Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט ספארק 1.2 או 1.0 ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אף אחד לא באמת נוסע 100 אחוז מהזמן בפקקים.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

אם הוא רשם שרוב הנסיעות יהיו בפקקים,וזאת נסיעה מאוד קצרה,למנוע 1.0 לא תהיה שום בעיה,יש לי נסיון לא קטן עם 1.0 של ה107 והוא בסדר גמור.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
באופן אישי לא הייתי מתקרב למנוע 1 ליטר. פשוט חלש מידי

למה יש לי הרגשה שמעולם לא נסעת ברכב כזה? לפחות לא למשך זמן רב יחסית (בתור הנהג)?

לנו יש C1 במשפחה כבר תכף שלוש שנים עם קרוב ל-60 אלף ק"מ שרובם בבין עירוני. הרכב נסע לאזור המרכז (אנחנו מהקריות) הרבה פעמים, לטיולים בצפון ולאחורנה גם לקחתי אותו לאילת אליה הגענו בקלות רבה כולל מזגן דלוק והאמן לי שלא עיכבתי אף אחד וגם לא אימצתי את המנוע. המנוע אומנם קטן אבל עם תיבה ידנית ומשקל עצמי קל - הכל בסדר

פורסם

אנשים סתם משמיצים את מנועי ה 1 ליטר החדשים בחוסר כח.

להזכירכם בשנת 1990 כשלהיט המכירות בארץ הייתה סובארו DL היה לה בסך הכל 74 כוחות סוס לדגם ה 1600 והרכב היה הרבה יותר כבד.

פורסם

שלא לדבר על גירסת ה 1.3 אוטומט.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש לי ספארק 1.2 ממאי 2011 ואני רוצה להחליף אותה לפני תום ה3 שנים אחריות.

אז עשיתי נסיעת מבחן על הספארק 1 ליטר והבנתי תוך 5 דקות שזה לא זה. אני אקנה שוב את ה1.2 כנראה.

אם קיבלת איזו הצעה מעניינת אז אשמח אם תשתף. האם זה כולל טרייד אין?

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

אתה יודע שאתה מפסיד הרבה כסף,במיוחד כשאתה לא מתקדם ברמת הרכב.

פורסם

למען האמת זה לא שלי, של ההורים. כשהרגע שלי יגיע אני לא אשאר בקטגוריית המיני, ההנאה מנהיגה היא מינימלית.

בכל מקרה, קנו ב62K ומוכרים כעבור שנתיים וחצי ב42K. הפסד של 8K בשנה בשביל ראש שקט שלהם. ניסיתי להסביר וניסיתי להניא ולכוון לרמה גבוהה יותר (וכמעט הצלחתי עם המבצע שהיה על הפיאסטה לפני חודש, אך הציעו טרייד אין מבזה) אך הם מרוצים מהספארק, מי אני שאתווכח?

הסיכוי היחיד שלי להצליח זה להציג להם עסקה דומה (תוספת של אזור ה20K לרכב חדש)על רכב חזק יותר, לא אופטימי בנוגע לסיכויי.

פורסם

היי נועם,

הספארק 1.2 אינה מגיעה כיום בגרסת LS אלא בגרסת LT, בניגוד לספארק 1.0 שאכן מגיעה בגרסת LS.

השידרוג כולל:

· חלונות חשמל אחוריים

· מנוע יותר חזק עם 82 כ"ס וצריכת דלק זהה למנוע ה1.0 לו יש 68 כ"ס

· מראות בצבע הרכב

· פנסי ערפל

· חישוקי 14"

· פסי גגון

· הגה וידית הילוכים בשילוב כרום

· מרכז מידע לנהג, כולל מחשב דרך

· הגה מתכוונן לגובה

· אורות יום

· מושב נהג מתכוונן ידנית (4 מצבים) – בגרסאת הLS 2 מצבים

· מושבים קדמיים מחוממים

· כיס מפות בגב מושב נוסע קדמי

· ספויילר אחורי ספורטיבי

· ידיות דלתות בצבע הרכב

· גריל קדמי מוקף כרום

· מראות צד מחוממות בהפעלה חשמלית

במידה ותרצה פרטים נוספים, פנה אלי בהודעה פרטית ואשמח לעזור ואף לתאם נסיעת מבחן.

תודה,

גיא

• תוכן חדש...