אתה כניראה מתכוון לDSG,וזה לא כול 30 אלף.

נסה לחפש גרנדה פונטו/איבו,היא עונה על הדרישות שלך.

יש גם כמה פאביות בעלות מנוע 1.6 ידניות ביד 2 עם נתונים טובים,היא תהיה זריזה יותר המפונטו אבל מאט פחות חיסכונית,מבחינת מראה הם ברמת איבזור SPORT עם גג לבן לכן גם ניראות נחמד.

יש גם את האיביזה שמצאה חן בעיניך עם גיר ידני,אותם חלפים של סקודה,רק שהסקודה מרווחת יותר מאחור.

ויש גם את הרנו קליאו 3 ידנית,הרכב בטיחותית,לי הייתה נוחה גם מאוד חסכונית,יש פה חבר פורום עם כזה רכב מדווח על 1/16.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

פונטו איבו, ואתה יכול לחפש משנת 2010+.

יתרונות: היא עונה על כל הדרישות שלך, בלי להחסיר אפילו אחת מהן, ועל הדרך בעלת האבזור הבטיחותי העשיר ביותר מבין כל המתחרות שלה בקטגוריה.

חסרונות: היא לא ביצועיסטית - המנוע חלש ועצל, ומרגיש הכי נוח סביב 90-100 קמ"ש (היא פחות מתחברת לתחומי ה130+).

אחרי המון בדיקות וחפירות, בתחום הסופר מיני אזור ה50k יד2, אני לא ראיתי אף רכב שנותן לה פייט אמיתי. אתה יכול למצוא רכב יד1 פרטי עם ק"מ נמוך וים אבזור בתקציב שלך, אבל צריך להיות סבלני ומהיר על ההדק, כי לאחרונה האקזמפלרים שלה נחטפים מהר מאוד. אני חושב שבשנה האחרונה המון אנשים (אני ביניהם) 'גילו' את הרכב...

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

כשאתה אומר "משפחתית", לכמה "משפחה" אתה מתכוון? אם אתה צריך להכניס שלושה ילדים מאחורה אז זה דבר אחד אבל אם אתה רווק או זוג צעיר פלוס ילד אחד, אז בתקציב הזה הייתי הולך על המאזדה 3. אמינה ואתה תהנה מהנהיגה. צפופה מאחורה ותא מטען קטן ובגלל זה היא לא באמת משפחתית קלאסית אבל לזוג היא קניה טובה.

פורסם

שלום,

פיאט פונטו איבו מתאמה לדרישותך.

אם זה מעניין אותך, הורי מוכרים אחת, אתה מוזמן לפנות בפרטי

ניסיתי, גיליתי, קניתי ונהנה - רנו מגאן !

כשחושבים מחוץ לקופסא, לעיתים מופתעים - שברולט קרוז 2011!

פורסם

+1 על הפונטו איבו.

רכב אמין, חסכוני ומאובזר מאוד במינימום כסף.

בת דודתי רכשה אחת ידנית לא מזמן, 2011 יד ראשונה עם ק"מ אפסי בכ-50k.

בהצלחה.

פורסם

UP

לאט לאט מתחזק אצלי הרצון לקנות פפיאט

חברה שלי קנתה פיאט פונטו גראנדה 2007 רובוטית לפני חודש היא מאוד מאוד מרוצה בינתיים לדעתי זה רכב נחמד אבל אני לא יקנה רובוטי העברת ההילוכים שלו משגעת אותי האם הדגמים הידניים חזקים יותר?

מה ההבדלים בינו ובין הפונטו איבו???

איזה שנתונים מומלצים? ומישהו יודע אם יש סוכנות ליסינג שמחזיקה אותם למכירה יד שניה?

לגבי הפאביה והאיביזה איזה דגמים מומלצים לפי מה שראיתי אני אולי יוכל להרשות לעצמי את דגמי 2010 (עד 50 אלף ש"ח) - האם כדאי או שעדיף את הפיאט בגלל הרמת איבזור ? והתמורה למחר?

פורסם

הפונטו איבו היא המחליפה של הגרנדה פונטו,מכנית הם זהות.

בפאביה ואיביזה תוכל לרכוש את מנועי 1.6 שיהיו חזקים מהפונטו,אבל פחות חסכונים.

האיבו תיהיה בשנתיים חדשה יותר,יש גם גירסת 150,היא מאוד מאוד מאובזרת.

מבחינת איבזור,שוב תלוי איזה דגם תמצא של הפאביה ושל הפיאט.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בארץ יש איבו החל מ2010. במקביל לישווק של האיבו המשיכו עם שיווק הגרנדה.

מבחינת הבדלים בינהן: הגרנדה הגיעה עם מנוע 1.2 (רק ידנית) וגם 1.4 (גם רובוטית וגם ידנית) כאשר האיבו הגיעה רק עם 1.4 (גם ידניות וגם רובוטיות).

העיצוב החיצוני של האיבו הוא מתיחת פנים של הגרנדה, הבדל בפגושים ופנסים האחוריים. העיצוב של פנים הרכב לעומת זאת שונה לגמרי. מבחינת האיבזור יש הבדלים די גדולים בין האיבו לגרנדה גם כן. רמת הגימור הנמוכה של האיבו (אקטיב) מגיעה עם כל האיבזור הבטיחותי (7 כריות אוויר, ABS, ESP ועוד') בנוסף יש גם שליטה מההגה על המערכת ומערכת start&stop.

בחברות ליסינג\השכרה לא נראה לי שתמצא איבו בתקציב שלך כי כבר לפני חצי שנה כל ההיצע שהיה להם היה 2011+ והמחירים והק"מ היו גבוהים.

בתקציב המגודר, אני מאמינה שתמצא איבו 2010 או גרנדה 2011 (אבל גרנדה תהיה ברמת גימור הנמוכה עם 2 כריות אוויר ולא בטוח שיהיה לה ESP).

גרסת 150TH לא רלוונטית, כיוון שיצאה ב2011 ונמכרת במחירים גבוהים מ50K.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ב-55 אלף ש"ח אתה יכול למצוא סוזוקי SX4 האצ'בק מהשנים הראשונות. מכונית שנראית נחמד, אמינה, גיר אוטומטי ולא רובוטי כמו בפיאט, זולה לאחזקה וחסכונית בדלק. קניה לא רעה בכלל לדעתי בסגמנט הזה, במיוחד לאור הדרישות שציינת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...