Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

peugeot 2008 "VS" nissan qashqai

ozwrx
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים ושבת שלום,

אני מתלבט בפניי רכישה של אחד הרכבים האלה מאחר וביטלתי כבר רכבים אחרים שבדקתי (קיה סול, רנו קאפצור, ניסן ג'וק)

התקציב הוא עד 130 אלף שקל.

אחרי נסיעת מבחן בשני הרכבים הללו, מאוד התרשמתי מה 2008, מאובזרת יותר ונוחה יותר מהקשקאי.

הפג'ו מנוע 1.6 ליטר אוטומטית, מאובזרת מלא, ג'נטים מגנזיום, מערכת מולטימדיה וכו',...125 אלף שקל.

הקשקאי לעומת זאת מדגם VISIA הסטנדרטי, מנוע 1.6 ליטר, ידנית, מולטימדיה, מערכת בטיחות MOBI (משהו כזה), גנטים מגנזיום, 130 אלף שקל.

השאלה שלי היא מבחינת סחירות הרכבים, האם יהיה קל למכור בעוד כ 3 שנים את הקשקאי שהוא רכב ידני? האם הירידת ערך של הפג'ו תהיה כל כך גבוהה שעדיף פשוט לוותר על הרכישה? מה עוד תוכלו לספר לי על הרכבים הנ"ל והאם יש רשמים שעליי לבדוק לפני הרכישה?

תודה רבה!

פורסם

מהניסיון האישי שלי, את שתי המכוניות הקודמות שלי שהיו ידניות (פביה סטיישן 1.4 ורומסטר 1.2 TSI) היה קל מאד למכור ובמחיר טוב.הקשקאי נמצאת בסוף דרכה אך היא מסגמנט גבוה יותר מה-2008 (המבוססת על ה-208). הקשקאי מתחרה בסקודה ייטי אשר נמכרת במבצע משתלם במיוחד בדגם הידני לאור ניכוי המלאי לפני הגעת הדגמים שלאחר מתיחת מתיחת הפנים הצפויים להגיע בקרוב ארצה.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

השאלה שלי היא מבחינת סחירות הרכבים, האם יהיה קל למכור בעוד כ 3 שנים את הקשקאי שהוא רכב ידני? האם הירידת ערך של הפג'ו תהיה כל כך גבוהה שעדיף פשוט לוותר על הרכישה? מה עוד תוכלו לספר לי על הרכבים הנ"ל והאם יש רשמים שעליי לבדוק לפני הרכישה?

תודה רבה!

אתה יודע למי ניתנה הנבואה, נכון?

נכון להיום הקשקאי מבוקש מאוד בשוק המשומשות, גם בדגם הידני. בעוד כמה חודשים יגיע ארצה הקשקאי החדש והביקוש לדגם הישן כנראה ירד, במיוחד ב"שנתון התפר". בעבור הרוכש הישראלי הממוצע, אם כבר קנית קשקאי 2014 משומש, אז לפחות שיהיה "מהצורה החדשה".

הפיג'ו 2008 לעומת זאת ממש לא מבוקש בשוק. כנראה שזה בגלל שהוא לא קיים בשוק המשומשות. קשה לחשוב על הרבה דגמי עבר של פיג'ו שהיו מאוד מאוד מאוד מבוקשים בשוק המשומשות, למעט דגמי קצה ודגמים ספורטיביים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לדעתי כדאי לחכות עם רכישת הרכב במיוחד 2008, הסיבה היא תקנות זיהום אוויר

יורו 6 שיכנסו לתוקף בספטמבר.

כל ליין המנועים ות.הילוכים של פיגו יעבור שינוי משמעותי, למשל הקומבו

1.6 האטמוספרי + 4 הילוכים אוט יוחלף ב 1.2 טורבו 6 הילוכים אוט, והשיפור

יהיה מהותי מבחינת צריכת דלק וביצועים.

פורסם (נערך)
אתה יודע למי ניתנה הנבואה, נכון?

נכון להיום הקשקאי מבוקש מאוד בשוק המשומשות, גם בדגם הידני. בעוד כמה חודשים יגיע ארצה הקשקאי החדש והביקוש לדגם הישן כנראה ירד, במיוחד ב"שנתון התפר". בעבור הרוכש הישראלי הממוצע, אם כבר קנית קשקאי 2014 משומש, אז לפחות שיהיה "מהצורה החדשה".

הפיג'ו 2008 לעומת זאת ממש לא מבוקש בשוק. כנראה שזה בגלל שהוא לא קיים בשוק המשומשות. קשה לחשוב על הרבה דגמי עבר של פיג'ו שהיו מאוד מאוד מאוד מבוקשים בשוק המשומשות, למעט דגמי קצה ודגמים ספורטיביים.

