Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

30,000 - גודל בינוני >>>

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ממש לא,לפיגו יש גיר שלא נחשב לשיא האמינות,לאקסנט לעומת זאת גיר מאוד אמין ומוצלח,הרכב עבר חיים מאוד קשים בצבא ושרד טוב מאוד,לכן זה ממדד מצוין לאמינות,בשבילך,כמובן לבדוק שלא היה יוצא צבא,הרכבים שם עבדו מאוד קשה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

המזדה לעצמה מאוד אמינה וזריזה,אך בדגם הבסיס רק 2 כריות אוויר,לאקסנט למשל יש 6.

עוד בעיה שרכב לימוד נהיגה נוסע בעיקר בעיר,זה פחות בריא לגיר ולמנוע.

לא סתם המחיר שלו זול.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
דאגה.

יש לי חברים עם מזדות 3 אז מעניין אותי למה אצלי במהירות יחסית גבוהה מורגשת יציבות בהגה אבל ברכב הזה תזוזה קלה גרמה לאיבוד שליטה.

אגב אם זה לא במקום מבחינת פותחת השרשור אז אני מתנצל מעומק ליבי.

יצא לי לנהוג בפורטה במהירויות גבוהות (לא 140, קצת פחות) אני מאוד אוהבת את ההגה שלה, אבל ברזל הוא לא.

אתה לא יודע מה קרה בדיוק ואיך קרה ומה הוא עשה. ככה שזה ממש לא משנה.

כשהבחור נגע בהגה הרכב סטה מאוד חזק הצידה ונוצר זיגזג ואני ניסיתי לתקן ונוצר זיגזג חד נוסף וכך בשלישית... תוך כדי הגברת מהירות במקום האטה... :( (תגובת לחץ).. וזה היה בכביש הבקעה..

ועכשיו תגיד - "טוב, אופייני לאישה"... נכוןןןןןן????

לא קשור לאישה או לא, יכול לקרות לכל נהג מנוסה.

אולי כדאי לקחת קורס נהיגה בחירום כדי שתדעי להתמודד עם המצבים האלה יותר טוב, גם אני ממש רוצה לקחת את הקורס הזה, מקווה שאולי בקיץ זה יתאפשר.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
יצא לי לנהוג בפורטה במהירויות גבוהות (לא 140, קצת פחות) אני מאוד אוהבת את ההגה שלה, אבל ברזל הוא לא.

אתה לא יודע מה קרה בדיוק ואיך קרה ומה הוא עשה. ככה שזה ממש לא משנה.

לא קשור לאישה או לא, יכול לקרות לכל נהג מנוסה.

אולי כדאי לקחת קורס נהיגה בחירום כדי שתדעי להתמודד עם המצבים האלה יותר טוב, גם אני ממש רוצה לקחת את הקורס הזה, מקווה שאולי בקיץ זה יתאפשר.

אני חושבת שזה יהיה מעולה עבורי.. לא שמעתי על המושג הזה..

כי נהייתי קצת חרדתית בעקבות התאונה.. כל מורה נהיגה יכל ללמד את זה? או שצריך בית ספר ספציפי?!

פורסם

אלו מקומות מיוחדים ולא מורי נהיגה,תרצי בגוגל קורס נהיגה מתקדם,יש כמה כאלה מקומות,זה באמת שווה את הכסף.

פורסם
המזדה לעצמה מאוד אמינה וזריזה,אך בדגם הבסיס רק 2 כריות אוויר,לאקסנט למשל יש 6.

עוד בעיה שרכב לימוד נהיגה נוסע בעיקר בעיר,זה פחות בריא לגיר ולמנוע.

לא סתם המחיר שלו זול.

קיצור הסתכתי לגמריי.. לא יודעת מה לעשות....!!!

זה בעיה כ"כ רצינית שיש רק 2 כריות אוויר?

ו.. סליחה על הבורות - אבל מה השוני בין רכב שנוסע בינ"ע לבין עירוני מבחינת גיר ומנוע?

yulianx - תודה על כל הסבלנות במענה תשובות!!!!

