Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש ברשותי פלוסוואגן פולו קלאסיק שרכשתי לפני מספר ימים ,

קיימות כמה בעיות אך ישנה בעיה מרכזית שהכי מטרידה אותי זה המערכת הנעילה המרכזית.

זוג הצילינדרים בשתי הדלתות הקדמיות שבור אבל זו רק חלק מהבעיה.

ברגע שאני "סוגר" את הרכב בעזרת האזעקה , הרכב רק מצפצף ומדליק את האזעקה לא יותר מזה.

ניסיתי לנעול את הדלת מבפנים ( פיזית ) על ידי לחיצה על הבורג מהסלון , אך לא הצלחתי מכיוון שהוא תקוע,

ניסיתי לעשות זאת בכל 4 הדלתות והתוצאות הן : בשתי הדלתות הקדמיות זה קשה מאוד עד בלתי אפשרי ובשתי הדלתות האחוריות זה אפשרי אך נורא קשה.

חיפשתי את משאבת הווקום של הנעילה המרכזית , ומצאתי אותה , אך לא רק אותה , מצאתי מדחס שהוא דוחס אוויר

פירקתי אותו והצלחתי לסגור את הדלת הקדמית מצד הנהג ללא הפעלת כוח יתר ולא יותר מזה .

שאר הדלתות עדיין קשות ברגע שחיברתי את המדחס אוויר בחזרה הוא ישר נדלק ופתח את הדלת של הנהג.

המדחס הזה מתחבר לצינור קטן שעליו מתחבר עוד מדחס , עליו לא הצלחתי להגיע עדיין הוא נמצא דיי עמוק.

אני חושב שהמדחס השני שואב אוויר וככה הוא נועל את הדלתות בעצם .

אחריי כמה זמן נעלתי את הרכב והוא פתח לי את הדלת האחורית.

השאלה היא כזאת ,

הבעיה היא חשמל? אחד המדחסים שבור?

או שצריך לפנות למקצוען שיבדוק זאת?

• תוכן חדש...