Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חנן אתה יותר ממוזמן לשלוח לי מספר שלדה ורשימת חלפים ותקבל מספרי מק"טים. מכאן ואילך אי-ביי הוא הגבול.

מחירי החלפים של טויוטה באירופה אכן לא זולים, בטח בהשוואה לארצות הברית ששם המחירים מגוחכים. כמה מגוחכים? הנה שליפה קצרה מקובץ הטיפולים שלי:

פילטר שמן מקורי - 4$

גומי מקורי למגב אחורי - 2$

אטם מקורי לבית מצערת - 3.07$

פלאג מקורי - 1.6$

זוג רצועות מנוע - 12.79$ ו 22.75$

פילטר אוויר מקורי: 11.63$

בסטארלט זצ"ל הייתי צריך להחליף 4 אינג'קטורים. מחיר אינג'קטור אחד בארץ עמד על 1,600 או 1,800 ש"ח לפני מע"מ. מארה"ב הזמנתי 4 חדשים ומקוריים ב 2,008 ש"ח.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

דגם ההיילקס שלי ln105 ובפרט מנוע הדיזל 2l שבו, לא קיימים בארה"ב.

אין לי בעיה של מק"טים. אני מוציא אותם בtoyodiy אבל החלפים או שלא נמצאים באיביי הכללי או שהם בעלות דומה לעלות בישראל.

עריכה אחרונה על ידי חנן-ג'יפולוג
פורסם

לדגמי דיזל או דגמים שלא שווקו בארה"ב (כדוגמת האוונסיס או יאריס דור I) קשה יותר למצוא חלקים אך בהחלט אפשרי, יש לא מעט מק"טים משותפים.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

וכאן?

זה האתר הגדול והזול ביותר שאני מכיר לחלפים מקוריים של טויוטה בארה"ב.

• תוכן חדש...