פורסם
אלו מקומות מיוחדים ולא מורי נהיגה,תרצי בגוגל קורס נהיגה מתקדם,יש כמה כאלה מקומות,זה באמת שווה את הכסף.

(^בכתום) מה זותומרת?? אתה מתכוון שאחפש בגוגל בתי ספר לנהיגה מתקדמת?!

פורסם

ממש לא כל מורה נהיגה.

יש בתי ספר כמו "מסלולים" "אלטרנטיבי" ואני מאמינה שיש עוד.

כשתסיימי עם הקניה תעשי את הקורס. חיפוש בפורום וברשת בכללי יתן לך הרבה מידע.

בקשר לרכבים שהומלצו עד עכשיו, לדעתי, לא כדאי לך ללכת על האירופאיות (פיג'ו, רנו, סיטרואן, פיאט). אלו רכבים מעולים,בטיחותיים ומפנקים, אבל אם הם הוזנחו יעשו לך את המוות במוסך, הפחד שלי זה שלא תדעי לזהות את הרכב השחוט בעת הרכישה.

עריכה: עד שאני כותבת תגובה אחת אתם כבר כתבתם 4.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

למשל הגיר,רכב שנוסע הרבה בעיר מרבה להחליף הילוכים,רכב שנוסע הרבה מחוץ לעיר או מגוון,הגיר מעביר פחות כי בדרך כלל בכביש מהיר הגיר נמצא על ההילוך הכי גבוה וזהו.

ההגה עובד יותר,בלמים לעיתים תכופות יותר..

תראי,במידה ויש תאונה צדדית,במקום הזכוכיות יפגשו ישירות את הראש או כול מיני דברים אחרים,כרית אוויר צדיית מפחיתה את זה.

פורסם
ממש לא כל מורה נהיגה.

בקשר לרכבים שהומלצו עד עכשיו, לדעתי, לא כדאי לך ללכת על האירופאיות (פיג'ו, רנו, סיטרואן, פיאט). אלו רכבים מעולים,בטיחותיים ומפנקים, אבל אם הם הוזנחו יעשו לך את המוות במוסך, הפחד שלי זה שלא תדעי לזהות את הרכב השחוט בעת הרכישה.

זה גם הפחד שלי.. שבגלל שאני לא מבינה בזה - אני לא אדע על מה ללכת.. ואולי אפילו ירצו לנצל את העובדה הזו.. לכן אני מאוד זהירה עם זה..

אני כבר שלושה שבועות יושבת על האינטרנט ומחפשת מידע בנושא..

פורסם
למשל הגיר,רכב שנוסע הרבה בעיר מרבה להחליף הילוכים,רכב שנוסע הרבה מחוץ לעיר או מגוון,הגיר מעביר פחות כי בדרך כלל בכביש מהיר הגיר נמצא על ההילוך הכי גבוה וזהו.

ההגה עובד יותר,בלמים לעיתים תכופות יותר..

תראי,במידה ויש תאונה צדדית,במקום הזכוכיות יפגשו ישירות את הראש או כול מיני דברים אחרים,כרית אוויר צדיית מפחיתה את זה.

תגיד, כמה זמן אתה נוהג בפועל ברכב? יש לך כ"כ הרבה מידע.. אתה ממש מעולה..

תודה רבה!!!!

נקודה סופית אתה אומר לא ללכת על המאזדה 2??

ו... פליזזזז... תרשום לי באופן מסודר-כי כבר ממש התבלבלתי:

רשימה של כמה חברות טובות שאחפש עליהם ביד 2..

תודה תודה ושוב תודה!!!!!

פורסם
ממש לא כל מורה נהיגה.

חחחחחח... גם אני בתחילת השירשור לא החזקתי ראש.. עד שקלטתי איך זה עובד..

פורסם

http://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%92%D7%96%D7%99%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91#/cars/%DE%D2%D6%D9%DF-%E8%DB%D1/%DE%D3%E8%D9%DB%D9%DD-2

יש פה כמה כתבות על איך לרכוש רכב,החל מהחיפוש ועד בדיקה,ממליץ לקרוא,מעבר לזה אם תמצאי משהו טוב,את הבדיקה תעלי לפה ואנחנו נוכל לעזור לך.

• תוכן חדש...