Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

2500 נשמע מחיר יותר הגיוני ?

הסוכנות של פלסווגן מוזרה, בהתחלה היא אמרה "יש בעיה במשאבה , זה כנראה יעלה באיזור ה1000 שקל אבל צריך לבדוק" ואז הם התקשרו למחורת ואמרו "אכן יש בעיה במשאבה וזה 3800"

זה הזוי,

אם הם מלכתחילה ידעו שהבעיה במשאבה, למה אמרו "באיזור ה1000" , הריי כל מה שהם גילו בבדיקה זה שההערכה הראשונית שלהם נכונה.. זה לא שנמצאו בעיות נוספות שגרמו למחיר לקפוץ מאיזור ה1000 לאיזור ה3800

פורסם
אני מקבל הצעות מחיר נורא יקרות

למשל המוסך הרשמי של פלסווגן רוצה 3800 :|

אנא ציין את נפח המנוע וקוד המנוע כפי שרשום ברישיון הרכב בכדי שנוכל לעזור לך למצוא משאבה תחליפית.

המחיר של משאבה מקורית לרוב רכבי גולף נע בין 400 שקלים ל-1000 שקלים לכן נראה שקיימת פה איזה חוסר התאמה או תקשורת בינך לבין המוסך.

איזה כייף לי :)

פורסם
אנא ציין את נפח המנוע וקוד המנוע כפי שרשום ברישיון הרכב בכדי שנוכל לעזור לך למצוא משאבה תחליפית.

המחיר של משאבה מקורית לרוב רכבי גולף נע בין 400 שקלים ל-1000 שקלים לכן נראה שקיימת פה איזה חוסר התאמה או תקשורת בינך לבין המוסך.

הנפח מנוע זה 1.4TSI והקוד BMY

פורסם (נערך)

אכן משאבה מקורית לרכב שלך עשוייה לעלות כ-1500 שקלים לא כולל עבודה+החלפת נוזל קירור.

בדוק וקבל הצעת מחיר מחבר הפורום מוסך רון.

http://www.rongarage.co.il/main.html

עריכה אחרונה על ידי מרק10

פורסם

בת זוגתי שמה אצל רון :)

אומנם לא פגשתי אותו אבל מהשיחה איתה התרשמתי שמדובר בבחור מאוד נחמד וכנה.

שאלת תם, למה ברכב שלי המשאבה כה יקרה ?

זה ספציפית המשאבה יקרה או שמה כל התיקונים ברכב הזה צפויים להיות יקרים ?

פורסם

אם אתה לא בטוח שמדובר במשאבה, אני מציע לך לבקש דיאגנוזה מחדש ולא "להינעל" על המשאבה. כל מכונאי יכול להגיע למסקנה אחרת.

פורסם

מה האיבחון של רון ?

אני חושב שהמשאבה ברכבך בנוייה עם פולי קלאצ' מגנטי לכן המחיר כה יקר. אולי התקלה בכלל במשאבת הסחרור של הטורבו.

פורסם
מה האיבחון של רון ?

אני חושב שהמשאבה ברכבך בנוייה עם פולי קלאצ' מגנטי לכן המחיר כה יקר. אולי התקלה בכלל במשאבת הסחרור של הטורבו.

רק כדי להשלים את השרשור (אם נעזרתי בכם, אני מרגיש חובה גם להגיב בתום הטיפול :) )

משיחה עם בת זוגתי שלקחה את הרכב לרון :

רון אמר שזו אכן הבעיה והחלק יעלה באיזור ה1800 וכל הטיפול 2500 כולל מע"מ ועבודה, בנוסף בת זוגתי שאלה אותו כמה יעלה לתקן את הפגוש (הוא קצת עקום כנראה ממישהו שפגע בו בחניה) הוא אמר שזה לדעתו באיזור ה300-400 שקל. בת זוגתי העדיפה שלא להוציא את הסכום הזה עכשיו ואמרה לו שאין צורך לתקן את הפגוש.

אחרי 3 שעות היא חזרה אליו לקחת את הרכב, הרכב עבד מצויין בלי רעשים מוזרים (שכחתי לציין שהיו לו רעשים מוזרים , כנראה מהמשאבת מים הגוססת) (עלה 2480)

בנוסף רון תיקן את הפגוש על חשבונו, שטף את האוטו ושאב מבפנים !!!

אין לי מילים לתאר כמה אני שמח לשמוע על אדם על ישר והוגן כמו רון, הייתי כותב את זה גם בלי שהוא היה מתקן דברים מעבר.

אבל על כך שהוא גם תיקן את הפגוש על חשבונו, שטף ושאב את הרכב אני חייב להגיד שאני מוריד בפניו את הכובע, אין לי ספק שאני אחזור אליו גם אם אגור בעיר אחרת וגם אביא אליו אנשים נוספים שאני מכיר עם פלסווגן.

רון אם אתה קורא את זה, תודה :)

פורסם

ברוך הבא לעולם הגרמניות. אין ספק שמדובר ברכב בטיחותי ונוח אבל כמובן שזה בא על חשבון מחירי החלפים והתיקונים לפני מספר ימים הלך לחבר שלי עם רכב כמו שלך סליל הצתה אחד. שילם 400 שח ולא במורשה! במחיר הזה אני מביא יחידת הצתה קומפלט לפונטו שלי. השאלה אם גם בחול המחירים כצ כך יקרים כמו פה לרכבים הגרמניים או שזה רק אצלנו?

פורסם

אל תשווה תפוחים לעגבניות.

ברכב הזה מותקנת משאבת מים עם פולי קלא'צ מגנטי בגלל הטורבו ולכן המשאבה יקרה.

אצלי בגולף ללא טורבו מותקנת משאבת מים רגילה והמחיר שלה בסביבות 500-600 שקלים ויש גם תחליפיות OEM במחיר הרבה יותר נמוך.

פורסם
אל תשווה תפוחים לעגבניות.

ברכב הזה מותקנת משאבת מים עם פולי קלא'צ מגנטי בגלל הטורבו ולכן המשאבה יקרה.

אצלי בגולף ללא טורבו מותקנת משאבת מים רגילה והמחיר שלה בסביבות 500-600 שקלים ויש גם תחליפיות OEM במחיר הרבה יותר נמוך.

ומה יש בסליל הצתה ששווה 400 שח לסליל אחד?!

• תוכן חדש...