איך קבעת של 2008 אין שוק,ושגם כנראה שלא יהיה לו שוק?

די מוזר בהתחשב שהדגם חדש לחלוטין ומשווק בישראל חודשים בודדים..

ודרך אגב,למכור קשקאי ידני משומש זה עסק לאנשים עם המון סבלנות וכיס גדול!.

עריכה אחרונה על ידי GUGY
פורסם

אם לא הובנתי, אז ההערה על הסחירות של ה-2008 הייתה צינית. אין לו שוק משומש כי אין רכבים משומשים בשוק, פשוט כי רכבים ראשונים הגיעו לארץ רק בסביבות פברואר. אולי יהיה לו שוק משומש טוב בעתיד ואולי לא.

אני לא מסכים איתך לגבי הקשקאי הידני. אני לא רואה שיש לו סחירות בעייתית במיוחד והרכבים הבודדים שנתקלתי בהם נמכרו מהר מאוד. מחירי הדלק ומחירו הנמוך עושים את שלהם בתקופה קשה כלכלית זו. הפוזה על השכנים שחושבים ש"השכנים מלמעלה קנו ג'יפ" לא מושפעת כי מבחוץ הם נראים אותו הדבר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לדעתי קשה לדעת מה יהיה בעוד 3 שנים.

שוק המשומשות בקרשים בכל מקרה.

מדבריך עולה שאתה נוטה לכיוון ה-2008, לך על זה!

אתה קונה כדי להשתמש - ואם אתה רוצה להיות בטוח במכירה יש ללובינסקי מסלול ליסינג פרטי עם רכישת מובטחת בתום התקופה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אם לא הובנתי, אז ההערה על הסחירות של ה-2008 הייתה צינית. אין לו שוק משומש כי אין רכבים משומשים בשוק, פשוט כי רכבים ראשונים הגיעו לארץ רק בסביבות פברואר. אולי יהיה לו שוק משומש טוב בעתיד ואולי לא.

אני לא מסכים איתך לגבי הקשקאי הידני. אני לא רואה שיש לו סחירות בעייתית במיוחד והרכבים הבודדים שנתקלתי בהם נמכרו מהר מאוד. מחירי הדלק ומחירו הנמוך עושים את שלהם בתקופה קשה כלכלית זו. הפוזה על השכנים שחושבים ש"השכנים מלמעלה קנו ג'יפ" לא מושפעת כי מבחוץ הם נראים אותו הדבר.

אנשים באמת אוהבים את הפוזה של הגיפ[ון],אבל שהם רואים שמישהו שם להם עוד דוושה שלישית,הם מקבלים פריחה..

פורסם

קח בחשבון שהניסאן צפוייה לצאת במבצע בימים בקרובים. המחיר של הקשקאי הידני עם מנוע 1.6 (אני מניח שברמת הגימור שעלייה אתה מדבר) צפוי להיות 120 אש"ח במקום 128.

אגב הם גם עושים מבצע על הג'וק הידני - 99 אלף במקום 109.

עם זאת, אני מאמין שאם אין לך צורך במרווח של הקשקאי כדאי ללכת לכיוון ה-2008. גם דגם חדש יותר וגם מאובזר יותר כשמדובר באותו מחיר. תעשה נסיעת מבחן ותראה שההגה לא מסתיר את הדשבורד. זה יכול ממש להציק נורא מהר.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

קל למכור ידניות. יש ביקוש וההיצע דל. שזה לא ידאיג אותך.

ברכבים משומשים בוחנים את האמינות ביתר זהירות ולכן ככל שהרכב יותר משומש ויותר ישן כך היתרונות של הידני מתעצמים בהשוואה לאותו רכב בגרסה אוטומטית.

כל רכביי היו ועודם ידניים וזה אף פעם לא הפריע למכור. ההיפך!

פורסם
לדעתי קשה לדעת מה יהיה בעוד 3 שנים.

שוק המשומשות בקרשים בכל מקרה.

מדבריך עולה שאתה נוטה לכיוון ה-2008, לך על זה!

אתה קונה כדי להשתמש - ואם אתה רוצה להיות בטוח במכירה יש ללובינסקי מסלול ליסינג פרטי עם רכישת מובטחת בתום התקופה.

מסכים. לך עם הלב שלך ומה שאהבת ותהנה.

רכב זה לא השקעה או תוכנית חיסכון ושוק הרכב עובר תהפוכות בכל שנה. ה-2008 יפהפיה ומיוחדת אבל על פי מבט מהיר על דגמי פיג'ו תוכל לראות שערכם כמשומשת יורד יחסית הרבה לעומת הניסן למשל. אבל למרות זאת היתי מעדיף אותה על הקשקאי עם העיצוב המיושן לטעמי

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

• תוכן חדש...