Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה, מדובר בהונדה סיויק 93' ידנית, אתמול נסעתי בסביבות ה350 קילומטר ושמתי לב שכשאני בסרק הסל"ד עומד על 1500 סל"ד, זה הגיע למצב שבפקק אפילו לא הייתי צריך ללחוץ על הגז והאוטו פשוט נתן גז מעצמו, וגם בנסיעה בכביש מהיר ברגע שאני בא לעביר הילוך, אני מכניס קלאץ' והסלד ישר קופץ ל1500 סל"ד.

מה הבעיה?

לפני חודשיים בערך הייתה לי בעיה בהנעה שהרכב היה משתגע ונותן גז בין 1000 ל2000 סל"ד, במוסך תיקנו לי את זה ועכשיו הבעיה עם הסל"ד הגבוה התחילה.

מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה!

פורסם

ידוע לך בדיוק מה נעשה במוסך? כדאי תחילה לבדוק שכבל הגז מכוון כמו שצריך ולא מתוח מידי. אם המצב ניראה תקין מומלץ לבצע ניקוי יסודי לבית המצערת וכל זאת בהנחה שהמוסך לא נגע סתם בברגי כיוון טורים במצערת.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
ידוע לך בדיוק מה נעשה במוסך? כדאי תחילה לבדוק שכבל הגז מכוון כמו שצריך ולא מתוח מידי. אם המצב ניראה תקין מומלץ לבצע ניקוי יסודי לבית המצערת וכל זאת בהנחה שהמוסך לא נגע סתם בברגי כיוון טורים במצערת.

מצטער שלקח לי זמן לענות, אני בצבא.

אוקיי, אבא שלי לקח את האוטו לפני כמה שבועות והם ניקו שם משהו, אני לא יודע מה, אני מניח שבית המצרעת.

אתמול אני נסעתי ואחרי שעה של נסיעה בערך אם הייתי מכניס קלאץ', הסל"ד היה עולה ל1500 ויורד בהדרגה ל1000.

אחרי כמה הנעות ונסיעות, הסלד התייצב בערך.

אבל זה שוב חוזר על עצמו, אז מה יכולה להיות הבעיה? הוא לפעמים נותן גז מעצמו, חלש, מ1000 ל1300 למשל

פורסם

יכול להיות אחד האטמים קרוע, צינור ווקום שהשתחרר, כיוון כבל גז, ועוד כמה סיבות, קשה מאוד לאבחן על גבי הפורום.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
יכול להיות אחד האטמים קרוע, צינור ווקום שהשתחרר, כיוון כבל גז, ועוד כמה סיבות, קשה מאוד לאבחן על גבי הפורום.

לא נורא חבר'ה, אתם מזרימים אחלה אפשרויות. בינתיים אבא שלי לקח את הרכב למוסך ונראה מה יגידו שם.

פורסם

אבא שלי חזר מהמוסך והמוסכניק אמר שנכנסו מים למערכת שם וזה גרם לה להשתגע, הוא ניקה את הכל ויבש ואבא שלי אומר שעכשיו זה עומד על 600-700. לדעתכם זה יקרה שוב? איך זה קורה בכלל?

פורסם
צריך לבדוק מדוע ניכנסו מיים ולאן בדיוק הם ניכנסו!

בסוף לא תקנו כלום, מוסך של חרטטנים. גבו ממני 300 שקל על ניקוי מצרעת, וגם זה לא עבד.

אני אסביר מה קורה, אני מניע את הרכב והסלד נעמד על 1500, הגיוני, מנוע קר, לא? המנוע מגיע לטמפרטורת עבודה ועדיין, 1500 סל"ד. גם אחרי נסיעה של חצי שעה, גם אם אני ב220 קמ"ש, בהילוך חמישי, אם אני מכניס קלאץ' הסל"ד נופל ל1000 וישר קופץ ל1500. מרגישים גם שהאוטו נותן גז "באוויר" ולא סתם לוח שעונים מקולקל אם מישהו תהה.

בתחילת הנסיעה הרכב אפילו נותן גז לבד. כן, כן, אם מדובר בעליה קטנה אפילו אני יכול לנסוע בלי לגעת בגז. האוטו ידני, כן?

זה התחיל לקרות רק בחודש האחרון, האמת היא ביום רביעי לפני שבועיים שמתי לב לזה כשנסעתי בערך 130 ק"מ, מה שאומר שגם אחרי נסיעה ארוכה יש את הבעיה.

מה עושים?

פורסם
אם אתה נוסע ב220 קמ"ש אז בכלל אין לך מה להתלונן. הרכב במצב נהדר. :lol:

חח אתה יודע למה התכוונתי, ואם לא, התכוונתי שלא משנה באיזה מהירות אסע, ברגע שאכניס קלאץ' זה יקרה.

• תוכן חדש...