Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עוד מכונית לאוסף...וולוו 164E

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבוקר הפכתי לבעיה המאשור של וולוו 164E שנת 1974.

זה כבר כמה שנים שאני מחפש וסוף סוף מצאתי (פחות או יותר) את מה שחיפשתי.

על הדרך נמצא הפתרון לתעלומה של חוסר האפשרות להעברי בעלות לרכב ללא טסט.

היפיפיה שלי אמריקאית במקור שולכן יש לה מנוע B30F :-( (מה לעשות לא הכל מושלם)

מה שכן לפחות בגלל זה היא שותה נטול עופרת....

כנראה עמדה רוב חייה על הספידומטר יש פחות מ-75000 מייל והיא במצב בכלל לא רע.

תמונות - בהמשך...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
הבוקר הפכתי לבעיה המאשור של וולוו 164E שנת 1974.

מזל טוב! תתיישן!

על הדרך נמצא הפתרון לתעלומה של חוסר האפשרות להעברי בעלות לרכב ללא טסט.

שמא תחלוק איתנו במה המדובר ?

היפיפיה שלי אמריקאית במקור שולכן יש לה מנוע B30F :sad: (מה לעשות לא הכל מושלם)

מה שכן לפחות בגלל זה היא שותה נטול עופרת....

ומה כ"כ רע בזה שהמנוע מוזרק (אם הבנתי נכון) ?

כנראה עמדה רוב חייה על הספידומטר יש פחות מ-75000 מייל והיא במצב בכלל לא רע.

אני מקווה שלא מדובר בירוקה ההיא עם ה "סאן רוף" מגבעתיים...

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
מזל טוב! תתיישן!

שמא תחלוק איתנו במה המדובר ?

ומה כ"כ רע בזה שהמנוע מוזרק (אם הבנתי נכון) ?

אני מקווה שלא מדובר בירוקה ההיא עם ה "סאן רוף" מגבעתיים...

לגבי העברת הבעלות:

מסתבר שרכב שלא עבר טסט זמן רב, מקבל סימון במחשב של משרד הרישוי המונע את העברת הבעלות לגביו.

הרכב אותו קניתי עבר טסט לפני יומיים ולא עודכן במחשב משרד הרישוי, וכלן כיוון שאופן אוטומטי העברת הבעלות ננעלת הלכנו למשרד הרישוי ותוך דקה ההגבלה שוחררה והלכנו לסניף הדואר הקרוב להעביר בעלות.

לוקח זמן עד שההגבלה במחשב נכנסת לתוקף ולכן ניתן להעביר בעלות גם לרכב רגיל גם אם הטסט אינו בתוקף אבל רק עד מס' ימים לאר תום התוקף (אי אפשר לדעת כמה...)

לגבי המנוע: היו שני סוגים של מנועים מוזרקים האחד ללא מערכות למניעת זיהום אוויר וביחס דחיסה גבוה שנקרא B30E והספקו 160 כ"ס והמנוע שנמצא במכונית שלי שהוא B30F אמריקאי ביחס דחיסה נמוך והספק של 130 כ"ס בלבד.

ולגבי הרכב בגבעתיים: הוא שנת 73 אמריקאי דומה לשלי אך בניגוד לשלי שהיא במצב נסיעה עם טסט, ההיא במצב סופני (אם כי הוא הניע אותה לכבודי כשראיתי אותה) עם חלודות נוראיות והזנחה כללית.

כמו"כ הבעלים חי בסרט ורוצה מחיר ממש לא ריאלי...

שלי אגב בצבע לבן, ועם מעט מאד חלודה (חי רוב ימיו בירושלים...)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
לגבי העברת הבעלות:

מסתבר שרכב שלא עבר טסט זמן רב, מקבל סימון במחשב של משרד הרישוי המונע את העברת הבעלות לגביו.

הרכב אותו קניתי עבר טסט לפני יומיים ולא עודכן במחשב משרד הרישוי, וכלן כיוון שאופן אוטומטי העברת הבעלות ננעלת הלכנו למשרד הרישוי ותוך דקה ההגבלה שוחררה והלכנו לסניף הדואר הקרוב להעביר בעלות.

לוקח זמן עד שההגבלה במחשב נכנסת לתוקף ולכן ניתן להעביר בעלות גם לרכב רגיל גם אם הטסט אינו בתוקף אבל רק עד מס' ימים לאר תום התוקף (אי אפשר לדעת כמה...)

