Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

30,000 - גודל בינוני >>>

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
http://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%92%D7%96%D7%99%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91#/cars/%DE%D2%D6%D9%DF-%E8%DB%D1/%DE%D3%E8%D9%DB%D9%DD-2

יש פה כמה כתבות על איך לרכוש רכב,החל מהחיפוש ועד בדיקה,ממליץ לקרוא,מעבר לזה אם תמצאי משהו טוב,את הבדיקה תעלי לפה ואנחנו נוכל לעזור לך.

תודה רבה רבה!!!

אגב, קיבלתי עכשיו התראה ממנהל הפורום.. אולי זה הודעה אוטומטית ואולי מכוונת..

היה רשום כך:

"

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - רכבים \ מוטוריקה - פורום רכב.

סיבה: שפה לא נאותה

-------

בעברית יש נקודה בסוף משפט.

הפורום איננו צ'אט, הקפידי על פיסוק סביר."

איך אני יכולה לדבר איתו? כדי שלא יחסום אותי..

אני לא מבינה למה ההודעה הזו..

תודההה..

מילה מההנהלה: את באמת לא מבינה על מה ההערה?

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

בכיף,

בקשר לאזהרה,הפורום מנסה להיות מאוד מקצועי,חלק מזה זה גם כתיבה נכונה,פשוט תשימי לב פעם הבאה.:wink:

את לא תקבלי חסימה על כזה דבר,מקבלים חסימה על קללות ודברים כאלו.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בכיף,

בקשר לאזהרה,הפורום מנסה להיות מאוד מקצועי,חלק מזה זה גם כתיבה נכונה,פשוט תשימי לב פעם הבאה.:wink:

אני חושבת שבאופן כללי אני רושמת עברית בצורה נכונה..

יש לך איזשהו קישור שלו כדי שאשאל אותו איפה טעיתי?

תודה רבה!!!

מילה מההנהלה:

1. הנה הקישור שביקשת.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?737-%D7%9B%D7%9C%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%A1%D7%99%D7%A1%D7%99%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%A9%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%A9-%D7%91%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%9D-%D7%97%D7%95%D7%91%D7%94-%D7%9C%D7%A7%D7%A8%D7%95%D7%90!

2. באיזה כיתה ובאיזה בית ספר בעולם לימדו אותך שיש סימן פיסוק שמורכב משתי נקודות?

פורסם
תודה רבה רבה!!!

אגב, קיבלתי עכשיו התראה ממנהל הפורום. אולי זה הודעה אוטומטית ואולי מכוונת.

היה רשום כך:

"

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - רכבים \ מוטוריקה - פורום רכב.

סיבה: שפה לא נאותה

-------

בעברית יש נקודה בסוף משפט.

הפורום איננו צ'אט, הקפידי על פיסוק סביר."

איך אני יכולה לדבר איתו? כדי שלא יחסום אותי.

אני לא מבינה למה ההודעה הזו.

תודה.

תיקנתי לך :wink:

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

איך אני יכולה לדבר איתו? כדי שלא יחסום אותי..

אני לא מבינה למה ההודעה הזו..

תודההה..

תסיימי את המשפטים בנקודה אחת ולא כמו שאת מסיימת. גם אל תימשכי אותיות כמו "ןןןןן" כי זאת לא כתיבה תקינה, והכל יהיה בסדר :-).

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
אני חושבת שבאופן כללי אני רושמת עברית בצורה נכונה..

יש לך איזשהו קישור שלו כדי שאשאל אותו איפה טעיתי?

תודה רבה!!!

לכול פורום יש את המנהלים האחראים,כשאת נכנס לפורום יעוץ,תגלגלי למטה ואת תיראי מי המנהלים שלו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
תיקנתי לך :wink:

אוקי. הבנתי. מקצועי ביותר!!

קצת קשה לי עם זה שאי אפשר לשים כמה נקודות. כגון...

אני אצטרך לעבוד על זה בפורומים כאן.

בכל אופן, ממש ממש תודה רבה לכל אלה שעזרו לי כאן! ותודה גדולה עוד יותר לך - גבאיבוגי! yulianx

וגם לך Murzilka

אתם פשוט נפלאים! עם כ"כ הרבה סבלנות ובמשך כ"כ הרבה זמן של עניית תשובות לכל השאלות שלי..

אם יהיה לי שאלות נוספות - אני בטוחה שאקבל כאן תשובות הולמות!

