Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מימון

TLV
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב...

אני ני שוקל לרכוש רכב חדש מאחד היבואנים שמציע עד 100 אחוז מימון באמצעות אחד הבנקים הגדולים.

היות ויש לי חשבון פעיל בבנק הנ״ל, התקשרתי לבדוק איזה הלוואה אוכל לקבל כלקוח פרטי עבור רכב חדש ונאמר לי שאני זכאי להלוואה בשווי 80 אחוז מערך הרכב.

השאלה שלי היא:

אם אפנה לבנק באמצעות היבואן האם בכל זאת אהיה זכאי ל-100 אחוז מימון?

פורסם

בהחלט ייתכן שכן. יתרה מזאת הריבית דרך היבואן סביר שתהיה נמוכה מהריבית שתקבל בתור לקוח פרטי.

א-ב-ל הבנק יכול לבקש עוד ביטחונות בשביל לתת לך 100% מימון.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה רבה :)

שאלה נוספת...

אילו בטחונות למשל הבנק עשוי לבקש לצורך 100 אחוז המימון של היבואן?

פורסם

שעבוד הרכב יהיה בכל מקרה. הם יכולים לבקש שעבוד של ניירות ערך או חסכונות (אבל אם יש לך היסטוריה טובה של עמידה בהתחייבויות סביר להניח שזה לא יקרה)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אתה כנראה בבנק הפועלים. תגיד לסניף שלך שיש לך הצעה מהבנק השני ל 100% מימון, בלי בטחונות נוספים למעט הרכב, באותה הריבית בדיוק.

תגיד להם שאתה אדיש לחלוטין איפה לקחת את ההלוואה, ושאתה מצפה מהם לבדוק אם הם יכולים להשוות את התנאים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...