לגבי המנוע: היו שני סוגים של מנועים מוזרקים האחד ללא מערכות למניעת זיהום אוויר וביחס דחיסה גבוה שנקרא B30E והספקו 160 כ"ס והמנוע שנמצא במכונית שלי שהוא B30F אמריקאי ביחס דחיסה נמוך והספק של 130 כ"ס בלבד.

ולגבי הרכב בגבעתיים: הוא שנת 73 אמריקאי דומה לשלי אך בניגוד לשלי שהיא במצב נסיעה עם טסט, ההיא במצב סופני (אם כי הוא הניע אותה לכבודי כשראיתי אותה) עם חלודות נוראיות והזנחה כללית.

כמו"כ הבעלים חי בסרט ורוצה מחיר ממש לא ריאלי...

שלי אגב בצבע לבן, ועם מעט מאד חלודה (חי רוב ימיו בירושלים...)

תמונות זיוית תמונות

אכא זילוך?

פורסם

לתמונות תצטרכו לחכות יום-יומיים

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

קודם כל מזל טוב!!!

הטסט מתעדכן בד"כ בין 4-8 ימים,לא מעט תלוי במכון הרישוי ובדיווח שלו למשרד הרישוי. עברתי סיוט דומה,הרכב הועבר טסט,שילמתי את תמורתו (לאחר שבדקתי שאין עיקול ברשיון ואצל רשם המשכונות) ואח"כ רציתי להעביר בעלות בדואר והסתבר שהדבר אינו אפשרי,נבהלתי מעט אך תיארתי לעצמי שאין עדכון און ליין,למחרת כנ"ל,עוד יום ואז כבר צילצלתי למשרד התחבורה ופקידה שאינה מבינה הרבה אמרה לי "אדוני,הרכב הזה חסום,אני לא יכולה לומר לך למה". למותר לציין שנכנסתי ללחץ ורק אחרי שורה של "צעדים" הצלחתי לברר שכנראה "החסימה" היא בגלל שהטסט שעדיין לא עודכן.

אחרי כ 8 ימים נקלט סוף סוף הטסט ונעשתה העברת הבעלות.

ולחנזיר: אינני יכול להתאפק ולא לשאול מה זה החתול הזה ששרוע לו בצלמית תחת שמך? זה אמיתי? מה אתה נותן לו לאכול? ראיתי סוסים יותר קטנים ורזים.. :-P

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

מזל טוב, רואים לפי בלבולי האותיות שאתה מתרגש.

החלום הקלאסי שלי זה שברולט בל אייר משנת 57 או חיפושית מ 66 ומטה.

תעדכן בתמונות ובהעברת הבעלות, בהצלחה.

כפיר

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

ולחנזיר: אינני יכול להתאפק ולא לשאול מה זה החתול הזה ששרוע לו בצלמית תחת שמך? זה אמיתי? מה אתה נותן לו לאכול? ראיתי סוסים יותר קטנים ורזים.. :razz:

זה החתול של חברה שלי (זו ששוכבת מתחתיו בתמונה) החתול הזה פג'ען בצורה שלא תאמן הוא כל הזמן מחפש אוכל והוא אוכל הכל אפילו קובה חמוסתא, סיז'וקע, חשוואות ועוד מאכלים כורדים שסבתא שלי מבשלת. ובגלל שהוא אוכל כל כך הרבה הוא זכה לכינוי "החנזיר".

דרך אגב לי אסור לומר מילה רעה עליו כי חברתי אוהבת אותו בטירוף. מילה לא במקום ואני צריך להתחיל לשמן את יד ימין.

אכא זילוך?

פורסם
זה החתול של חברה שלי (זו ששוכבת מתחתיו בתמונה) החתול הזה פג'ען בצורה שלא תאמן הוא כל הזמן מחפש אוכל והוא אוכל הכל אפילו קובה חמוסתא, סיז'וקע, חשוואות ועוד מאכלים כורדים שסבתא שלי מבשלת. ובגלל שהוא אוכל כל כך הרבה הוא זכה לכינוי "החנזיר".

דרך אגב לי אסור לומר מילה רעה עליו כי חברתי אוהבת אותו בטירוף. מילה לא במקום ואני צריך להתחיל לשמן את יד ימין.

אתה באמת חנזיר. ואם נתפוס אותך משקר שוב, תצטרך לשמן איזורים אחרים באנטומיה שלך.

ולמי שרוצה את התמונה המקורית:

http://www.funnypics.dk/side1/fedkat.gif

נמרוד

פורסם
ההיא מהגבעה הצרפתית?

הבעלים שלה גר בצור הדסה, ובשנה האחרונה היא עמדה מכוסה ליד הבית של ההורים שלו במלחה.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...