שיהיה לכולם - ובעיקר לכם,

לילה טוב ומבורך! ותודה רבה! :wave:

עריכה אחרונה על ידי שרה ש.
פורסם

ננסה לעשות קצת סדר, קודם כל, כשקונים רכב עדיף שיהיה איזשהו מושג, כי אחרת עלולים לעבוד עלייך, אולי עדיף שתעזרי באיזה חבר\קרוב משפחה שיש לו טיפה מושג?

בכל אופן - יש לך פה כמה המלצות שכולן טובות: בקטגוריית הסופר מיני: דייהטסו סיריון, ניסאן מיקרה, פיג'ו 206, טויוטה יאריס,סיטרואן C3.

בקטגוריית הביניים: יונדאי אקסנט.

בקטגוריית המשפחתיות: טויוטה קורולה, הונדה סיוויק, סיטרואן C4.

לדעתי, הקורולה היא ירידה מאד גדולה בשנתון, ולא תמורה טובה לכסף שלך. האקסנט היא הכי פרקטית, אבל הכי פחות "מפנקת", הניסאן הכי "חמודה". הסיריון חסכונית ובעלת אופי. היאריס רכב איכותי מאד, ואמין מאד - קהל היעד שלו בד"כ שומר עליו (זקנים :)). את הC3 אני לא מכיר כלל, והC4 לדעתי תרגיש לך הכי "אוטו", אבל אין לי מספיק נסיון איתה בהיבט של האחזקה.

כמה כללי אצבע: אל תקני רכב בלי בדיקה, הכמה מאות שקלים שווים את זה.

תשתדלי להתרחק ממגרשים, הרכבים הטובים נמצאים ביד2, ובמגרשים יש סוחרים ממולחים שיריחו את זה שאת לא מבינה כלום מקילומטר, קילומטראג' נמוך (פחות מ17 אלף לשנה זה טוב), יד נמוכה, והסטוריית טיפולים מלאה ומסודרת - זה חשוב מאד!

תהיי סבלנית, ואל תקני את הרכב הראשון שאת רואה.

בקשר לקורס נהיגה מתקדמת, ממליץ על דני גלטר, חפשי את שמו בגוגל - הוא מדריך נהיגה מעולה. (זה יהיה רלוונטי רק אחרי שתקני את הרכב ותתרגלי אליו כמה שבועות).

נק' אחרונה:

כריות אוויר זה קריטי, ESP זה חשוב מאד (אם היה לך ESP ברכב שלך, כנראה לא היית מתהפכת איתו), כוכבי בטיחות זה חשוב גם, את כל הנתונים האלה יש באינטרנט, גם בויקיפדיה וגם באתרים הייעודיים, תשתדלי לחפש ביקורות יש כאן בפורום, יש בוואינט, יש ביוטיוב סרטונים, תרשמי את דגם הרכב ותוסיפי את המילה REVIEW.

לצבור מידע זה חשוב, וכמו שכבר המליצו פה, יש שרשור "רמאויות" ושרשור "טיפים לקניה", יתנו לך עוד מידע.

אל תקני בלחץ, יותר זול להשכיר רכב לחודש ולקנות בכיף מלסבול מרכב דפוק שיממן מוסכניקים.

בהצלחה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

שלייקס,

תודה רבה רבה לך על התשובה המלאה!!

עשה לי סדר בראש, וסיכם לי את כל הנושא באחת.

הייתי ממש אבודה לגביי החיפוש, ועכשיו יש לי אינדיקציה מדויקת מה עלי לעשות.

אמנם אני כבר ממש רוצה לקנות רכב, אך עדיף באמת להמתין עם זה קצת ולקנות משהו שיהיה הטוב ביותר עבורי - ולפי הפרמטרים שלי.

כמה מינימום כריות אוויר אני צריכה שיהיה לי ברכב? (2 זה לא בסדר?)

שוב, תודה! :wink:

פורסם

2 זה בסיסי אבל עדיף החל מ4 כדי שלנוסעים מאחור תהיה גם הגנה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
2 זה בסיסי אבל עדיף החל מ4 כדי שלנוסעים מאחור תהיה גם הגנה.

4 כריות אוויר זה שתיים מקדימה ושני וילונות. אחד לצד הנהג והשני לצד הנוסע שליד הנהג.

הגנה לנוסעים מאחורה מתקבלת ב6 כריות אוויר. שם גם החלונות האחוריים מקבלים וילונות.

אל תתפשרי על פחות מ-4.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

חשבתי שכאשר מדובר על 4 כריות אז מקבלים 2 מקדימה ו2 מאחורה (בתוך מושב הנהג והנוסע)...חידשת לי.

כריות זה דבר מציל חיים,אל תתפשרי על פחות.

• תוכן חדש...